c0prse_grinder Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα, θα θελα να ρωτησω αν καποιος απο σας γνωριζει με ποιον τροπο ειναι εφικτο το rootαρισμα σε LG Optimus Black με firmware V10d. Μην με στειλετε να παω να το ψαξω στο myphone.gr γιατι το εχω ηδη κανει και ο οδηγος που δινουν ειναι ο εξής 1.Aφού συνδέσουμε το Black στο PC (με εντοπισμό σφαλμάτων) ανοίγουμε το SuperoneClick και κλικάρουμε Shell Root 2.Kλείνουμε το cmd των Windows (μαυρο παράθυρο) που θα εμφανιστεί. 3.Κάνουμε extract το ZIP και μεταφέρουμε τα 2 αρχεία στον φάκελο ADB (δημιουργήθηκε στην επιφάνεια εργασίας ή εκεί πού τρέξαμε το SuperoneClick) 4.Στην search μπάρα του Start Menu των Windows γράφουμε cmd και μολις εμφανιστεί το επιλέγουμε. 5.Γραφουμε την εντολή adb push su /tmp/ και enter 6.Γράφουμε την εντολή adb push superuser.apk /tmp/ και enter 7.Γράφουμε adb shell και enter για να αλλάξει το πρόθεμα σε # 8.Γράφουμε τις παρακάτω εντολές 1 προς 1 και κάθε φορά πατάμε enter.To Βlack θα κάνει reboot και είστε έτοιμοι. Παράθεση: mount -o rw,remount -t ext3 /dev/block/mmcblk0p8 /system cat /tmp/su > /system/bin/su cat /tmp/superuser.apk > /system/app/Superuser.apk chown root.root /system/bin/su chmod 06755 /system/bin/su chown root.root /system/app/Superuser.apk chmod 0644 /system/app/Superuser.apk reboot Μετα απο αρκετες δοκιμες με τον συγκεκριμενο οδηγο ειχα αποτυχια (maybe επειδη εχω x64 windows 7 και συνηθως σε τετοειες περιπτωσεις χρειαζονται x32...δεν εχω ομως διαθεσιμο pc στα x32). Γιαυτο ρωταω μηπως καποιος γνωριζει καποιον αλλο τροπο... Ευχαριστω
c0prse_grinder Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 δεν το γνωριζω, εχεις καποιο link? ειναι δοκιμασμενο σε lg optimus black με firmware V10d?
gilardino Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 σε 3 κινητα που το δοκιμασα δουλεψε...στο συγκεκριμενο lg δε γνωριζω...απλα το εγκαθιστας και πατας root...τι να σου πω... αν θες δοκιμασε το... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.