Προς το περιεχόμενο

καμμενη μητρικη.ψαχνω παρομοια!!!

Pseudonumo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως ναι, ίσως όχι. Χθες μου πήρε ένα 2ωρο και για να βγάλω συμπέρασμα ότι ΔΕΝ έχει καεί μια, αλλά τραβάει κάποιο, ας πούμε αδιευκρίνιστο ζόρι με "περίεργα" συμπτώματα, και τελικώς δουλεύει/ή δε δουλεύει, αναλόγως, όποτε της γουστάρει.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα κάτι.Αν δεν δείχνει κάτι η οθόνη τότε η μητρική έχει καεί λη φτιαχνεται;

Πάντως το δουλευει δεν δουλευει ειναι πολυ περιεργο....εγω αφηνα το βραδυ το πισι να κολαει και να μην ανοιγει και το πρωι τζιτζι...περιεργα πραγματα... :devil:

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα αν κυκλοφορει ρευμα στην μητρικη γιατι να βγαλει την μπαταρια?

Ως γνωστον για να "μηδενιση" η μητρικη πρεπει να την εχεις τουλαχιστον 10λεπτο χωρις ρευμα και μπαταρια και αν ξεκινησει τοτε εχει καλως.

Δημοσ.

Φαγώθηκα να διατυπώνω ΑΚΡΙΒΩΣ το να μην έχει ΟΥΤΕ την μπαταρία πάνω, ΟΥΤΕ τροφοδοσία, Γκρεγκ. Τώρα τί κατάλαβες εσύ, δεν ξέρω (...το 'χει η μέρα φαίνεται...).

Και αρκούν μερικά δευτερόλεπτα (για καθαρισμό της CMOS μνήμης του BIOS, ήτοι "επιστροφή στις αρχικές ρυθμίσεις"), σε αυτήν την ταυτόχρονη απουσία και των δύο. Για το γαμώτο, κανένα λεπτό. Για το πιο γαμώτο, ο καθ' ένας κάνει ό,τι γουστάρει : 5 λεπτά, 10 λεπτά, μισή ώρα, ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ. Αν και περισσότερη ουσία έχει το πάτημα του power-on διαδοχικά για καμμιά δεκαριά φορές, για αποφόρτιση. Και ακόμη περισσότερη ουσία, απλά να χρησιμοποιήσει κάποιος το σχετικό για τη δουλειά τζαμπεράκι.

Δημοσ.

εβγαλα την μπαταρια και εβαλα το τροφοδοτικο στην πριζα.αλλα ενω εχω συνδεσει το μονιτορ δεν βλεπω κατι.τλκ δεν ειχα βγαλει τον επεξεργαστη μονο ψυκτρα οποτε οκ τα πινσ.και καθαρισα τις ραμ.

τη μπαταρια να την εβγαλα εντελως και συνδεω 2 πινσ με ενα κατσαβιδι οντας το τροφοδοτικο στην πριζα αλλα τιποτα.....κανω κτ λαθος;

φιλε το καταφερα και η ψυκτρα του επεξεργαστη δουλευει συνεχως!!Αυτό σημαίνει πως δεν εχει καει;;;

Ναι φιλε μου συμφωνοι. Αλλα απο τα γραφομενα του φιλου καταλαβα οτι ΔΕΝ τοκανε ετσι ακριβως. Για καποιον λογο οταν καθαριστει η κμος μερικες δουλευουν οπως σωστα επισημαινεις αλλα μαλλον δεν τοκανε ακριβως ετσι.

Δημοσ.

ΛΟιπόν παίδες λεω ακριβώς τί έκανα.καθάρισα τη μητρικη με πιστολακι, καθάρισα τις επαφές σε μνήμες, κάρτα γραφ και και συνέδεσα την οθόνη στην κάρτα γραφ και στη συνλεχεια έβγαλα τη μπαταρία ΧΩΡΙΣ να έχω το τροφοδοτικό στην πρίζα. Μετά από μερικά δεύτερα έβαλα το τροφοδοτικό στην πρίζα χωρίς να του έχω βάλει τη μπαταρία. Δηλαδή η μητρική δουλευε χωρίς μπαταρία επάνω. Αλλά το στην οθόνη δεν βγήκε κάτι.

Δημοσ.

...ακόμα κι αν τυχόν είναι λειτουργική, θέλει φασαρία και κούραση λοιπόν για να βγει τέτοιο συμπέρασμα.

Οπότε αυτά που μπορείς ο ίδιος να κάνεις, τα έκανες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...