Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E και και μενα 12 λιγα μου φαινονταν τοσα θες για Ελλαδα αμα πας σε επαρχια αμα ηταν ετσι ολοι θα πηγαιναμε εκει :P

Δημοσ.

Ποια 12 ρε παιδιά,Αγγλία θες τόσα...χωρίς καμία υποτροφία πρέπει να είναι καμιά 40-50 χιλιάρικα το έτος!

Άμα ήταν μόνο 12 όλοι Αμερική θα πηγαίναμε και δε θα μας ένοιαζαν ούτε υποτροφίες ούτε τίποτε! :-D

Δημοσ.

Ποια 12 ρε παιδιά,Αγγλία θες τόσα...χωρίς καμία υποτροφία πρέπει να είναι καμιά 40-50 χιλιάρικα το έτος!

Άμα ήταν μόνο 12 όλοι Αμερική θα πηγαίναμε και δε θα μας ένοιαζαν ούτε υποτροφίες ούτε τίποτε! :-D

ηρέμησε, έχεις την εντύπωση ότι θα δώσω 4Χ50=200Κ ευρώ? σορρυ φίλε αλλά όλη μου τη ζωή αν δουλεύω (30-60) δεν ξέρω αν θα βγάλω τόσα με 500ε μισθό, πόσο μάλλον να αποταμιεύσω τόσα...

Δημοσ.

ηρέμησε, έχεις την εντύπωση ότι θα δώσω 4Χ50=200Κ ευρώ? σορρυ φίλε αλλά όλη μου τη ζωή αν δουλεύω (30-60) δεν ξέρω αν θα βγάλω τόσα με 500ε μισθό, πόσο μάλλον να αποταμιεύσω τόσα...

το οτι οι σχολες αυτες δεν α,πευθυνονται σε ατομα των 500ε ειναι προφανες δεν χρειαζεται να το αναφερω

κατα τα αλλα ισχυει οτι ειπε καμια 50-65.000$ θελει ανα ετος

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω γιατι εχω την εντυπωση πως ειναι ανουσιο το τοπικ απο την αρχη,αφου δεν υπαρχει περιπτωση να παει ο ts στο Harvard τι το κουραζουμε?

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
Δημοσ.

Γι'αυτό λέμε ότι Αμερική ή πας με υποτροφία ή δεν πας καθόλου! :-D

Δημοσ.

Για αυτό είναι πεντακάθαρα τα πανεπιστήμιά τους, δεν έχουν ούτε ένα graffiti, και γενικά το Cambus είναι super! γιατί πολύ απλά πληρώνεις, και 2ον το ότι πληρώνεις δεν σημαίνει κάτι, αν κάνεις μαλακία απλά σε διώχνουν και θα κλες τα λεφτά μετά.

πραγματικά βλέπω στα 3οβαθμια ιδρύματα τοίχους με graffiti και στεναχωριέμαι πάρα πολύ, λες και είμαστε λύκειο ρε φίλε τώρα!!! πολύ κρίμα!

Είμαι υπερ στο να μπουν κάμερες παντού στα πανεπιστήμια και οι εξυπνάκιδες φοιτητές να υποστούν νομικές κυρώσεις και να γίνει συμβούλιο για το αν θα τον διαγράψουν η όχι, όπως Αμερική...

τέσπα, εγώ και ο καημός μου...

• Like 1
Δημοσ.

Για αυτό είναι πεντακάθαρα τα πανεπιστήμιά τους, δεν έχουν ούτε ένα graffiti, και γενικά το Cambus είναι super! γιατί πολύ απλά πληρώνεις, και 2ον το ότι πληρώνεις δεν σημαίνει κάτι, αν κάνεις μαλακία απλά σε διώχνουν και θα κλες τα λεφτά μετά.

πραγματικά βλέπω στα 3οβαθμια ιδρύματα τοίχους με graffiti και στεναχωριέμαι πάρα πολύ, λες και είμαστε λύκειο ρε φίλε τώρα!!! πολύ κρίμα!

Είμαι υπερ στο να μπουν κάμερες παντού στα πανεπιστήμια και οι εξυπνάκιδες φοιτητές να υποστούν νομικές κυρώσεις και να γίνει συμβούλιο για το αν θα τον διαγράψουν η όχι, όπως Αμερική...

τέσπα, εγώ και ο καημός μου...

βασικα, ειναι καθαρα επειδη υπαρχει παιδεία και το ελευθερο της αστυνομιας να τους ρίξει peperspray...

:-)

• Like 2
Δημοσ.

βασικα, ειναι καθαρα επειδη υπαρχει παιδεία και το ελευθερο της αστυνομιας να τους ρίξει peperspray...

:-)

Πιστεψε με,το pepper spray ειναι ο τελευταιος λογος. Ο κυριος λογος ειναι οτι οπως εμεις εχουμε την λεξη φιλοτιμο την οποια λεμε παντου και την λιβανιζουμε στους ξενους,αυτοι εχουν την λεξη σεβασμο που για τους περισσοτερους ελληνες ειναι αγνωστη λεξη. Σεβασμο για το κρατος,για τους διπλα μας,για τον εαυτο μας.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδια το επαγγελμα εχει μελλον γιατι και εγω εκει λεω να παω

Bασικο προσον για να εχεις μελλον στο εξωτερικο ειναι να μπορεις να κανεις τον αλλο να κατανοησει αυτο που θες να πεις.Επισης,να μπορεις να γραφεις σωστα τις ιδεες σου. Οταν το καταφερεις αυτο στα ελληνικα,δοκιμασε να το κανεις και στα αγγλικα ή οποια αλλη γλωσσα θες εσυ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...