alfas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Στήνω ενα PC καινούριο. Και για πρώτη φορά χρησιμοποιώ SSD σκληρό για το λειτουργικό. Αυτό που μου συμβαίνει είναι το εξής. Ανάβω το PC τώρα. Ανάβει κανονικά. Του κάνω restart. Αλλά η οθόνη μένει στην αναμονή(μαύρη οθόνη). Κάνω reset και τότε μπαίνει windows. Αυτό συμβαίνει απο τη πρώτη στιγμή και σκέφτηκα μήπως είναι κάτι με τον SSD και δεν εχω κάνει κάποια ρύθμιση;
alfas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Θεωρώ πως δεν είναι απο κάτι στον ssd. Και με μηχανικό δίσκο το ίδιο συμβαίνει... Τι να φταίει τώρα άντε να κάνεις δοκιμές.
overpower Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 μπορεις να μας πεις το συστημα σου? αν και εγω νομιζω μιτρικη-καρτα γραφικων....ισως δεν δινουν σημα
alfas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Το πρόβλημα γινόταν στην αρχή αν είχες περασμένο στο PC και το SSD και τον μηχανικό.Για να λειτουργεί πλήρως έπρεπε να βγάλεις εναν απο τους 2. Το προβλξμα λύθηκε όταν έκανα flash το bios.αν και σε αυτα που διόρθωνε δν έλεγε τίποτα σαν αυτό. Το θέμα λύθηκε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.