PaokToTheBone Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω ενα πιστοτικο στο πλαισιο και ενα στο you και θελω να αγορασω home cinema. Τα λεφτα ειναι max μεχρι 500 ευρω,αλλα και πιο φθηνο να υπαρχει τοσο το καλυτερο. θελω ηχεια και ενα player. (Δεν εχω ιδεα απο home cinema). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδη ειπες πιο φθηνο..499 Ε http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Set-Home-Cinema/Sony-BDV-E880-3D-Home-Cinema-5-1-BDVE880-CEL.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω θα ελεγα μαλλον για εδω πας φιλε. το εχω ακουσει και απλα σε στελνει... Οπως επισης ακουσα και αυτα αλλα εδω πας σε αλλα μονοπατια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaokToTheBone Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. To sony με βολευει πιο πολυ γιατι εχει τα δυο "μικρα" ηχεια σε σχεση με το samsung που εχει 4 tallboy.Απο χαρακτηριστικα τα βλεπω ιδια ,αλλα οπως ειπα,δεν εχω ιδεα. Αν προτιμησω το sony θα ειμαι ευχαριστημενος? Το 3ο link μας ειναι απαγορευτικο λογω τιμης και λογω χωρου.Σιγουρα θα παραγεμισουν τον χωρο που θελω να τα βαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Αν προτιμησω το sony θα ειμαι ευχαριστημενος? Η πιο ευκολη απαντηση ειναι οτι ''σπερνει'' ..γιατι ετσι (ΔΕΝ το εχω ακουσει) .Η σωστη απαντηση ειναι οτι φαινεται να εχει αρκετη ισχυ , υποστηριζει ολα τα φορματ ηχου , εχει player blu ray και μαλιστα 3d , εχει εισοδους hdmi για να συνδεσεις και αλλη συσκευη αργοτερα αν θες (πχ ενα media player η pc ),δυο χρονια εγγυηση , ειναι σε ενα απο τα μαγαζια που θες , οπως και στα λεφτα που θες .O ηχος απο κει και περα ειναι πολυ υποκειμενικος , αν και αμφιβαλλω για το αν εχουν αξιες λογου διαφορες ολα αυτα τα συστηματα (ιδιας τιμης ).Και εδω που τα λεμε η sony δεν ειναι και καμμια αγνωστη μαρκα.Θα συνιστουσα βεβαια να το ακουσεις πρωτα , αν υπαρχει η δυνατοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.