Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το κερασμα των γυναικων προερχοταν απο τους αρχαιους χρονους που οι γυναικες δε δουλευανε,δε ψηφιζανε,δεν οδηγαγανε και δε μιλαγανε :P

τωρα που τα κανουν ολα αυτα μπορουν να πληρωνουν :P

ξέρεις πόσες φορές στεναχωριέμαι που γεννήθηκα σε λάθος εποχή...... ??

Δημοσ.

Εγώ βγαίνω. Που και πότε?

les zazous διπλα στο κυμα σημερα..

true

so true

υπαρχουν και γυναικες που μπορουν να πληρωνουν. αν εσεις εχετε να κανετε με gypsies που δεν κανουν καν την κινηση τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας.

Δημοσ.

βαριεμαι ρε παλικαρι ειμαι σε τρομερη νιρβανα σημερα. ολο καλα νεα :-D

Α και κατ'εσε δλδ αυτη που καθετε απ΄το πρωτο ραντεβου πως λεγετε?
Δημοσ.

les zazous διπλα στο κυμα σημερα..

υπαρχουν και γυναικες που μπορουν να πληρωνουν. αν εσεις εχετε να κανετε με gypsies που δεν κανουν καν την κινηση τοτε ειστε αξιοι της μοιρας σας.

Σαλόνικα? 2 bad. Αθήνα εδώ. Πάντως βλέπω υπερβολές από άντρες εδώ. Νταξ ρε παιδιά , όλοι έχουν τα κριτήριά τους. Άλλα εμείς άλλα οι γυναίκες. Γνωρίζεσαι, κάνεις κίνηση, δεν βγαίνει, το αφήνεις. Αν σε ψήνει, πολιορκείς, οι πιο έμπειροι με μεγαλύτερη επιτυχία. Οι γυναίκες δεν σε κράζουν άμα φλερτάρεις και ας μη βγει.

Δημοσ.

μαλιστα. εγω ενα εχω να περι ευκολων και δυσκολων. αυτους τους χαρακτηρισμους τους βγαζουν γυναικες(κυριως) και αντρες που δεν εχουν σουξε η πεφτουν σε φολες ολη την ωρα.

Δημοσ.

ειναι θεμα αντρικου γοητρου , καθως τα συζητατε μαζι μεταξυ σας!

κατακρινετε καποιον που δεν πληρωσε...

γενικα δεν πειραζει να πλερω παντως , πολλες φορες το κανουμε κεφι.

Δημοσ.

ειναι θεμα αντρικου γοητρου , καθως τα συζητατε μαζι μεταξυ σας!

κατακρινετε καποιον που δεν πληρωσε...

γενικα δεν πειραζει να πλερω παντως , πολλες φορες το κανουμε κεφι.

ναι η αληθεια ειναι ασχημο αν δεν πληρωσει ο αντρας στο πρωτο ραντεβου. προσωπικα με ενοχλει. ειναι παλιομοδιτικο και αντιφεμινιστικο αλλα τι να κανω. δεν εχω τρελες απαιτησεις ουτε ακριβα γουστα και μπορω να καταλαβω μεχρι που αντεχει η τσεπη καποιου. μπορει να παρω ενα περιε που κανει 2,5€ αλλα θελω να κανει την κινηση ο αλλος και στο δευτερο ραντεβου ας κερασω εγω δεν εχω προβλημα. ειναι το θεμα του πρωτου ραντεβου.

Δημοσ.

μαλιστα. εγω ενα εχω να περι ευκολων και δυσκολων. αυτους τους χαρακτηρισμους τους βγαζουν γυναικες(κυριως) και αντρες που δεν εχουν σουξε η πεφτουν σε φολες ολη την ωρα.

+1

Ετσι οι γυναικες ονομαζουν 'τσουλα' (υποννοωντας ξερω γω οτι ειναι και ... 'ανηθικη' ή 'φτηνη') αυτη που δεν εχει προβλημα να πηδηχτει μαζι σου απο το πρωτο ραντεβου ενω αυτες ειναι 'κυριες'.

emetostop.jpg

Δημοσ.

Προσωπικά αυτό δε γουστάρω, την άτυπη υποχρέωση.

ναι ατυπη, αλλα κανει κακη εντυπωση αν δεν γινει, σαν να πηγαινεις σε συντευξη με τις πιτζαμες σου.

Δημοσ.

40 σελίδες ρε πούστη μου κι εσείς κολλάτε στο ποιος θα πληρώσει στο πρώτο ραντεβού και ποιες θα είναι οι σεξουαλικές επιδόσεις του άντρα στο πρώτο κρεβάτι.

Δημοσ.

+1

Ετσι οι γυναικες ονομαζουν 'τσουλα' (υποννοωντας ξερω γω οτι ειναι και ... 'ανηθικη' ή 'φτηνη') αυτη που δεν εχει προβλημα να πηδηχτει μαζι σου απο το πρωτο ραντεβου ενω αυτες ειναι 'κυριες'.

ε ναι. δεν εχω ακουσει και πολλους αντρες να μιλανε με ορους τσουλας. Τις λενε τσουλες γτ "χαλανε την πιατσα" και αυτο τις ενοχλει. Δεν εχουν τις ωοθηκες να κανουν καποια πραματα και τους βγαινει σε φαρμακι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...