apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παίζει αυτό που λες. Κάποια που έχει σκάψει κάτω απ' το έδαφος για να χώσει την αυτοεκτίμησή της (είτε είναι υπερβολική είτε όχι) πιο πολύ πιθανό το βλέπω να το λάβει σα χλευασμό παρά σαν καμάκι. Η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών τρελαίνονται με κάτι τέτοια όσο κι αν είναι καγκούρικα. Όχι απλά τους αρέσει, τις παίρνουν τα ζουμιά. Φυσικά και δε θα ρίξεις γκόμενα έτσι γι αυτό και μίλησα για αγαθοεργία.
phanispal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικά στην Εύα αναφερόμουν. Σχετικά με την αγαθοεργία δε μπορώ να διαφωνήσω (για κάποιες περιπτώσεις) :Ρ
slygeo87 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Έχω βαρεθεί το κάθε εργοδότη που νομίζει οτι θέλω να δουλέψω από χόμπι και δίνει μισθούς - χαρτζηλίκι και θεωρεί ότι θα έχω το αμάξι από μπαμπά και τα λεφτά για εξόδους - ρούχα κ.λ.π. από γκόμενο. Κάνετε κακό και στη δική μου τσέπη κατά κάποιο τρόπο Μεγαλύτερη μπούρδα δεν έχω διαβάσει σ' αυτό το θέμα.
phanispal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα, όντως φαίνεται υπερβολή, αλλά αν ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις (που δεν το αποκλείω μιας και πολλοί είναι στόκοι), η κατάσταση είναι απλά τραγελαφική.
slygeo87 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Γι' αυτό έχουμε κρίση ρε 'σεις, ποιο ΔΝΤ και ποιες δόσεις. Σκατά στους μουνόδουλους!
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Κοίτα, όντως φαίνεται υπερβολή, αλλά αν ισχύει σε κάποιες περιπτώσεις (που δεν το αποκλείω μιας και πολλοί είναι στόκοι), η κατάσταση είναι απλά τραγελαφική. Δηλαδή ο εργοδότης της δίνει χαμηλό μισθό γιατί νομίζει ότι έχει αμάξι από μπαμπά και τη ταΐζει ο γκόμενος?
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή ο εργοδότης της δίνει χαμηλό μισθό γιατί νομίζει ότι έχει αμάξι από μπαμπά και τη ταΐζει ο γκόμενος? χαμηλοτερο απο τον αντιστοιχο που θα εδινε σε αντρα για την ιδια δουλεια.
phanispal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ο εργοδότης δεν παίζει, αλλά υπάρχει κόσμος που έχει τέτοια αντιμετώπιση. Πάντως για τίποτα δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά. χαμηλοτερο απο τον αντιστοιχο που θα εδινε σε αντρα για την ιδια δουλεια. Αυτό ισχύει για άλλους λόγους προφανώς. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, δεν αποκλείω (και) πάνω σε αυτή τη λογική να βασίστηκαν οι χαμηλότεροι μισθοί των γυναικών.
Traumatias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν μια σούμα των όσων έχετε πει: 1 οι άντρες στη γκόμενα κοιτάζουν μόνο να πηδήξουν, δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο στην αρχή. 2 σας εκνευρίζει αν πληρώνετε εσείς τον καφέ/ποτό. Δηλαδή θέλετε που θέλετε μόνο σεξ, είστε και τόσο φτηνιάριδες που δεν θέλετε και να πληρώσετε έναν καφέ για το πήδημα, έλεος. Εγώ ένα κατάλαβα πάντως, ότι όταν πηγαίνω για καφέ θα τον πληρώνω τον καφέ μου, όχι επειδή ο άλλος θα φάει σουτ (αν σκέφτεται όσο πολλοί εδώ μέσα δηλαδή) να νοιώθει ότι πήγαν και τα 3 ευρώ χαμένα, σε τέτοιες δύσκολες εποχές...
phanispal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν μια σούμα των όσων έχετε πει: 1 οι άντρες στη γκόμενα κοιτάζουν μόνο να πηδήξουν, δεν τους νοιάζει τίποτε άλλο στην αρχή. 2 σας εκνευρίζει αν πληρώνετε εσείς τον καφέ/ποτό. Δηλαδή θέλετε που θέλετε μόνο σεξ, είστε και τόσο φτηνιάριδες που δεν θέλετε και να πληρώσετε έναν καφέ για το πήδημα, έλεος. Εγώ ένα κατάλαβα πάντως, ότι όταν πηγαίνω για καφέ θα τον πληρώνω τον καφέ μου, όχι επειδή ο άλλος θα φάει σουτ (αν σκέφτεται όσο πολλοί εδώ μέσα δηλαδή) να νοιώθει ότι πήγαν και τα 3 ευρώ χαμένα, σε τέτοιες δύσκολες εποχές... Τραγικός τρόπος σκέψης. Λες και θα μας κάνετε χάρη να σας πηδήξουμε, λες και δεν «κερδίζουν» και οι δύο απ' αυτό. Πάντως αυτή η άτυπη υποχρέωση να κερνούν τα αρσενικά για μένα είναι ανύπαρκτη.
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 χαμηλοτερο απο τον αντιστοιχο που θα εδινε σε αντρα για την ιδια δουλεια. Σε ελάχιστες των περιπτώσεων γίνεται αυτό και υπάρχουν λόγοι. Άλλωστε τι σκάτε ρε κορίτσια. Το βάρος μιας ενδεχόμενης οικονομικής πτώχευσης της οικογένειας ο άνδρας δεν την έχει?
spacefart Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 αυτος που βγαινει για καφεδακι και νομιζει οτι θα πηδηξει.. ε ειναι αξιος της μοιρας του.. αν περασω καλα με την κοπελα που θα βγω για καφε τοτε ναι θα της τον κερασω.. αμα δω οτι ειναι αλλου για αλλου τοτε μπαα δε θα τον κερασω.. φασεις ειναι αυτα Δηλαδή θέλετε που θέλετε μόνο σεξ, είστε και τόσο φτηνιάριδες που δεν θέλετε και να πληρώσετε έναν καφέ για το πήδημα, έλεος. πλακα μας κανεις. ναι θελουμε σεξ, δλδ αμα πληρωσει καποιος τον καφε σημαινει οτι θα πηδηξει? τι ειναι αυτο? καινουριο?
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ότι διαβάζω thread για αποκλειστικό κονσομασιόν με αυτά που γράφονται. Δηλαδή θέλετε που θέλετε μόνο σεξ, είστε και τόσο φτηνιάριδες που δεν θέλετε και να πληρώσετε έναν καφέ για το πήδημα, έλεος.
Traumatias Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Τραγικός τρόπος σκέψης. Λες και θα μας κάνετε χάρη να σας πηδήξουμε, λες και δεν «κερδίζουν» και οι δύο απ' αυτό. Πάντως αυτή η άτυπη υποχρεώση να κερνούν τα αρσενικά για μένα είναι ανύπαρκτη. Συμφωνώ και επαυξάνω, γι αυτό έκανα τη σούμα.
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ελάχιστες των περιπτώσεων γίνεται αυτό και υπάρχουν λόγοι. Άλλωστε τι σκάτε ρε κορίτσια. Το βάρος μιας ενδεχόμενης οικονομικής πτώχευσης της οικογένειας ο άνδρας δεν την έχει? οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.