Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν άκουσες ότι θα μπει έκτακτη εισφορά ανά τ.μ. για δύο χρόνια μέσω ΔΕΗ ; Πάνε και οι εισοδηματίες... Τι θα κάνουμε οι άτιμες γυναίκες που κοιτάμε τα λεφτά τώρα ; Άτιμε Παπανδρέου , ΔΝΤ και Σία ...

Σκεψου ομως αμα το πουλησεις ποσα θα εχεις.. αχ καλα λεω πως για ολα φταινε τα λεφτα... οπως λεει και η Τζουλια :mrgreen:

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν οι γυναίκες ήταν όλες σαν την evabb, τώρα θα ήμουν σε μοναστήρι. Ξενέρωσα αφάνταστα με όσα είδα να γράφει.

Ευτυχώς που γράφει και η black_widow...

αν ηταν ολες οι γυναικες σαν εμενα ισως να μην υπηρχε τοτε ο ορος ελλεινηδας. (αν γνωριζεις ποιοι εβγαλαν τον ορο ελλεινιδα)

Καλα αυτο ειναι κωμικοτραγικο στον μεγιστο βαθμο. Που τους βρισκεις?

Επισης το στοματικο πιστευω επιβαλλεται και απο τις 2 πλευρες.

ειλικρινα δεν ξερω! συμφωνω οτι ειναι τραγικο αλλα η μαλακια καποιον ανθρωπων ειναι απλα απυθμενη.

εσυ ναι! αλλα ο καθενας καταλαβαινει ο,τι θελει. Αντε χαριν συζητησης ας πουμε οτι δεν μετρησε τοσο τα λογια της η evabb. Που μεταφραζεται απο τα αντρικα στα ελληνικα: "ααα, για να μιλαει ανοιχτα για σεξ χωρις να κρυβεται πισω απ το δακτυλο της ειναι και λιγο π0υτ@να/κ@ρι0λ@.

Μιλαμε παντα για αποψεις ανθρωπων που πρωτα χαλανε την πιατσα και μετα καπακι ερχονται και συζητανε για τον ψευτοπουριτανισμο της ελληνιδας, τα κομπλεξ της ελεινιδας και την σοβαροφανεια της κλπ κλπ κλπ.

Δεν μιλαω τοσο για το φορουμ οσο για εκει εξω

πες τα ρε τσιφοτη. ωρες ωρες δεν καταλαβενω τι θελουν καποιοι ανθρωποι.

Δημοσ.

Δεν παω σε κλαμπ, μπουζουκια και λοιπα "trendy" μερη εκτος και αν θελει η εκαστοτε παρεα και εκει συνηθως κολλαω μονο με την παρεα που πηγα και αποφευγω τα πολλα πολλα σουξου μουξου. Ολες οι γνωριμιες τετοιου τυπου τις κανω σε καφε, στο δρομο, στη δουλεια, σε παρεες κτλ.

Κοίτα με το σκεπτικό το δικό σας σε αυτό το thread θα έπρεπε και εγώ να λέω ότι a priori όλοι οι άντρες είναι μαλάκες . Ε σαφώς και οι επιλογές μου φταίνε τόσα χρόνια και το κακό timing σε κάποιες περιπτώσεις και όχι όλος ο αντρικός πληθυσμός. Είναι λίγο ισοπεδωτικό αυτό το σκεπτικό και καθόλου κολακευτικό για τις ίδιες τις γυναίκες ( προσωπικά αν αρχίσει ο άλλος να μου λέει ότι οι γυναίκες έτσι , οι γυναίκες αλλιώς την κάνω με αστραπιαίους ρυθμούς ).

Το εάν δε σου κάθονται αρχικά ή την κάνουν γρήγορα στην πορεία της σχέσης επειδή δε στα τρώνε κακό ή καλό σου κάνει στην τελική ; Το νόημα δε θα ήταν στο να σε θέλει όχι για τα λεφτά που χαλάς για πάρτη της ; Δεν είσαι λεφτάς , δεν είσαι έτσι και αλλιώς στο target group της , εκεί θέλω να καταλήξω. Δε μπορείς να χάσεις κάτι που δε θα μπορούσες να έχεις ... ΟΚ ; Ούτε εγώ μπορώ να έχω τον Brad Pitt αντίστοιχα...

Δημοσ.

Σκεψου ομως αμα το πουλησεις ποσα θα εχεις.. αχ καλα λεω πως για ολα φταινε τα λεφτα... οπως λεει και η Τζουλια :mrgreen:

Στόχος είναι τα λεφτά που λέει η Τζούλια :devil:

Hael δε βάζεις και κανα spoiler ;

Δημοσ.

Τι κρύβεται στο πίσω μέρος του μυαλού των γυναικών? :X

woman-cash.jpg

black_woman_and_money.jpg

stock-photo-woman-holding-money-10722316.jpg

woman-holding-money-9b888d.jpg

woman_with_money.jpg

money-woman-7c0d0d.jpg

images?q=tbn:ANd9GcTGLh6dkxX2LA5qr7hgQD71iMMAMnb_HtnRjy30zwJ6J_JYqGHAPxqnJXgV

woman-with-money.jpg

woman_holding_money1.jpg

money-into-air-image.jpg

woman-holding-money.jpg

business-woman-make-money.jpg

woman%20with%20money.gif

2204837-woman-holding-money.jpg

womanflyng%2Bmoney.jpg

1-1251904084vZF6.jpg

Women_and_money_1.jpg

1-1251386034h469.jpg

depositphotos_3958810-Money-Woman.jpg

8052781-woman-laying-in-money.jpg

Ετσι ειναι οι γυναικες. Νοιαζονται για το χρημα μονο. Οχι σαν τους αντρες που τους απασχολουνε κυριως οι ευαισθησιες τους (κοινο καλο, οικογενεια, καλλιτεχνια, φιλοζωικες οργανωσεις, ομορφια, ψυχολογικα ...)

Δημοσ.

Ετσι ειναι οι γυναικες. Νοιαζονται για το χρημα μονο. Οχι σαν τους αντρες που τους απασχολουνε κυριως οι ευαισθησιες τους (κοινο καλο, οικογενεια, καλλιτεχνια, φιλοζωικες οργανωσεις, ομορφια, ψυχολογικα ...)

την σαουνα , το σολαριουμ, και το καζινο ξεχασες.... :rolleyes:

Δημοσ.

Δεν κοιτάνε απαραίτητα μόνο το χρήμα και το κάμπριο. Μήπως βάζετε πολύ ψηλά τον πήχη σε αυτό που ψάχνετε;

Η νορμάλ γυναίκα, στο μυαλό και στην παιδεία, (η καλή και όμορφη που λένε στο χωριό μου) θα δει όλο το πακέτο. Και εμφάνιση και μυαλό και χαρακτήρα και στυλ και χρήμα και αυτοκίνητο δε θα τη χαλάσουν αν τα έχεις.

Οι ψωνισμένες θα βρουν κάποιον όμοιο τους καβαλημένο που πρέπει να επιδεικνύεται συνεχώς για να επιζήσει το μηδενικό και τα π....νακια κάποιον με πορτοφόλι να του τα τρώνε ή να του τα φοράνε.

Εκεί έξω υπάρχουν απ όλα. Ίσως (λέω ίσως) οι καλές να είναι λίγες και οι σκάρτες περισσότερες αλλά υπάρχουν σίγουρα μια χαρά γυναίκες.

Δημοσ.

Είναι λίγο ισοπεδωτικό αυτό το σκεπτικό και καθόλου κολακευτικό για τις ίδιες τις γυναίκες ( προσωπικά αν αρχίσει ο άλλος να μου λέει ότι οι γυναίκες έτσι , οι γυναίκες αλλιώς την κάνω με αστραπιαίους ρυθμούς ).

Κόμπλεξ λέγεται αυτό. Και το έχουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες.

Οι μεν άντρες που δε μπορούν να βρουν γυναίκα για τον α,β λόγο τις βγάζουν όλες πόρνες που πάνε μόνο με όσους έχουν λεφτά.

Οι δε γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν από τους άντρες. Αν τις προσεγγίσει ο άντρας "είναι λιγούρι". Αν πάλι δεν κάνει κίνηση "είναι αδερφή".

Δημοσ.

Παπατζιλίκι θέλουν, να το παίζεις ιστορίας, οτι γαμάς και δέρνεις, να πουλάς τέρμα μαγκιά.

Και να μην τους δείξεις οτι τις γουστάρεις, ΦΤΥΣΙΜΟ μόνο έτσι με τις κ όλες.

Δημοσ.

Άιντε και αν είσαι και καμιά προκόπας να τις έχεις και τις απαιτήσεις σου.

Έχει κάτι απίστευτες πάσπες που την έχουν δει κιόλας.

Έχω ένα φίλο που όταν βλέπει τέτοιες κάνει καμιά αγαθοεργία και τις ρίχνει κανένα καγκουρέ σφύριγμα, κανένα "αστέρι είσαι" για το χαβαλέ. Εκεί να δεις κόρδωμα.

Αν είναι και παντρεμένη ή έχει σχέση θα πάει και θα πει με περίσσια περηφάνια στον άντρα της "σήμερα αν θες να μάθεις μου σφυρίξανε και με είπαν αστέρι".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...