torq Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 έχω πάρει το συγκεκριμένο αντάπτορα και συνδέω επάνω το gps η το κινητό αντί να χρησιμοποιήσω τους δικούς τους φορτιστές αυτοκινήτου. το πρόβλημα είναι το εξής: ενώ όλα δουλεύουν κανονικά, όταν βάζω το κινητό να φορτίσει αντί να κάνει 2 ώρες όπως συνήθως κάνει πάνω από 6+. (δεν έχω μετρήσει πόσο ακριβώς) τι μπορεί να φταίει; το έχω δοκιμάσει και σε άλλο αυτοκίνητο και κάνει το ίδιο ακριβώς. άρα είναι θέμα Usb υποθέτω. δίνει λιγότερο ρεύμα; αν ήταν έτσι δε θα έπρεπε να υπολειτουργεί το gps ή το κινητό; αυτά δουλεύουν κανονικά. (είναι 1000mA και όχι 700 που γράφει στο site)
katsikoula Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 πιστεύω οτι 1000mA είναι αρκετά για φορτιστή αυτοκινήτου (χωρίς να είμαι και κανένας ειδικός). απο εκεί και πέρα πρέπει αν φταίει το καλώδιο usb.
torq Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 πιστεύω οτι 1000mA είναι αρκετά για φορτιστή αυτοκινήτου (χωρίς να είμαι και κανένας ειδικός). απο εκεί και πέρα πρέπει αν φταίει το καλώδιο usb. το ίδιο καλώδιο χρησιμοποιώ για να συνδέσω το κινητό με τον υπολογιστή. σε αυτή την περίπτωση η φόρτιση είναι κανονική. λογικά είναι θέμα αντάπτορα. αλλά δεν έπρεπε να υπολειτουργούσαν οι συσκευές αν έδινε λιγότερα ρεύμα; δουλεύουν κανονικά όμως. εκεί κολλάω. απλά αργεί πολύυυυυυυυυ η φόρτιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.