Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω, γι αυτό έκανα τη σούμα.

Κοίτα, σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις δίκιο. Αυτός που θέλει μόνο να πηδήξει και δη, αυτός που δεν ενδιαφέρεται καν να προσφέρει στον άλλον, ας πληρώσει. Ή καλύτερα, πρέπει τουλάχιστον να πληρώσει.

Απλά δεν είναι όλοι έτσι.

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα, σε τέτοιες περιπτώσεις έχεις δίκιο. Αυτός που θέλει μόνο να πηδήξει και δη, αυτός που δεν ενδιαφέρεται καν να προσφέρει στον άλλον, ας πληρώσει. Ή καλύτερα, πρέπει τουλάχιστον να πληρώσει.

Απλά δεν είναι όλοι έτσι.

Εγώ είπα αν είναι σαν αυτούς που εκφράζουν αυτές τις απόψεις εδώ μέσα. Φυσικά και δεν είναι όλοι έτσι, αυτό μας έλειπε...

Δημοσ.

Οι γκομενοπαγίδες που αναφέρθηκαν, μέσες - άκρες όλες, δεν έχουν νόημα στις περισσότερες σχέσεις ή/και ηλικίες που υπάρχουν σε αρκετούς που γράφουν σε αυτό το post (εάν μαντεύω σωστά).

Όταν μένεις με τους δικούς σου ή/και πληρώνουν τους λογαριασμούς σου οι δικοί σου, όταν το περισσότερο που έχεις μείνει με τον άλλο-η μόνος-η είναι 10 μέρες, όταν ο προσωπικός χρόνος που έχεις μοιραστεί με τον άλλο-η δεν είναι μπόλικος από μίζερη καθημερινότητα και όταν δεν ζήσει την ανασφάλεια της αναζήτησης καλύτερων συνθηκών στην ζωή... τότε δεν έχεις και τις προσλαμβάνουσες αφενός για να εκτεθείς στις, κλισέ και mainstream, γκομενοπαγίδες και αφετέρου την επιλογή να τις απορρίψεις ή να τις ασπαστείς/υιοθετήσεις.

Κακώς ή καλώς, υπάρχουν στερεότυπα κριτήρια και στην επιλογή συντρόφου. Μερικά αλλάζουν απλά εκδήλωση ανά τους καιρούς (π.χ., κάποτε, που δεν υπήρχαν αμάξια, το αντίστοιχο effect είχε το πάχος ή τα μακριά μαλλιά).

Το δυσάρεστο, για εμένα, είναι ότι τα στερεότυπα αυτά ισχύουν σε μεγάλο βαθμό και θα πρέπει να είναι κανείς-καμία τυχερός-ή για να μην πέσει, εάν δεν το θέλει, πάνω σε κάποιον-α που να τα υιοθετεί.

Από την άλλη όμως, όπως υπάρχουν τόσα είδη σκυλιών, λουλουδιών κτλ στη φύση... γιατί να μην υπάρχουν και άνθρωποι;

Δημοσ.

Εγώ είπα αν είναι σαν αυτούς που εκφράζουν αυτές τις απόψεις εδώ μέσα. Φυσικά και δεν είναι όλοι έτσι, αυτό μας έλειπε...

Δε θέλω να σε σοκάρω αλλά όταν κάποιος σου τη πρωτο-πέφτει θέλει να σε απαυτώσει. Αργότερα αν αναπτυχθούν αισθήματα έχει καλός.

Αυτό είναι και το φυσιολογικό άλλωστε μιας που το μόνο που ξέρει για εσένα είναι τι νούμερο σουτιέν φοράς, αν έχεις ωραίο κώλο και πρόσωπο.

Δημοσ.

Σαλιάρη

Καλά, νταξ

δλδ ο αντρας παντα κερδιζει το μεγαλυτερο ποσο χρηματων; αυτο θες να πεις; γτ αμα κερδιζουν και οι δυο τα ιδια δεν βλεπω γτ να πεφτει το βαρος μονο στον εναν.

Δημοσ.

δλδ ο αντρας παντα κερδιζει το μεγαλυτερο ποσο χρηματων; αυτο θες να πεις; γτ αμα κερδιζουν και οι δυο τα ιδια δεν βλεπω γτ να πεφτει το βαρος μονο στον εναν.

Όχι απλά όταν βλέπεις ακούσια όταν βλέπεις μια οικογένεια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα το πρώτο που σκέφτεται είναι το τι δουλειά κάνει ο πατέρας? αν κάνει κάποια δουλειά? κλπ και μετά πιάνεις τη γυναίκα (αν τη πιάσεις)

Δημοσ.

Λοιπόν μια σούμα των όσων έχετε πει:

1 οι άντρες στη γκόμενα κοιτάζουν μόνο να πηδήξουν, δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο στην αρχή.

2 σας εκνευρίζει αν πληρώνετε εσείς τον καφέ/ποτό.

Δηλαδή θέλετε που θέλετε μόνο σεξ, είστε και τόσο φτηνιάριδες που δεν θέλετε και να πληρώσετε έναν καφέ για το πήδημα, έλεος.

Εγώ ένα κατάλαβα πάντως, ότι όταν πηγαίνω για καφέ θα τον πληρώνω τον καφέ μου, όχι επειδή ο άλλος θα φάει σουτ (αν σκέφτεται όσο πολλοί εδώ μέσα δηλαδή) να νοιώθει ότι πήγαν και τα 3 ευρώ χαμένα, σε τέτοιες δύσκολες εποχές...

Ο καφες γιατι πρεπει να συνδιαστει με το πηδημα? Κερνας καφε, αν η αλλη σου αρεσει και της αρεσεις κερνας και 2-3 ποτα και μετα πας και στο ψητο. Προσωπικα ακομα και αν η αλλη ειναι ποιο βαρετη και απο την Τρεμη τον καφε θα τον κερασω αλλα μεχρι εκει. Συμβολικη ειναι η κινηση, βγαλμενη απο τα αδυτα του υποσυνειδητου ενστικτου των ανθρώπων. Οπως και να το κανουμε σας αρεσει το κερασμα γιατι δειχνει-συμβολιζει κατι σχετικα με την σχεση των 2 φυλων. Αλλωστε παντα που κερνουσα σε ραντεβου λαμβανα μια τυπικη αρνηση αλλα ουσιαστικα μια εσωτερικη ικανοποιηση απο την αλλη....Σε καποια πραγματα δεν κρυβεστε οι γυναικες...

Τωρα ομως το αλλο τραγικο που βλεπω, να βγαινει μια παρεα και ενας να κερασει ολους για να εντυπωσιασει ενα γκομενακι δεν προκειτε να το κανω.

Δημοσ.

Πάντως αράξτε με τα κεράσματα των καφέδων, από ένα σημείο και μετά καταντάει αηδία. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...