alx_ff.c Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούριος στο site.Θέλω να ρωτήσω τι χρειάζεται κάποιος για να σπουδάσει στο Harvard στις ΗΠΑ εννοώ τι βαθμό, τι prof ποσά είναι τα δίδακτρα και αν έχει μέλλον το αντικείμενο που θέλω να σπουδάσω δηλαδή ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν γνωρίζω τώρα το αντίστοιχο στις ΗΠΑ λογικά λέγετε απλά πληροφορική η κατι τετοιο και αν δεν έχει μέλλον τι πιστεύετε θα ήταν καλύτερο να σπουδάσω εκεί??? Ευχάριστο πολύ για τον χρόνο σας.
Adawn Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά καλησπέρα είμαι καινούριος στο site.Θέλω να ρωτήσω τι χρειάζεται κάποιος για να σπουδάσει στο Harvard στις ΗΠΑ εννοώ τι βαθμό, τι prof ποσά είναι τα δίδακτρα και αν έχει μέλλον το αντικείμενο που θέλω να σπουδάσω δηλαδή ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών δεν γνωρίζω τώρα το αντίστοιχο στις ΗΠΑ λογικά λέγετε απλά πληροφορική η κατι τετοιο και αν δεν έχει μέλλον τι πιστεύετε θα ήταν καλύτερο να σπουδάσω εκεί??? Ευχάριστο πολύ για τον χρόνο σας. 12 χιλιαδες ευρω το χρονο μονο διδακτρα... ε δεν θες να φας, βολτα, γκομενακια.... βασικα, ο πατερας σου να δουλευει για σενα , ... αυτα που βγαζει σε 1 χρονο δεν φτανουν...
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 καταρχας το harvard το ξεχνας! ενα το κρατουμενο. τωρα για διαφορα αλλα πανεπιστημια στις ηπα δεν ξερω... καλυτερα σπουδασε εδω οτι θελεις και αν εισαι καλος φυγε καπου στο εξωτερικο για μεταπτυχιακο και τοτε ψαξε αν σου αρεσει τοσο πολυ η αμερικη (φοβερη ηπειρος! πολυ ομορφη και με ωραιες περιοχες...) ψαξε για κανα πανεπιστημιο να εξειδικευτείς περισσότερο! 12 χιλιαδες ευρω το χρονο μονο διδακτρα... ε δεν θες να φας, βολτα, γκομενακια.... βασικα, ο πατερας σου να δουλευει για σενα , ... αυτα που βγαζει σε 1 χρονο δεν φτανουν... μονο ρε! οπα! βαλε αλλα τοσα περιπου!
stamatisx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 http://colleges.usne...university-2155 Tuition and fees $38,416 (2010-11) Room and board $12,308 (2010-11) $50,724 x 4 χρόνια = $202,896 Μόνο το 7.5% των αιτήσεων (από όλο τον κόσμο έτσι?) γίνεται δεκτό επομένως καταλαβαίνεις ότι και τα χρήματα να έχεις πάλι δύσκολα μπαίνεις 1
alx_ff.c Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Μάλλον τι μάλλον δηλαδή το ξεχνάω το harvard θα κοιτάξω για κάτι πιο ρεαλιστικό και πάλι thanks. Μήπως έχετε τίποτα άλλο στην Αμερική λίγο πιο κοντά στην πραγματικότητα ????
Toufas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 αγγλια και μεταπτυχιακο εκει θα προτεινα εγω.
andreapaog328 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 το harvard πρωτα απολα νομιζω οτι δεν εχει electrical & computer engineering. μετα έχουμε και λεμε mit, upenn, maryland,NYU αλλα και αυτα δεν ειναι τοσο κοντα στην "πραγματικότητα" όπως τη δει κανεις παντα. την 50άρα την θες το χρόνο χαλαρα. + επειδη γυρίσαμε αρκετά αμερικανικα πανεπιστημια σε εκδρομή που κάναμε με τη σχολή μας (ηλεκτρολόγων) συναντήσαμε ααρκετους έλληνες φοιτητές εκεί. οι περισσότεροι, μεταπτυχιακοί, (αν όχι όλοι) ήταν εκει με καποια υποτροφία.
stamatisx Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 πάρε ένα πτυχίο από δω και κάνε μεταπτυχιακό έξω ή ακόμα καλύτερα όταν τελειώσεις και έχεις κατασταλάξει στο τι θες να κάνεις ακριβώς και έχεις όρεξη κάνε αίτηση για διδακτορικό κατευθείαν, θα γλυτώσεις και τα έξοδα του μεταπτυχιακού και θα πέρνεις ένα ποσό που θα σου καλύπτει τα έξοδά σου. Τη γνώση δε στη δίνει το πανεπιστήμιο, μόνος σου την αποκτάς διαβάζοντας, αυτό που πληρώνεις έξω είναι το networking και κατά συνέπεια μια ευκαιρία για δουλειά, τίποτα άλλο.
dreamercon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Για προπτυχιακές σπουδές, το harvard και τα άλλα μεγάλα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ ζητάν φορολογικές δηλώσεις των γονέων και καλύπτουν με υποτροφία μέχρι και ολόκληρο το ποσό, εφόσον οι γονείς σου δεν βγάζουν αρκετά για να σε καλύψουν. Επίσης η διαδικασία για να σε δεχτεί το πανεπιστήμιο είναι need-blind - που σημαίνει ότι δεν κοιτάζει τα οικονομικά σου για να αποφασίσει αν θα σε δεχτεί ή όχι. Αν κάνεις διδακτορικό στις ΗΠΑ, όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια σε πληρώνουν κατά τη διάρκεια των σπουδών σου περίπου 25,000 δολάρια το χρόνο. Και εγώ διδακτορικό στις ΗΠΑ έκανα.
Traumatias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Για προπτυχιακές σπουδές, το harvard και τα άλλα μεγάλα πανεπιστήμια στις ΗΠΑ ζητάν φορολογικές δηλώσεις των γονέων και καλύπτουν με υποτροφία μέχρι και ολόκληρο το ποσό, εφόσον οι γονείς σου δεν βγάζουν αρκετά για να σε καλύψουν. Επίσης η διαδικασία για να σε δεχτεί το πανεπιστήμιο είναι need-blind - που σημαίνει ότι δεν κοιτάζει τα οικονομικά σου για να αποφασίσει αν θα σε δεχτεί ή όχι. Αν κάνεις διδακτορικό στις ΗΠΑ, όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια σε πληρώνουν κατά τη διάρκεια των σπουδών σου περίπου 25,000 δολάρια το χρόνο. Και εγώ διδακτορικό στις ΗΠΑ έκανα. Όντως δίνει υποτροφίες το Harvard. Το λες όμως λες και είναι κάτι εύκολο, κάτι που μπορεί να κερδίσει ο οποιοσδήποτε... Πάντως γενικά μπορείς να κερδίσεις υποτροφία για μεταπτυχιακό πιο εύκολα. Ένας γνωστός μου πήγε στο ΜΙΤ έτσι και τον κράτησαν κιόλας μετά
Marria Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Παντως ts εχεις φιλοδοξιες Που να σκεφτοσουν και για πρωθυπουργος, πιο ευκολα θα εβγαινες
saya Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικα για να εξασφαλισεις υποτροφια σε προπτυχιακο επιπεδο γοα χαρβαρντ, πρεπει νξα εισαι ο μικρος αινσταιν.
dreamercon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικα για να εξασφαλισεις υποτροφια σε προπτυχιακο επιπεδο γοα χαρβαρντ, πρεπει νξα εισαι ο μικρος αινσταιν. Δεν είναι καθόλου έτσι. Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Οι υποτροφίες στα μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για πρώτες σπουδές δεν έχουν σχέση με την ικανότητα, παρά μόνο με την οικονομική ανάγκη. Δηλαδή κάνεις πρώτα αίτηση στο πανεπιστήμιο, και αν σε δεχτεί, κοιτάν τα εισοδήματα των γονέων σου και σου κάνουν μια προσφορά που να είσαι σε θέση να πληρώσεις.
Traumatias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν είναι καθόλου έτσι. Μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Οι υποτροφίες στα μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για πρώτες σπουδές δεν έχουν σχέση με την ικανότητα, παρά μόνο με την οικονομική ανάγκη. Δηλαδή κάνεις πρώτα αίτηση στο πανεπιστήμιο, και αν σε δεχτεί, κοιτάν τα εισοδήματα των γονέων σου και σου κάνουν μια προσφορά που να είσαι σε θέση να πληρώσεις. Ναι αλλά για να σε δεχτεί... Μια λίστα για το νομικό τμήμα του χάρβαρντ (ο τσ θέλει για μηχανικός) από την Βίκι με αγάπη
dreamercon Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αλλά για να σε δεχτεί... Μια λίστα για το νομικό τμήμα του χάρβαρντ (ο τσ θέλει για μηχανικός) από την Βίκι με αγάπη Όλα γίνονται αν το θέλεις πολύ και προσπαθήσεις σκληρά. Ο αδερφός μου στο νομικό τμήμα του χάρβαρντ είναι. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλά καλά αμερικανικά πανεπιστήμια, δεν χρειάζεται να κολάμε σε ένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις