Arctic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά. Θέλω να αλλάξω τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού(TT toughpower 600W) επειδή ακούγεται. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιον ήσυχο και αποδοτικό 14άρι κοντά στα 10€. Από getitnow, e-shop και multirama γιατί σε κάθε άλλη περίπτωση χρεώνομαι και μεταφορικά. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juno12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 δές εδώ κι εδώ τί έκαναν τα παλικάρια. θα σε βοηθήσει αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικό είναι στην εγγύηση .Γιατι όπως λογικά ξέρεις εαν το ανοίξεις την χάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ juno για τους οδηγούς. @Ραφαήλ έχω σκίσει ήδη το χαρτάκι γιατί είχα σπάσει τον ανεμιστήρα με κατσαβίδι(προσπαθούσα να τον σταματήσω και το έκανα απρόσεκτα-το κόλλησα πάλι). Το κακό είναι ότι το είχα κόψει από μαλακία. Το έκανα με τον ατμό από το σίδερο για να λιώσει η κόλα, που όντως έλιωσε και βγήκε εύκολα-αλλά ήταν και ψιλο μουσκεμένο και κόπηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Οπότε αναγκαστικά θα τον αλλάξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ juno για τους οδηγούς. @Ραφαήλ έχω σκίσει ήδη το χαρτάκι γιατί είχα σπάσει τον ανεμιστήρα με κατσαβίδι(προσπαθούσα να τον σταματήσω και το έκανα απρόσεκτα-το κόλλησα πάλι). Το κακό είναι ότι το είχα κόψει από μαλακία. Το έκανα με τον ατμό από το σίδερο για να λιώσει η κόλα, που όντως έλιωσε και βγήκε εύκολα-αλλά ήταν και ψιλο μουσκεμένο και κόπηκε. Πιστολάκι για τα μαλλιά έπρεπε να χρησιμοποιήσεις. Δεν βαριέσαι όμως. Για αθόρυβο 140άρη διάλεξε κάτι σε NB xk2, Bequiet silent wings. Ακόμα και οι 140άρηδες Xigmatek xlf-fxxxx είναι ήσυχοι πάντως (έχω 2 τέτοιους). Oύτως ή άλλως στις 1000 - 1100 στροφές παίζουν όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ για την απάντηση lionheart. Από το σύνολο ξεχώρισα αυτόν επειδή είναι από πλαίσιο(ίσως γλιτώσω μεταφορικά). Λίγο που κοίταξα στο e-shop βρήκα αυτόν(και αυτόν στις 1200RPM με 27 ντεσιμπέλια. Αξίζει; Η ροή θα είναι αρκετή για το τροφοδοτικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Καταρχήν, συμφωνώ με Λεοντόκαρδο στις γενικές επιλογές, πλην όμως είναι πανάκριβοι (και ο φίλος έχει θέσει μία οροφή στην τιμή). Tους Sharkoon τους φοβάμαι λίγο, πήγαινε καλύτερα στον Xigmatek που κάνει τοπ στις 1000σαλ (τουλάχιστον να μην έχεις και τον βραχνά του θορύβου λόγω υψηλών σαλ, όσο σαβούρα και να είναι η έδραση του ρότορα...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Τον πορτοκαλί λοιπόν... Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ο 12ρης xigmatec πάντως κάνει ένα ενοχλητικό βουητό. Τον έβαλα για 10 λεπτά και τον έβγαλα. Ελπίζω να μην είναι έτσι και ο 14ρης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Ο 12ρης xigmatec πάντως κάνει ένα ενοχλητικό βουητό. Τον έβαλα για 10 λεπτά και τον έβγαλα. Ελπίζω να μην είναι έτσι και ο 14ρης.. Έχω 2 xigmatek-F1452 αυτή τη στιγμή στο obsidian και είναι πολύ ήσυχοι. Δεν έχω θέμα και μπορώ να πώ ότι δεν ακούγονται κάν. Τους πορτοκαλί επίσης F1453 που σκέφτεται ο φίλος τους είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή και ήταν εξίσου ήσυχoι. Τους άλλαξα βέβαια με τους κόκκινους για να είναι ασορτί με τα υπόλοιπα κόκκινα led fans του κουτιού. Στις 1000 στροφές που τοπιάζει όπως λέει και ο navu δεν θα έχει θέμα. Για τους 12άρηδες θα συμφωνήσω μιας και τους 3 xigmatek 12cm στην οροφή τους έχω manually στις 1000-1100 με fan controller. Πάνω απο εκεί βουίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arctic Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Πριν μια βδομάδα τον πέρασα στο τροφοδοτικό(τώρα θυμήθηκα να το γράψω). Σίγουρα βελτιώθηκε η κατάσταση αλλά μάλλον ζητάω πολλά γιατί κάτι ψιλά ακούγονται... Φυσικά θα παίζει ρόλο και ότι το κουτί-σκελετός είναι ανοικτό... Σας ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα