Προς το περιεχόμενο

ΓκομενοΠαγιδες...-Men only.....

nikosgia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γκομενοπαγιδα για ΟΛΕΣ τις γυναικες δεν υπαρχει....

Στις περισσοτερες ομως πιανει το καμπριο-κουπε-σπορ-γρηγορο-ακριβο αμαξι

με το μαρκας-ακριβο-μεγαλο ρολοι

με το βαρβατο πορτοφολι

και το αναλογο Status-Prestige....

Σε αλλες απλα το να φορας ρουχα αρκει!! :devil: B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 883
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

κατσε δηλαδη πως δειχνεις το "σεξ" οταν γνωρισεις καποιον/καποια?

υπαρχει το αναγνωριστικο γαμισι, δλδ γινεται μια φορα κι αν ειναι καλο και δεν εξαφανιστει ο αλλος την επομενη μερα, τον κραταμε και για δευτερη και τριτη και και και και. αν το αγνωριστικο γαμισι ειναι αθλιο τοτε θα βρουμε μια δικαιολογια του τυπου "δεν εχω ξεπερασει ακομα τον πρωην μου" "ειμαι μπερδεμενη" για να σας στειλουμε

υγ μεταφραση των παραπανω δικαιολογιων "ο πρωην γαμαγε 100 φορες καλυτερα μαλακακο"

υπαρχει το αναγνωριστικο γαμισι, δλδ γινεται μια φορα κι αν ειναι καλο και δεν εξαφανιστει ο αλλος την επομενη μερα, τον κραταμε και για δευτερη και τριτη και και και και. αν το αγνωριστικο γαμισι ειναι αθλιο τοτε θα βρουμε μια δικαιολογια του τυπου "δεν εχω ξεπερασει ακομα τον πρωην μου" "ειμαι μπερδεμενη" για να σας στειλουμε

υγ μεταφραση των παραπανω δικαιολογιων "ο πρωην γαμαγε 100 φορες καλυτερα μαλακακο"

Εγώ προσωπικά, έτσι όπως σε ακούω να μιλάς, όσο και εντυπωσιακό γαμήσι να σου έκανα, 2η φορά δεν θα μου τον ξανά έβλεπες. Γιατί; BECAUSE FUCK YOU! THAT'S WHY! :lol:

φεμινιστικος παροξυσμος..... :blink:

angry-woman-733632.jpg

Εγώ προσωπικά, έτσι όπως σε ακούω να μιλάς, όσο και εντυπωσιακό γαμήσι να σου έκανα, 2η φορά δεν θα μου τον ξανά έβλεπες. Γιατί; BECAUSE FUCK YOU! THAT'S WHY! :lol:

Δηλαδή εσύ είσαι φιλάνθρωπος στο κρεββάτι; Αν μία δεν σου αρέσει, δεν την ξαποστέλνεις με τρόπο;

Αυτό που λέει η Εύα όλος ο κόσμος το κάνει... Αν όχι την 1η, τότε την 2η, άντε 3η φορά....

ναι ειναι λεσβια και τα εχει με την αλλη την ζουμπουλια. ναι οκ.νταξει.οτι πεις.οπωσδηποτε. κι εγω τα εχω με την 60χρονη φουρναρισσα.

Α, μπραβο που το 'πιασες. Αυτο που θα ελεγα ειναι οτι ο Χατζηγιαννης δεν μπορει να ασχολειται με την νταρντανολεσβια την Μακρυπουλια (ειναι φως φαναρι οτι τα χουνε με την Ζουμπουλια).

Γι αυτο την κερατωνει μ' αλλες, γουσταρει πιτσιρικες, γκρουπης ,ακομα και τις μαμαδες μιλφαρες τους, τα παντα. Ειναι τρυπανι αυτο το παιδι, δεν το χορταινει το μ0υ#1 γενικοτερα.

μουχαχαχαχα εχεις την εντυπωση οτι παιρνει κανεις χαμπαρι οτι ειναι αγνωριστηκο;

φεμινιστικος παροξυσμος..... :blink:

angry-woman-733632.jpg

ναι πες μας τωρα οτι δεν ισχυει κι απο μεριας σας κατι τετοιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...