*nenya* Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρόστυχο βλέμμα είναι γκομενοπαγίδα και το όλο στυλάκι. Να έχει ο άντρας "αέρα", να μην είναι φλούφλης, πολύ μαζεμένος κλπ. Βέβαια, πάντα θα υπάρχουν και οι γυναίκες που προτιμούν τα φλωράκια. Αλλά γούστα είναι αυτά
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρόστυχο βλέμμα είναι γκομενοπαγίδα και το όλο στυλάκι. πρόστυχο βλέμμα, γλύψιμο καλαμάκι και ανακάτεμα το ουίσκι με δάκτυλο. ή σε παραλλαγή παντελόνι σωλήνα, άσπρη κάλτσα με ρακέτα, φλάι, παπούτσι boxer τρακτερωτό, γυαλί στο κούτελο.
μαφαλντα Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 τελικα το συμπερασμα ειναι ενα, ειστε ολοι μπακουρια. Αυτό. Αν πιστεύετε αυτά που γράφετε μερικοί,δεν είναι παράξενο που δεν..Το τελευταίο που φταίει είναι η αφραγκία.
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πες τα ρε συ μαλφάντα. Με αυτά που γράφουν που να...
Socratis_g Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 λέτε βλακείες και μιζέριες.έξυπνο χιούμορ θέλει. αλλά αν είσαι μπόυφος βρίσκεις διέξοδο στα λεφτά και στα αμάξια.
apd453 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Τι μηχανή είναι αυτή στο άβατάρ σου Σωκράτη?
The_Judas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν κοιτάνε απαραίτητα μόνο το χρήμα και το κάμπριο. Μήπως βάζετε πολύ ψηλά τον πήχη σε αυτό που ψάχνετε; Η νορμάλ γυναίκα, στο μυαλό και στην παιδεία, (η καλή και όμορφη που λένε στο χωριό μου) θα δει όλο το πακέτο. Και εμφάνιση και μυαλό και χαρακτήρα και στυλ και χρήμα και αυτοκίνητο δε θα τη χαλάσουν αν τα έχεις. Οι ψωνισμένες θα βρουν κάποιον όμοιο τους καβαλημένο που πρέπει να επιδεικνύεται συνεχώς για να επιζήσει το μηδενικό και τα π....νακια κάποιον με πορτοφόλι να του τα τρώνε ή να του τα φοράνε. Εκεί έξω υπάρχουν απ όλα. Ίσως (λέω ίσως) οι καλές να είναι λίγες και οι σκάρτες περισσότερες αλλά υπάρχουν σίγουρα μια χαρά γυναίκες. Ακόμη χειρότερα! Δηλαδή αυτό που λες είναι ότι οι χαζές κοιτάνε μόνο το πορτοφόλι, ενώ οι έξυπνες θέλουν ωραίο, έξυπνο και πλούσιο
DKNI Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Eν τω μεταξυ, αυτο με το αμαξι, πρεπει να ειναι μεγαλο urban legend Δηλαδη εσεις εχετε γνωστο που "κερνανε" με το αμαξι? Δεν μιλαω για αυτους που εχουν παραδακι και αρα έχουν και ακριβο αμαξι ούτε για αυτους που τρωνε όλα τους τα λεφτα στο Μερσεντικο και στο να συντηρησουν μια γκομενα. Αυτες ειναι περιπτωσεις που μιλαει το χρημα. Εχετε εσεις δηλαδη γνωστο που ριχνει γκομενες εχοντας καλο αυτοκινητο, ξεκαθαριζοντας ομως πως δεν φυσαει το χρημα?
Lucifer Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω ότι διαβάζω thread για αποκλειστικό κονσομασιόν με αυτά που γράφονται.
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Άιντε και αν είσαι και καμιά προκόπας να τις έχεις και τις απαιτήσεις σου. Έχει κάτι απίστευτες πάσπες που την έχουν δει κιόλας. Έχω ένα φίλο που όταν βλέπει τέτοιες κάνει καμιά αγαθοεργία και τις ρίχνει κανένα καγκουρέ σφύριγμα, κανένα "αστέρι είσαι" για το χαβαλέ. Εκεί να δεις κόρδωμα. Αν είναι και παντρεμένη ή έχει σχέση θα πάει και θα πει με περίσσια περηφάνια στον άντρα της "σήμερα αν θες να μάθεις μου σφυρίξανε και με είπαν αστέρι". οποιαδηποτε γυναικα κορδωνεται με κατι τετοια (κατα βαθος παντα) δεν εχει σημασια αν ειναι ωραια η οχι.
phanispal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παίζει αυτό που λες. Κάποια που έχει σκάψει κάτω απ' το έδαφος για να χώσει την αυτοεκτίμησή της (είτε είναι υπερβολική είτε όχι) πιο πολύ πιθανό το βλέπω να το λάβει σα χλευασμό παρά σαν καμάκι.
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παίζει αυτό που λες. Κάποια που έχει σκάψει κάτω απ' το έδαφος για να χώσει την αυτοεκτίμησή της (είτε είναι υπερβολική είτε όχι) πιο πολύ πιθανό το βλέπω να το λάβει σα χλευασμό παρά σαν καμάκι. ισως, κατι μερες που ειμαι στα χαλια μου εντελως το σκεφτομαι κι εγω ετσι.
viper2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 @_@ what de frak m i reading food for thought εχετε σκεφτει οτι μπορει να το εχετε καταλαβει λαθος το game...? επισης sex wars yet again...?
evabb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 @_@ what de frak m i reading food for thought εχετε σκεφτει οτι μπορει να το εχετε καταλαβει λαθος το game...? για μενα λες η για τους αλλους που λενε για λεφτα;
viper2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 για μενα λες η για τους αλλους που λενε για λεφτα; 1 αμα μιλαγα σε καποιον συγκεκριμενα θα εκανα quote... 2 οταν πατησα απαντηση, δεν ειχες ποσταρει... [τυπικο χαρακτηριστικο γυναικας]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.