Προς το περιεχόμενο

Θετική Η Τεχνολογική?

leftis95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για Διατροφολογία πρέπει να πάω απο θετική ή τεχνολογική?

θετικη θα ελεγα γτ μετα θα εχεις σιγουρα χημειες.

Δημοσ.

εννοω οτι αν π.χ. θες να πας για φιλολογος και επιλεξεις τεχνολογικη, τοτε χανεις μορια! δεν σας τα εχουν πει;

Οχι, η αλήθεια είναι οτι δεν τα έχω πολυκαταλάβει κιόλας.... Αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει πλζ

Δημοσ.

Οχι, η αλήθεια είναι οτι δεν τα έχω πολυκαταλάβει κιόλας.... Αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει πλζ

κοιτα εγω ημουν παλια που ειχαμε την δεσμη (σαν κατεύθυνση) αλλα τωρα που αλλαξας και εχετε και τα μαθηματα επιλογης, αν θελεις μια σχολη θετικης ας πουμε και πας τεχνολογικη τοτε χανεις μορια, δλδ απο το συνολο των μοριων σου (πες οτι γραφεις 16000 μορια) θα σου μειωθουν π.χ. 1000! ρωτα στο σχολειο σου και θα σου τα εξηγήσουν καλυτερα!

Δημοσ.

κοιτα εγω ημουν παλια που ειχαμε την δεσμη (σαν κατεύθυνση) αλλα τωρα που αλλαξας και εχετε και τα μαθηματα επιλογης, αν θελεις μια σχολη θετικης ας πουμε και πας τεχνολογικη τοτε χανεις μορια, δλδ απο το συνολο των μοριων σου (πες οτι γραφεις 16000 μορια) θα σου μειωθουν π.χ. 1000! ρωτα στο σχολειο σου και θα σου τα εξηγήσουν καλυτερα!

Οκ,ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Οκ,ευχαριστώ πολύ.

επισης μορια νομιζω χανονται και με τα εξτρα μαθηματα που θα επιλεξεις π.χ. βιολογια αλλα εκει ειναι λιγα!

Δημοσ.

αν δε κανω λαθος , η διατροφολογια ειναι στο 3ο επιστημονικο πεδιο , αρα χρειαζεσαι την θετικη . Σε ενδιαφερει κατι αλλο εκτος της διατροφολογιας? Μπορεις να πας θετικη , οποτε να ανοιξει ουτως η αλλως το επιστημονικο πεδιο 3 για τις επιστημες υγειας και να παρεις ας πουμε μαθηματικα γενικης για να ανοιξεις το 2ο και 4ο , νομιζω γινεται .... το τελευταιο το λεω με πασα επιφυλαξη , ρωτα καποιον καθηγητη ή τον/την διευθυντή/διευθύντρια του σχολείου.

εψαξα λιγο κιολας και:

http://www.anodos.ed...ama/Sxoles3.htm

Σχολές 3ου Επιστημονικού πεδίου

Επιστήμες Υγείας

5) Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής

6) Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής

Δημοσ.

Αν η σχολή έχει μαθήματα βιολογίας και χημείας(που λογικά θα έχει) και είναι επιπέδου ανωτέρου της βιολογίας γενικής β λυκείου(που λογικά θα είναι) τότε αν θες να την βγάλεις χωρίς κόπους και βάσανα μεγάλα πήγαινε Θετική. Επίσης, αν τελικά φρικάρεις και πας τεχνολογική και πάρεις βιολογία γενικής για να μπορείς να πας και στο 3ο πεδίο να υπολογίσεις ότι στο μηχανογραφικό θα χάσεις αρκετά μόρια από την ποινή λόγο αλλαγής πεδίου. Αυτά, καλό κουράγιο :-D

Δημοσ.

Αφού είσαι ακόμα 2α λυκείου, μπες θετική. Η μοναδική κατεύθυνση που δίνει βαρύτητα στο 3ο πεδίο του μηχανογραφικού, χωρίς να χάσεις μόρια. Επίσης μπορείς να διαλέξεις και τεχνολογικό πεδίο (2ο ή 4ο) πάλι χωρίς να έχεις απώλειες λόγω βαρύτητας μαθημάτων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...