gkazantzis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδες Σημερα καταλαβα πως για να μπορεσεις να εχεις usb 3.0 δεν χρειαζεται να παρεις νεα μητρικη καρτα που να το υποστηριζει, μα γινεται πολυ πιο οικονομικα με την προσθηκη καταλληλης pci card! Συνεπως για τη μιτρικη που εχω εγω (ASUS P5Q-E) γνωριζετε εαν παιζει αυτο το σεναριο και αν ναι μπορειτε να με καθοδηγεσετε για το πια καρτα χρειαζομαι; Βλεπετε περιμενω ενα Xtreamer Prodigy πουυ υποστηριζει usb 3.0 οποτε αν γινεται με μικρο κοστος η δουλεια γιατι να μη το κανω; Γιωργος
eko13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Πρεπει το λαπτοπ σου να υποστηριζει θυρα εξπρες οποτε μετα περνεις ενα τετοιο http://www.skroutz.gr/c/91/kartes-pcmcia.html?keyphrase=express+usb3
tilbellos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Πρεπει το λαπτοπ σου να υποστηριζει θυρα εξπρες οποτε μετα περνεις ενα τετοιο http://www.skroutz.gr/c/91/kartes-pcmcia.html?keyphrase=express+usb3 Ο φίλος πιο πάνω μιλαει για ΣΤΑΘΕΡΟ όχι για λαπτοπ και βεβαια κυκλοφορούν τετοιες κάρτες σε pci express που βγαζουν usb θύρες όπως αυτήν Link
venumis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 και βεβαια κυκλοφορούν τετοιες κάρτες σε pci express που βγαζουν usb θύρες όπως αυτήν Link Δεν το κατάλαβα ακριβώς αυτο που γράφει το Vision Studio οσο αφορά την εγγύηση
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τι παραπάνω θα σου δώσει το νέο USB πέρα από την ταχύτητα αντιγραφής αρχείων στο Xtreamer?
gkazantzis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Τιποτα παραπανω προφανως! Απλα επειδη ειδα πως το κοστος μια τετοιας καρτας παιζει εως 30 ευρω (πολυ χαμηλο δηλαδη!), δεν μου μοιαζει με σπαταλη χρηματων!
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ο καθένας όπως το βλέπει. Εγώ το βλέπω σπατάλη για ας πούμε + ότι δεν θέλω να έχω άχρηστα parts στο κουτί μου. Από εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Θα πρότεινα να τα βάλεις στον κουμπαρά σου, να αγοράσεις έναν SSD.
gkazantzis Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Οπως το δει κανεις... Εγω π.χ διαολιζομαι στην ιδεα πως θα θελει κανα μισαωρο για μα γραψω ενα bd iso στο xtreamer ενω με 20-25 ευρω το ιδιο πραγμα θα γινεται σε 10-15 λεπτα! Θα μου πεις και τι σε χαλαει να περιμενεις ενα τεταρτακι παραπανω, δεν θα σκαβεις αλλωστε... οπως ειπα οπως το δει κανεις! Ασε που πριν καμια βδομαδα νομιζα πως για να εχεις usb 3.0 το καταφερνες μονο με νεα μητρικη οποτε μοιραια τωρα τα 20-25 ευρω μου μοιαζουν...ψιχουλα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.