Προς το περιεχόμενο

USB 3.0 pci card για ASUS P5Q-E

gkazantzis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες

Σημερα καταλαβα πως για να μπορεσεις να εχεις usb 3.0 δεν χρειαζεται να παρεις νεα μητρικη καρτα που να το υποστηριζει, μα γινεται πολυ πιο οικονομικα με την προσθηκη καταλληλης pci card!

Συνεπως για τη μιτρικη που εχω εγω (ASUS P5Q-E) γνωριζετε εαν παιζει αυτο το σεναριο και αν ναι μπορειτε να με καθοδηγεσετε για το πια καρτα χρειαζομαι;

Βλεπετε περιμενω ενα Xtreamer Prodigy πουυ υποστηριζει usb 3.0 οποτε αν γινεται με μικρο κοστος η δουλεια γιατι να μη το κανω;

Γιωργος

Δημοσ.

Πρεπει το λαπτοπ σου να υποστηριζει θυρα εξπρες οποτε μετα περνεις ενα τετοιο

http://www.skroutz.gr/c/91/kartes-pcmcia.html?keyphrase=express+usb3

Ο φίλος πιο πάνω μιλαει για ΣΤΑΘΕΡΟ όχι για λαπτοπ

και βεβαια κυκλοφορούν τετοιες κάρτες σε pci express που βγαζουν usb θύρες όπως αυτήν Link

Δημοσ.

και βεβαια κυκλοφορούν τετοιες κάρτες σε pci express που βγαζουν usb θύρες όπως αυτήν Link

Δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτο που γράφει το Vision Studio οσο αφορά την εγγύηση

post-97830-0-69201400-1316126367_thumb.png

Δημοσ.

Τιποτα παραπανω προφανως!

Απλα επειδη ειδα πως το κοστος μια τετοιας καρτας παιζει εως 30 ευρω (πολυ χαμηλο δηλαδη!), δεν μου μοιαζει με σπαταλη χρηματων!

Δημοσ.

Ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ το βλέπω σπατάλη για ας πούμε + ότι δεν θέλω να έχω άχρηστα parts στο κουτί μου.

Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.

Θα πρότεινα να τα βάλεις στον κουμπαρά σου, να αγοράσεις έναν SSD.

Δημοσ.

Οπως το δει κανεις...

Εγω π.χ διαολιζομαι στην ιδεα πως θα θελει κανα μισαωρο για μα γραψω ενα bd iso στο xtreamer ενω με 20-25 ευρω το ιδιο πραγμα θα γινεται σε 10-15 λεπτα!

Θα μου πεις και τι σε χαλαει να περιμενεις ενα τεταρτακι παραπανω, δεν θα σκαβεις αλλωστε... οπως ειπα οπως το δει κανεις!

Ασε που πριν καμια βδομαδα νομιζα πως για να εχεις usb 3.0 το καταφερνες μονο με νεα μητρικη οποτε μοιραια τωρα τα 20-25 ευρω μου μοιαζουν...ψιχουλα!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...