Προς το περιεχόμενο

sd ή microsd με adapt-ορα

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλει να αγοράσει ένας φίλος,μια κάρτα μνήμης 8gb για την φωτογραφικη του.

Απο το να πάρει μια κάρτα sd(κάρτα sd παίρνει η φωτογραφικη του,μια olympous είναι,δεν ξέρω ακριβώς ποία) δεν θα ήταν προτιμότερο να αγοράσει μια microsd+ adapter για να μπορεί να χρησιμοποιησει την κάρτα μνήμης και κάπου αλλού(πχ στο κινητό)

Υπάρχει καμιά διάφορα ή δεν θα υπάρχει κανενα πρόβλημα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χάνεις σε ταχυτητα σιγουρα. Και αν η φωτογραφικη μπορει να τραβηξει hd video, η micorsd θα ειναι αρκετα αργη για να το αποθηκευσει. Εκτός και αν πας πχ σε μια class10 microsd αλλα εκει το κοστος ανεβαινει δραματικα.

Δηλαδή,για video hd απαιτείται class10 ε;

Νομίζω πως τραβάει hd,δεν είμαι και σίγουρος.

Αυτές έδω όμως,γιατί έχουν τέτοια τιμή;

http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards-readers.html?keyphrase=microsd+class+10+8gb

Τι διάφορα είναι αύτη στήν τιμη; Εντάξει,η μια είναι 16gb και αυτές που λέω 8.Άλλα και πάλι...τέτοια διάφορα.

αν δεν θελεις να χανεις frames θα πρεπει να μπορεις να γραφεις και γρηγορα. Στο λινκ που σου εδωσα, η καρτα εχει 16γιγα, kingston. Προφανως και ειναι υπεροκοστολογημενη οπως βλεπω και εδω. Δες και εδω που εχει επιβεβαιωμενα καλες τιμες. Βεβαια δεν μπορω να πω με σιγουρια αν με μια 10αρα μικρο θα μπορεις να γραφεις hd βιντεο καθως προφανως θα πρεπει να υπολογισεις και τον ανταπτορα. Το λογικο ειναι να μπορεις να γραφεις παντως.

Δηλαδή,για video hd απαιτείται class10 ε;

Νομίζω πως τραβάει hd,δεν είμαι και σίγουρος.

Αυτές έδω όμως,γιατί έχουν τέτοια τιμή;

http://www.skroutz.gr/c/45/memory-cards-readers.html?keyphrase=microsd+class+10+8gb

αυτη ειναι η κανονικη τιμη βρε! απλα ο divide επεσε σε καρτα SDHC που ειναι οι βελτιωμενες/νεες micro sd!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...