Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά εσύ την επόμενη φορά που θα δεις γυναίκα που θα θες να πηδήξεις πήγαινε και πες της "Εγκώ θέλει γαμήσει" και πες μας τι έγινε, αφού δεν έχει σημασία η ευγένεια.

Συχαινομαι γυναικες που πανε κοντρα στη φυση τους ως ανθρωποι και προσπαθουν να το παιξουν κυριες χωρις ουσιαστικο λογο. Οσο γι αυτο που λες, το εχω πει αρκετες φορες ως τωρα. Η καθε φορα (που επιανε) με εβρισκε με -σωστοτερη- γυναικα απο καποια που της αρεσαν οι κοροιδιες και τα ωραια παραμυθακια. Και ναι πληρωνα εγω γιατι γουσταρα.

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή έχω βαρεθεί τραγικά από αυτή τη συζήτηση 1 τελευταίο πράγμα θα πω: αυτός που πηδάει στο τέλος δεν είναι ούτε ο πίθηκος, ούτε ο πρίγκιπας με το λευκό άτι, είναι αυτός που έχει βρει τη θέση του ανάμεσα στους 2, είτε σας αρέσει είτε όχι. Είναι αυτός που γνωρίζει πολύ καλά τα ένστικτά του, αλλά γνωρίζει κιόλας ότι μετά το ένστικτο κάποια στιγμή έρχονται και τα συναισθήματα.

Adios

Πραγματικα νομιζω οτι μιλαω για διαφορικες εξισωσεις 3ου βαθμου

Το μονο που σου λεω ειναι την αληθεια, οσο και αν δεν σε βολευει

Θες ευγενεια για πεσει η κρεμα? Ευγενεια, no problem, απλα μην περιμενεις οτι ο αλλος ειναι ο σερ Λανσελοτ.

Δεν μπορω να το πω πιο απλα, ειναι φτωχη ακομα και η Ελληνικη γλωσσα

Δημοσ.

Πραγματικα νομιζω οτι μιλαω για διαφορικες εξισωσεις 3ου βαθμου

Το μονο που σου λεω ειναι την αληθεια, οσο και αν δεν σε βολευει

Θες ευγενεια για πεσει η κρεμα? Ευγενεια, no problem, απλα μην περιμενεις οτι ο αλλος ειναι ο σερ Λανσελοτ.

Δεν μπορω να το πω πιο απλα, ειναι φτωχη ακομα και η Ελληνικη γλωσσα

Είπα ότι ούτε ο πρίγκιπας με το λευκό άτι βρίσκει γκόμενα, δεν σου άρεσε το όνομα που του έδωσα προτιμάς το σερ Λάνσελοτ? Οκ εγώ δεν έχω πρόβλημα, απλά εσύ σχολιάζεις ότι σε συμφέρει...Γιατί συνεχίζω? Μιλάς εσύ για κοινωνικά κατεστημένα τι στιγμή που είσαι παντρεμένος ρε γαμώτο και κάθομαι και απαντάω σε κάποιον που παραδέχθηκε ότι αν πει στη γυναίκα του "εγκώ θέλει γκαμίσει" θα φάει παντόφλα, και παρ ολ αυτά υποστηρίζει αυτή την ατάκα.

Συχαινομαι γυναικες που πανε κοντρα στη φυση τους ως ανθρωποι και προσπαθουν να το παιξουν κυριες χωρις ουσιαστικο λογο. Οσο γι αυτο που λες, το εχω πει αρκετες φορες ως τωρα. Η καθε φορα (που επιανε) με εβρισκε με -σωστοτερη- γυναικα απο καποια που της αρεσαν οι κοροιδιες και τα ωραια παραμυθακια. Και ναι πληρωνα εγω γιατι γουσταρα.

Άστα να πάνε είναι

audrey-hepburn.jpg

Δημοσ.

Πριν

51332565.jpg

παιδια ο επομενος που θα βγει μαζι μου του κερναω εγω τον καφε!!

Μετά

54029617.jpg

Δημοσ.

Είπα ότι ούτε ο πρίγκιπας με το λευκό άτι βρίσκει γκόμενα, δεν σου άρεσε το όνομα που του έδωσα προτιμάς το σερ Λάνσελοτ? Οκ εγώ δεν έχω πρόβλημα, απλά εσύ σχολιάζεις ότι σε συμφέρει...Γιατί συνεχίζω? Μιλάς εσύ για κοινωνικά κατεστημένα τι στιγμή που είσαι παντρεμένος ρε γαμώτο και κάθομαι και απαντάω σε κάποιον που παραδέχθηκε ότι αν πει στη γυναίκα του "εγκώ θέλει γκαμίσει" θα φάει παντόφλα, και παρ ολ αυτά υποστηρίζει αυτή την ατάκα.

Νταξει, ρισπεκ'

Ξαναβγαζω διαρκειας για ΟΑΚΑ για την 1-3 και παω κατω με τα παιδια του συνδεσμου

Πιο πιθανο να καταλαβουν μεσα στο αλβανικο και στη σοκολατα, παρα εσυ

Δημοσ.

W00t. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δηλαδή και καλά κερνάμε άμα ισχύει το 50-50.

Τότε γιατί να μην ισχύει το απόλυτα λογικό του να πληρώνει ο καθένας τα δικά του;

Για τα μάτια του κόσμου όλα; Όλα και καλά; Όλα δήθεν; Όλα για να 'χαμε να λέγαμε;

Το να πληρωσει ο καθενας τα δικα του ειναι λογικο αλλα πεφτει πολυ μπλεξιμο.

Πχ πανε σινεμα πληρωνει ο ενας τα εισητηρια και ο αλλος πο κορν/αναψυκτικα κλπ

Βγαινουν μαζι καπου και πληρωνει ο ενας τη βενζινη και ο αλλος τα ποτα

Σα να με παρεξηγησες...

Δημοσ.

Ρε παιδία αφήστε τις επιθέσεις. ελάτε να κανονίσουμε ένα ομαδικό όργιο μεταξύ μας και να αφήσουμε τις διαφορές στην άκρη.

"2o ομαδικό όργιο Insomniacs 2011 στις 27 Σεπτεμβρίου ΣΤΟ ξεονοδοχείο caravel. "

έχασα το 1ο??? :confused:

Δημοσ.

Ρε παιδία αφήστε τις επιθέσεις. ελάτε να κανονίσουμε ένα ομαδικό όργιο μεταξύ μας και να αφήσουμε τις διαφορές στην άκρη.

"2o ομαδικό όργιο Insomniacs 2011 στις 27 Σεπτεμβρίου ΣΤΟ ξεονοδοχείο caravel. "

και κατι μου λεει πως θα ειστε μονο αντρες.χαχαχαχα

Πριν

Μετά

γιατι να θυμωσει το παληκαρι?

Δημοσ.

και κατι μου λεει πως θα ειστε μονο αντρες.χαχαχαχα

...να έρθεις! Special guest o Brad Pitt!

γιατι να θυμωσει το παληκαρι?

Tόσο πέσιμο τόσον καιρό, και ρωτάς γιατί;

Αν είναι τόσο κουλ, μπράβο του

Δημοσ.

Το να πληρωσει ο καθενας τα δικα του ειναι λογικο αλλα πεφτει πολυ μπλεξιμο.

Πχ πανε σινεμα πληρωνει ο ενας τα εισητηρια και ο αλλος πο κορν/αναψυκτικα κλπ

Βγαινουν μαζι καπου και πληρωνει ο ενας τη βενζινη και ο αλλος τα ποτα

Σα να με παρεξηγησες...

Βασικά δεν απευθυνόμουν αποκλειστικά σε σένα.

Έτσι όπως το θέτεις πάντως, συμφωνώ.

Δημοσ.

γιατι αμφιβαλλεις οτι υπαρχει γυναικα που θα του κατσει?σιγουρα ενα τσουλακι θα βρεθει...

Τι οριζεις ως τσουλακι ?

Δημοσ.

Τι οριζεις ως τσουλακι ?

αυτη που θα κατσει στον καθενα απλα και μονο να της πει "θα μου κατσεις"

και κατα βαση ολες τις bimbo :devil:

Δημοσ.

Κατινιααααα....

:mrgreen: Περιμενω να γραφτει καποια στιγμη και το "αντε μωρη δευτερη"

δεν ειμαι ψωναρα οι αλλες ειναι bimbo (κατα το: δεν ειμαι εγω ρατσιστρια,οι αλλοι ειναι ξενοι) :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...