Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την επομενη φορά που θα το κανω, θα πεσει βιο-σφαλιαρα απο τη συζυγο οποτε ακυρος :mrgreen:

Αλλα εν γενει, το οτι αν το κανει καποιος και φαει τα μουτρα δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα ετσι?

Καταλαβαινεις ελπιζω πως το δικιο που εχεις - πραγματι αν πας να τριφτεις σε ποδι γκομενας θα φας σουτ - δεν εχει σχεση με το τι συμβαινει, αλλα με την εποχη που ζουμε οπου δεν ειναι politically correct να λες την αληθεια

Το οτι δεχεσαι να φας εν γνωση σου το σοτο, οτι ο αλλος σου μιλαει ευγενικα γιατι ειναι ευγενης και οχι γιατι ετσι ξερει οτι εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κερασει, ειναι δικαιωμα σου ασφαλως

Dkni η πραγματικότητα είναι ότι και τα αρσενικά και τα θηλυκά θέλουν το ίδιο πράγμα.Αυτό όμως δεν αναιρεί την επιλογή,τα στανταρ,τα θέλω που θέτει ο καθένας.Στα ζώα ξερω γω το θηλυκό πάει με το πιο δυνατό αρσενικό.Εμένα θα με εντυπωσιάσουν οι τρόποι κάποιου,εσένα το χιούμορ,την Τραυματία ο ρομαντισμός,δεν είναι εξωπραγματικά αυτά.

Το παιχνίδι έχει κανόνες,φυσικούς κανόνες.

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και που ολα αυτα θα καταστραφουν μολις πει ο μαντραχαλος "απο 30 ευρω ειναι ο καθενας". Να και οι πυργοι απο τραπουλοχαρτα στα ποδια σου.

Δημοσ.

αυτη που θα κατσει στον καθενα απλα και μονο να της πει "θα μου κατσεις"

και κατα βαση ολες τις bimbo :devil:

Διαφωνω , δεν καθετε στον καθενα καταρχην αλλα σε καποιον που γουσταρει εστω και λιγο

Επισης αυτο για το bimbo που λες παλι δεν ισχυει

Δημοσ.

W00t. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δηλαδή και καλά κερνάμε άμα ισχύει το 50-50.

Τότε γιατί να μην ισχύει το απόλυτα λογικό του να πληρώνει ο καθένας τα δικά του;

Για τα μάτια του κόσμου όλα; Όλα και καλά; Όλα δήθεν; Όλα για να 'χαμε να λέγαμε;

το κερασμα των γυναικων προερχοταν απο τους αρχαιους χρονους που οι γυναικες δε δουλευανε,δε ψηφιζανε,δεν οδηγαγανε και δε μιλαγανε :P

τωρα που τα κανουν ολα αυτα μπορουν να πληρωνουν :P

Δημοσ.

Και που ολα αυτα θα καταστραφουν μολις πει ο μαντραχαλος "απο 30 ευρω ειναι ο καθενας". Να και οι πυργοι απο τραπουλοχαρτα στα ποδια σου.

Από την άλλη, γιατί να την πας κάπου που θα δώσεις στο τέλος 60,00 €; Πήγαινε την για ένα ποτάκι, ένα καφέ, μια βόλτα στην παραλία.. ότι μπορεί ο καθένας.. τουλάχιστον για το 1ο ραντεβού πάντα.. άντε και το 2ο.. σε καμία των περιπτώσεων δεν είμαι υπέρ του να κερνάς συνέχεια..

βέβαια, μπορεί μετά να παρεξηγηθείς... ότι έκοψες το κέρασμα αφού "έφαγες" :P

Δημοσ.

Συμβολικα ειναι τα 60, μπορει να ειναι απο 5 απο 10, τι σημασια εχει? Η κινηση ειναι οτι τα μοιραστηκατε και αυτο ειναι που ξινηζει. Αν το κανεις ειναι σιγουρο οτι δεν "τρως". Οι πιθανοτητες του να πεσεις σε καποια που να σου κατσει οτι και να της κανεις ειναι τοσο λιγες που δεν αξιζουν καν αναφορα.

Δημοσ.

Διαφωνω , δεν καθετε στον καθενα καταρχην αλλα σε καποιον που γουσταρει εστω και λιγο

Επισης αυτο για το bimbo που λες παλι δεν ισχυει

Α και κατ'εσε δλδ αυτη που καθετε απ΄το πρωτο ραντεβου πως λεγετε?

Η bimbo απλα θα σε καθυστερησει λιγο παραπανω-θα σου κανει τη δυσκολη- αλλα στο τελος θα σου κατσει και θα παρατησει.

Δημοσ.

το κερασμα των γυναικων προερχοταν απο τους αρχαιους χρονους που οι γυναικες δε δουλευανε,δε ψηφιζανε,δεν οδηγαγανε και δε μιλαγανε :P

τωρα που τα κανουν ολα αυτα μπορουν να πληρωνουν :P

Τώρα που τα κάνουν όλα αυτά... να που καταλήξαμε.

Και μετά το παίζουν και έξυπνες... δεν τους άρεσε που δεν κάνανε τίποτα και πληρώναν άλλοι για αυτές και με ένα μισθό ζούσε ένα σπίτι... τώρα κάνουν ό,τι κάνουν και οι άντρες αλλά και οι δύο (άντρες - γυναίκες) παίρνουν τα μισά λεφτά από πριν.

:D

Δημοσ.

Η bimbo ειναι η χαζογκομενα και ειναι υποτιμητικος ορος. Μια χαζογκομενα μπορει να ειναι και τσουλακι και πουριτανη και πουτανα και θεουσα και οτιδηποτε ασχετα αν μιλαμε συνηθως για ξανθιες γλαστρες.

Δημοσ.

ταξίδι,βροχή με το τουλούμι,τσαφφφφφφφφ λάστιχο!

Αργά,αργά προς τα δεξιά,αλάρμ

άναμα τσιγάρου

Ειρήνη κατέβα,ρεζέρβα στο πορτ μπαγκάζ,γρύλος κάπου εκεί,μην αργήσεις

ισότητα,μ' αρέσει

Δημοσ.

Η bimbo ειναι η χαζογκομενα και ειναι υποτιμητικος ορος. Μια χαζογκομενα μπορει να ειναι και τσουλακι και πουριτανη και πουτανα και θεουσα και οτιδηποτε ασχετα αν μιλαμε συνηθως για ξανθιες γλαστρες.

Ειπα εγω το αντιθετο?!

Γαματη και ακομπλεξαριστη.

Παω πασο.

Δημοσ.

Συχαινομαι γυναικες που πανε κοντρα στη φυση τους ως ανθρωποι και προσπαθουν να το παιξουν κυριες χωρις ουσιαστικο λογο. Οσο γι αυτο που λες, το εχω πει αρκετες φορες ως τωρα. Η καθε φορα (που επιανε) με εβρισκε με -σωστοτερη- γυναικα απο καποια που της αρεσαν οι κοροιδιες και τα ωραια παραμυθακια. Και ναι πληρωνα εγω γιατι γουσταρα.

ενοεις να μην σου καθονται πριν το χ ραντεβου για να μην της "πουν" ευκολες;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...