Προς το περιεχόμενο

Ειδικό τέλος για την ακίνητη περιουσία

Erwdios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.protothem...cle/?aid=144882

Με απλα λογια αν καποιος μενει σε καλη περιοχη,ασχετα με αν δηλωνει η εχει οντως μικρο εισοδημα θα πληγει σοβαρα.Εκτος και αν συνυπολογιστει,που ειναι λογικο,και το ετησιο δηλωθεν εισοδημα.

Για τους περισσοτερους απο εμας υπολογιστε απο 400 μεχρι 600 ευρω.

oυσιαστικα σημερα μας εκλεψαν αλλον εναν μισθο με τυπικες διαδικασιες...

εναν ολοκληρο μηνα να δουλευεις για να πληρωσεις τα γαμησιατικα αλλιως θα σου κοψουν το ρευμα.

και ακομα καθομαστε στον καναπε...

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δημοσ.

εμπρος στον δρομο που χαραξε ο Πυθαγορας!!

ΠΩΛΕΙΤΕ πυθαρι ενος δωματιου με χερουλια για ανετη μεταφορα, εξωτερικη τουαλετα, ευαερο ευηλιο χωρις ειδικο τελος

ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Διογένης.

Δημοσ.

πάντος μια σοβαρή ερώτηση δεν έγινε στην ΔΕΘ στον Γεωργάκη δεν μπορούσε κάποιος να του πεί απλά

Κ. Παπανδρέου δεν έχετε καταλάβει ότι μέσος Έλληνας δεν μπορεί να δώσει απο το υστέρημα του...αυτό ήταν ότι πήρατε πήρατε πλέον κοιτάξτε να τα πάρετε απο αλλού....

και όχι μόνο αυτο αλλά απαιτούν και το ποσό μέχρι το τέλος του 2011 ουτε καν δόσεις...

ΕΛεος δεν μπορούσαν να περάσουν αυτο το μέτρο μόνο για τους πλούσιους της Εκάλης πχ

ps πάντος είμαι περίεργος να δω σε τι κλίμακα κατατάσσεται το Περιστέρι...

Δημοσ.

Μέχρι Φεβρουάριο του 2012 νομίζω το θέλουν.

Ακριβως,μια και εξω ενω για του χρονου,θα ειναι με δοσεις.

Οποτε Ερωδιακο,παιξε την Τριτη το 2 με την Μαρσειγ να βγαλεις την εισφορα.Και λογικα under.

Δημοσ.

Εγώ λέω να τους στείλουμε και κανα στριγκάκι μαζί. Άμα είναι να τον δώσουμε να 'ναι όμορφος τουλάχιστον.

Δημοσ.

καποιος πινακας με τις περιοχες?? περιμενουμε τριτη δλδ?

σε λιγο θα βαλουνε φορους και στο χβοχ που να με παρει..

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

πάντος μια σοβαρή ερώτηση δεν έγινε στην ΔΕΘ στον Γεωργάκη δεν μπορούσε κάποιος να του πεί απλά

Κ. Παπανδρέου δεν έχετε καταλάβει ότι μέσος Έλληνας δεν μπορεί να δώσει απο το υστέρημα του...αυτό ήταν ότι πήρατε πήρατε πλέον κοιτάξτε να τα πάρετε απο αλλού....

και όχι μόνο αυτο αλλά απαιτούν και το ποσό μέχρι το τέλος του 2011 ουτε καν δόσεις...

ΕΛεος δεν μπορούσαν να περάσουν αυτο το μέτρο μόνο για τους πλούσιους της Εκάλης πχ

ps πάντος είμαι περίεργος να δω σε τι κλίμακα κατατάσσεται το Περιστέρι...

Σοβαρές ερωτήσεις έγιναν αρκετές απλά ο ΓΑΠ απαντούσε ότι είχε μπροστά του στο IPAD γραμμένο για κάθε θέμα από το team του. Κοινός μόνο παπυρολογία ήταν οι απαντήσεις του και τίποτα ουσιαστικό. Ε εδώ και 2 χρόνια τα ίδια γίνονται πια η διαφορά; Στην αρχή μας δούλευε κανονικά τώρα μας δουλεύει και μας γ@μ@ει κανονικά.

Δημοσ.

Καλα καποιος που εχει πανω απο ενα σπιτι θα δωσει τα ιδια με καποιον που εχει μονο ενα?

Αφου αποφασιζουν που αποφασιζουν να επιβαλουν κεφαλικο φορο,γιατι για τετοιο προκειται,ας το κανουν πιο σοβαρα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι να πώ έχουμε κόψει τις εξόδους,κόψαμε τις διακοπές,δεν κάνουμε αγορές καθόμαστε στο σπιτάκι μας και πάλι βρίσκουν τρόπους να μας χρεώνουν...

Δημοσ.

Οτι φορο δεν πληρωσαμε σαν ελληνες τα τελευταια 25 χρονια θα τον πληρωσουμε μεχρι το 15'....Με τις υγειες μας, που να αρχισουμε να ξεχρεωνουμε και τα δανεια, εκει θα γινει το μεγαλο παρτυ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...