Προς το περιεχόμενο

GAMING PC EWS 800 max

evagelou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους! ηδη διαμεσου απο εσας εχουν βολευτει πολλοι φιλοι μου κλπ... παμε στο θεμα μας

υπαρχει οθονη full hd 22"

υπαρχουν ποντικα,ηχεια,κλπ

το μηχανημα θελουμε να ειναι απο ενα καταστημα ωστε να ρθει ετοιμο στο παιδι.

λογισμικο κλασσικα του θειου!

το παιδι παιζει δυνατα πολυ παιχνιδια fear,risen,witches,wow,COD κλπ..

οποτε θελουμε εναν πυργο γτ το παιδι ειναι φοιτητης και θα το λιωσει το μηχανημα χχαχα....

μαξ 8 κατασταρικα...θα θελαμε να ναι amd με προοπτικη αναβαθμισεις σε 8πυρηνο σε λιγο καιρο....

ευχαριστω πολυ ολους και ολες που θα ασχοληθουν!

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ενδεικτικά:

GPU

PSU

HDD

CASE

CPU

MB

RAM x 2

Σύνολο ~ 750 + μεταφορικά κλπ = ~800. Αν θες πας για καλύτερο κουτί, ssd αργότερα κλπ.. Επίσης κάτσε να σου πουν τα παιδιά για καμιά άλλη 6950 που γίνεται 6970, ή μπορείς να πας και για 6970 με τη μια (αν και δεν νομίζω να χρειάζεται)

Δημοσ.

για ssd δεν νομιζω οτι πρεπει να βαλει,για Games θα ειναι...αντε εναν spinpoint.η καρτα να αλλαχτει με αυτην: Link

@ driftingcris. μην προσπαθεις ετσι να μασεις posts...σε πολλα θεματα κανεις ερωτησεις ενω υπαρχουν ηδη οι πληροφοριες...

Δημοσ.

συμφωνω με τον chris αλλα λεω καλητερα να μπει η 6950....της ασους απλα ξερω μετα δεν μπορει να βαλει 2η αλλα δεν πειραζει...αλλα μαλλον πρεπει να αλλαχτει και το τροφοδοτικο του chris...

Δημοσ.

Η κάρτα να αλλαχθεί με αυτήν που παραθέτεις, αλλά να ξέρεις ότι επιλέγοντας να στήσεις pc από 1 από αυτά τα 5 καταστήματα που έχουν αυτήν την κάρτα θα καταλήξεις με κάτι υποδεέστερο λόγω ψηλών τιμών στα υπόλοιπα προϊόντα. Εκτός και αν την πάρεις μεμονωμένα την κάρτα και την προσθέσεις μόνος σου αργότερα.

Όπως και να έχει, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ο 1090 (με δεδομένη την μετάβαση σε 8 core όπως λες). Εγώ έβαλα τον αμέσως πιο κάτω, και ο 1055 όμως πιστεύω κάνει. Εγώ επίσης ξέχασα να βάλω ψύκτρα, ανάλογα το πόσο overclock θες, πας από 212plus ή καμία Xigmatek (πχ SD1283) ή αυτήν που γράφει το παιδί έως κάτι άλλο.

Δημοσ.

ψυκτρα ελεγα α70 corsair....και ελεγα phenom x4 955 με οβερκλοκ στα 3.8 ωσπου να βαλει με το καλο τον 8πυρηνο

Δημοσ.

γιατι να μην μπορει μετα να βαλει 2η καρτα? και το τροφοδοτικο θα αντεξει σε cf εγω αθ ελεγα σε επεξεργαστη να παει ακομα πιο κατω σε κανα 955 και μετα παιρνει 8πυρινο

Δημοσ.

@ driftingcris. μην προσπαθεις ετσι να μασεις posts...σε πολλα θεματα κανεις ερωτησεις ενω υπαρχουν ηδη οι πληροφοριες...

Ε? Αν ειχε ποιο κατω την αναλυση θα ηθελε και ποιο κατω σε επιδωσεις την καρτα γραφικων. Που το ειδες το οτι μαζευω ποστ?

Και γιατι να μασω? Γινετε κανενας διαγωνισμος και δεν το ξερω?

Δημοσ.

απλα το λεει γτ ειπα πως ειναι full hd δηλαδη η αναλυση ειναι κλασσικη στο full hd...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...