Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Drivers

Diogenes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Έχω κάνει φορμάτ στον λαπτοπ μου, μοντέλου Amilo Notebook Xi 3650 και έβαλα Windows 7 Ultimate 64bit. Αρχικά, το πρόβλημα ήταν πως δεν μπορούσα να βρω κατάλληλους drivers από το site της Fujitsu, διότι δεν υποστηρίζουν την 64bit έκδοση.

http://ts.fujitsu.com/support/downloads.html

Συνεπώς, άρχισα σαν υπομονετικός μωρός τα διαγνωστικά για να δω τι παίζει.

http://driveragent.com/0/driveragent_results?hwid=024decd2a31de5e8f1f9db4002b2f320&referral=59

Όπως φαίνεται(ελπίζω) μου λείπουν 3 πραγματάκια

Παρατήρησα ότι στη διαχείρηση συσκευών μου έβγαζε θαυμαστικό στην καρτέλα Προσαρμογείς Οθόνης με το χαρακτηριστικό μήνυμα "Τυπικός Προσαρμογέας Γραφικών VGA" .

1) Κάθε βοήθεια για το τελευταίο πρόβλημα είναι ευπρόσδεκτη

2) Κάθε βοήθεια για τα άλλα 2 προβλήματα είναι εξίσου σημαντική, αν και τα θεωρώ ελάσσονης σημασίας

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Αλέξανδρος

Δημοσ.

Δεν φαίνονται ποιοι οδηγοί σου λείπουν :(

Αν δηλαδή πας στην σελίδα της fujitsu και ξετικάρεις την επιλογή

Show only supported operating systems όπου σου βγάζει μη ελεγμένους αλλά οδηγούς ωστόσο δεν σου τρέχουν;;

Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω οι drivers της Fujitsu δεν έχουν ανανεωθεί. Ανανέωσα το αρχικό λινκ οπότε τώρα φαίνεται τι λείπει

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Απ' ότι καταλαβαίνω οι drivers της Fujitsu δεν έχουν ανανεωθεί. Ανανέωσα το αρχικό λινκ οπότε τώρα φαίνεται τι λείπει

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μην σε νοιάζει αυτό,δες πρώτα αν τρέχουν,αν σου βρουν δηλαδή το υλικό,μετά αφού σου το βρουν μπορείς να ψάξεις για νεότερες εκδόσεις(εάν υπάρχουν).

Δημοσ.

Μην σε νοιάζει αυτό,δες πρώτα αν τρέχουν,αν σου βρουν δηλαδή το υλικό,μετά αφού σου το βρουν μπορείς να ψάξεις για νεότερες εκδόσεις(εάν υπάρχουν).

Όχι φίλε δεν τρέχουν, συγνώμη ίσως να μην διατύπωσα κάτι ορθά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...