DrBlouf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γκομενοπαγιδα για ΟΛΕΣ τις γυναικες δεν υπαρχει.... Στις περισσοτερες ομως πιανει το καμπριο-κουπε-σπορ-γρηγορο-ακριβο αμαξι με το μαρκας-ακριβο-μεγαλο ρολοι με το βαρβατο πορτοφολι και το αναλογο Status-Prestige.... Σε αλλες απλα το να φορας ρουχα αρκει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Σε αλλες απλα το να φορας ρουχα αρκει!! Στο Πουκέτ μου είπαν ότι είναι έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 κατσε δηλαδη πως δειχνεις το "σεξ" οταν γνωρισεις καποιον/καποια? υπαρχει το αναγνωριστικο γαμισι, δλδ γινεται μια φορα κι αν ειναι καλο και δεν εξαφανιστει ο αλλος την επομενη μερα, τον κραταμε και για δευτερη και τριτη και και και και. αν το αγνωριστικο γαμισι ειναι αθλιο τοτε θα βρουμε μια δικαιολογια του τυπου "δεν εχω ξεπερασει ακομα τον πρωην μου" "ειμαι μπερδεμενη" για να σας στειλουμε υγ μεταφραση των παραπανω δικαιολογιων "ο πρωην γαμαγε 100 φορες καλυτερα μαλακακο" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Έβα στάνταρ βγαίνεις δήμαρχος αν κατέβεις Ελλάδα κι εκλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γκομενοπαγίδες,τρίχες, και στο τέλος αναλαμβάνει η χείρα με τα 5. Πας σε ένα οίκο,ψεκάζεις σκουπίζεις και τελείωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apd453 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Σεξ εντ δε σίτι και μαλακίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Έβα στάνταρ βγαίνεις δήμαρχος αν κατέβεις Ελλάδα κι εκλογές. ειμαι καλη στα ψεματα θες να πεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχει σημασία. Αυτοί που κατάλαβαν, φτάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 παντα μισολογα. απορω τι φοβασαι και δεν λες ξεκαθαρα αυτο που θες να πεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το σκοτάδι. Ξέρω ούτε θα με καταλάβεις, ούτε θα με πιστέψεις καν, αλλά είν' αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slygeo87 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει το αναγνωριστικο γαμισι, δλδ γινεται μια φορα κι αν ειναι καλο και δεν εξαφανιστει ο αλλος την επομενη μερα, τον κραταμε και για δευτερη και τριτη και και και και. αν το αγνωριστικο γαμισι ειναι αθλιο τοτε θα βρουμε μια δικαιολογια του τυπου "δεν εχω ξεπερασει ακομα τον πρωην μου" "ειμαι μπερδεμενη" για να σας στειλουμε υγ μεταφραση των παραπανω δικαιολογιων "ο πρωην γαμαγε 100 φορες καλυτερα μαλακακο" Εγώ προσωπικά, έτσι όπως σε ακούω να μιλάς, όσο και εντυπωσιακό γαμήσι να σου έκανα, 2η φορά δεν θα μου τον ξανά έβλεπες. Γιατί; BECAUSE FUCK YOU! THAT'S WHY! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgia Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχει το αναγνωριστικο γαμισι, δλδ γινεται μια φορα κι αν ειναι καλο και δεν εξαφανιστει ο αλλος την επομενη μερα, τον κραταμε και για δευτερη και τριτη και και και και. αν το αγνωριστικο γαμισι ειναι αθλιο τοτε θα βρουμε μια δικαιολογια του τυπου "δεν εχω ξεπερασει ακομα τον πρωην μου" "ειμαι μπερδεμενη" για να σας στειλουμε υγ μεταφραση των παραπανω δικαιολογιων "ο πρωην γαμαγε 100 φορες καλυτερα μαλακακο" φεμινιστικος παροξυσμος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ προσωπικά, έτσι όπως σε ακούω να μιλάς, όσο και εντυπωσιακό γαμήσι να σου έκανα, 2η φορά δεν θα μου τον ξανά έβλεπες. Γιατί; BECAUSE FUCK YOU! THAT'S WHY! Δηλαδή εσύ είσαι φιλάνθρωπος στο κρεββάτι; Αν μία δεν σου αρέσει, δεν την ξαποστέλνεις με τρόπο; Αυτό που λέει η Εύα όλος ο κόσμος το κάνει... Αν όχι την 1η, τότε την 2η, άντε 3η φορά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ειναι λεσβια και τα εχει με την αλλη την ζουμπουλια. ναι οκ.νταξει.οτι πεις.οπωσδηποτε. κι εγω τα εχω με την 60χρονη φουρναρισσα. Α, μπραβο που το 'πιασες. Αυτο που θα ελεγα ειναι οτι ο Χατζηγιαννης δεν μπορει να ασχολειται με την νταρντανολεσβια την Μακρυπουλια (ειναι φως φαναρι οτι τα χουνε με την Ζουμπουλια). Γι αυτο την κερατωνει μ' αλλες, γουσταρει πιτσιρικες, γκρουπης ,ακομα και τις μαμαδες μιλφαρες τους, τα παντα. Ειναι τρυπανι αυτο το παιδι, δεν το χορταινει το μ0υ#1 γενικοτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ προσωπικά, έτσι όπως σε ακούω να μιλάς, όσο και εντυπωσιακό γαμήσι να σου έκανα, 2η φορά δεν θα μου τον ξανά έβλεπες. Γιατί; BECAUSE FUCK YOU! THAT'S WHY! μουχαχαχαχα εχεις την εντυπωση οτι παιρνει κανεις χαμπαρι οτι ειναι αγνωριστηκο; φεμινιστικος παροξυσμος..... ναι πες μας τωρα οτι δεν ισχυει κι απο μεριας σας κατι τετοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.