Καρχαρίαςςς Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια το επαγγελμα εχει μελλον γιατι και εγω εκει λεω να παω Bασικο προσον για να εχεις μελλον στο εξωτερικο ειναι να μπορεις να κανεις τον αλλο να κατανοησει αυτο που θες να πεις.Επισης,να μπορεις να γραφεις σωστα τις ιδεες σου. Οταν το καταφερεις αυτο στα ελληνικα,δοκιμασε να το κανεις και στα αγγλικα ή οποια αλλη γλωσσα θες εσυ. Στις φετινές πανελλήνιες για αυτό θέλω να δώσω για Μετσόβιο πολυτεχνείο... Μετά μπορώ να κάνω και μεταπτυχιακό για προγραμματισμο? Τα αγγλικά μου είναι τέλεια by the way έχω proficiency του Cambridge με βαθμό Α οπότε δεν θα έχω προβλήμα
viper2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Πιστεψε με,το pepper spray ειναι ο τελευταιος λογος. Ο κυριος λογος ειναι οτι οπως εμεις εχουμε την λεξη φιλοτιμο την οποια λεμε παντου και την λιβανιζουμε στους ξενους,αυτοι εχουν την λεξη σεβασμο που για τους περισσοτερους ελληνες ειναι αγνωστη λεξη. Σεβασμο για το κρατος,για τους διπλα μας,για τον εαυτο μας. και αυτο Παιδια το επαγγελμα εχει μελλον γιατι και εγω εκει λεω να παω no crystal ball Bασικο προσον για να εχεις μελλον στο εξωτερικο ειναι να μπορεις να κανεις τον αλλο να κατανοησει αυτο που θες να πεις.Επισης,να μπορεις να γραφεις σωστα τις ιδεες σου. Οταν το καταφερεις αυτο στα ελληνικα,δοκιμασε να το κανεις και στα αγγλικα ή οποια αλλη γλωσσα θες εσυ. true des Στις φετινές πανελλήνιες για αυτό θέλω να δώσω για Μετσόβιο πολυτεχνείο... Μετά μπορώ να κάνω και μεταπτυχιακό για προγραμματισμο? Τα αγγλικά μου είναι τέλεια by the way έχω proficiency του Cambridge με βαθμό Α οπότε δεν θα έχω προβλήμα που λες, απο το prof μεχρι το academic writing, ειναι μια αποσταση... 1
Cryptic Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2013 Είμαι υπερ στο να μπουν κάμερες παντού στα πανεπιστήμια και οι εξυπνάκιδες φοιτητές να υποστούν νομικές κυρώσεις και να γίνει συμβούλιο για το αν θα τον διαγράψουν η όχι, όπως Αμερική... Ναι, για να τις σπάνε κάθε μέρα οι φοιτητές.
Anubis13 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Στις φετινές πανελλήνιες για αυτό θέλω να δώσω για Μετσόβιο πολυτεχνείο... Μετά μπορώ να κάνω και μεταπτυχιακό για προγραμματισμο? Τα αγγλικά μου είναι τέλεια by the way έχω proficiency του Cambridge με βαθμό Α οπότε δεν θα έχω προβλήμα Στο μετσοβειο για ΗΜΜΥ? Αχεμ...Να τσεκαρεις το προγραμμα σπουδων Λογικα το μεταπτυχιακο σου θα ειναι σε computer science αν το θες ακομα μεχρι τοτε η σε programming languages specifically. Τα περισσοτερα πανεπιστημια δεν αναγνωριζουν το proficency μετα απο καποια ετη οποτε θα χρειαστεις το IELTS το οποιο θα σου φανει τιποτα.
CarbonFibre Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Στις φετινές πανελλήνιες για αυτό θέλω να δώσω για Μετσόβιο πολυτεχνείο... Μετά μπορώ να κάνω και μεταπτυχιακό για προγραμματισμο? Τα αγγλικά μου είναι τέλεια by the way έχω proficiency του Cambridge με βαθμό Α οπότε δεν θα έχω προβλήμα Αν σε ενδιαφέρει καθαρά πληροφορική καλύτερα μην πας Μετσοβιο και μπλέξεις με ένα σωρό ηλεκτρολογικα μαθήματα.Αν θες Αθήνα θα πρότεινα Καποδιστριακό. 1
linkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 http://www.bloomberg.com/video/35-022-applicants-applied-to-harvard-university-Wgp7yq64QOqxmvuraDJN7A.html Ασχετο αλλα σχετικο.... 6% off applicants were admitted...
Προτεινόμενες αναρτήσεις