Προς το περιεχόμενο

Αγορά κάρτας δικτύου/USB wireless.

St4lker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάτι απο τα προαναφερθέντα αλλα το πρόβλημά μου είναι οτι δεν γνωρίζω τι με συμφέρει περισσότερο.

Η χρήση του θα είναι για να "κλέβω" ίντερνετ (με τη συγκατάθεση του σπιτονοικοκύρη), απλά επιθυμώ να έχω οσο περισσότερο γίνεται καλύτερη ροή, χωρίς αποσυνδέσεις/σπασίματα και τα λοιπα.

Διαθέτω μέχρι και 40€

Τα φώτα σας παρακαλώ!

Δημοσ.

Αν δεν εχεις προβλημα με την αποσταση μπορεις να παρεις μια απλη μονο και μονο για να κανεις την δουλεια σου. Αν παλι αργοτερα θελησεις να δοκιμασεις την τυχη σου ετσι ωστε -αν τα καταφερεις- να εχεις χωρις την συγκαταθεση και την γνωση καποιου γειτονα συνδεση στο ρουτερ του θα πρεπει να προσεξεις το τσιπακι που θα εχει η καρτα που θα αγορασεις.

Προσωπικα εχω αυτην που κανει και για τα δύο και ειναι αρκετα αξιολογη :-D

Δημοσ.

Εγώ πάλι σου προτείνω την δοκιμασμένη λύσης της Alfa τώρα αν θα έχεις αποσυνδέσεις εξαρτάται απο την απόσταση που θα ειναι το router και φυσικά αν υπάρχουν εμπόδια ενδιάμεσα.

Δημοσ.

Χαίρετε!

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κάτι απο τα προαναφερθέντα αλλα το πρόβλημά μου είναι οτι δεν γνωρίζω τι με συμφέρει περισσότερο.

Η χρήση του θα είναι για να "κλέβω" ίντερνετ (με τη συγκατάθεση του σπιτονοικοκύρη), απλά επιθυμώ να έχω οσο περισσότερο γίνεται καλύτερη ροή, χωρίς αποσυνδέσεις/σπασίματα και τα λοιπα.

Διαθέτω μέχρι και 40€

Τα φώτα σας παρακαλώ!

+1 για την καρτα της alfa Που σου ειπε ο spank.με κλειστα τα ματια.πολυ καλη καρτα και αρκετα δυνατη.(νομιζω ρυθμιζεται το output)

και πολυ καλη η τιμη της βεβαια.ειναι πιο δυνατη 500 mw εναντι των απλων που ειναι 100 mw.

Δημοσ.

Μου δόσανε ενα TL-WN722N αλλα όταν το βάζω στο πισι (έχοντας εγκαταστήσει τους drivers) wireless δεν υπάρχει.

Στο netbook αντιθέτως που έχει ενσωματωμένο το ασύρματο δίκτυο λειτουργεί.

Κάνω κάτι λάθος ή δεν θα δουλέψει στο πισι;

Δημοσ.

Φυσιολογικά αν εγκαταστήσεις τους drivers και το πρόγραμματα του θα στο έχει σαν επιλογή κατω δεξιά για να κάνεις scan για ασύρματα δίκτυα.

Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ?

Δημοσ.

Ναι δεν υπάρχει. Μου βγάζει 'δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις'.

Το πρόγραμμα του δεν γινεται να εγκατασταθεί λέει στα windows 7.

Μου κάνει παντως εντύπωση γιατί στο netbook λειτουργεί κανονικά.

Να κάνω κανένα φορμάτ;

Δημοσ.

Μου δόσανε ενα TL-WN722N αλλα όταν το βάζω στο πισι (έχοντας εγκαταστήσει τους drivers) wireless δεν υπάρχει.

Στο netbook αντιθέτως που έχει ενσωματωμένο το ασύρματο δίκτυο λειτουργεί.

Κάνω κάτι λάθος ή δεν θα δουλέψει στο πισι;

to netbook δενεχει καμια σχεση με την καρτα αυτη.αν ηθελες να την δοκιμασεις στο Netbook θα εκλεινες την Onboard και θα εκανες install αυτην.β.γιατι να μην δουλεψει στο pc?θεμα drivers ειναι

Ναι δεν υπάρχει. Μου βγάζει 'δεν υπάρχουν διαθέσιμες συνδέσεις'.

Το πρόγραμμα του δεν γινεται να εγκατασταθεί λέει στα windows 7.

Μου κάνει παντως εντύπωση γιατί στο netbook λειτουργεί κανονικά.

Να κάνω κανένα φορμάτ;

το format ειναι η Last Λυση.και οταν ενα προγραμμα δεν κανει εγκατασταση ειτε πηγαινεις απο device manager και περνας μονο drivers μπας και παιξει ειτε κατεβαζεις πιο νεους drivers γιατι μπΟρει το cd να ειναι παλιο.

Εντάξει το εφτιαξα, εγκατεστησα το πρόγραμμα που είχε μέσα και όλα μια χαρα.

:)

πως και επαιξε ενω πριν δεν επαιξε??χιχι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...