genious1 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 γεια σασ παιδια καταρχην δεν ξερω αν ειμαι στην σωστη κατηγορια θεματοσ οποτε αν δεν ειμαι παρακαλω να το αλλαξεται λοιπον θελω να αγορασω αυτο το προϊον και εχτεσ (σαββατο) ελεγε οτι κοστιζει 51-52 ευρω ενω σημερα λεει 73 :mellow: και ειναι το ιδιο τροφοδοτικο γιατι ειχα δει τον Κωδικό ευχαριστω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Προφανως τους τελειωσε το αποθεμα και ξαναπηραν απο τον προμηθευτη τους σε μεγαλυτερη τιμη. Εχω παρατηρησει πολλα σκαμπανευασματα στις τιμς του visionstudio, αλλα κανουν ο,τι μπορουν οι ανθρωποι... Παρε απο αλλου ή περιμενε να ξαναπεσει.
instinct21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 αναλογως με τη διαθεσιμοτητα αλλαζουν τις τιμες συνεχεια! δεν εχει σχεση με τον προμηθευτη... το εχω παρατηρησει πολυ καιρο τωρα και εχει συζητηθει και στο παρελθον!
lary7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 To συγκεκριμενο το αγορασα πριν 1 μηνα στα 50+ αλλα και τοτε δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα και επρεπε να περιμενω. Δεν αποκλειεται ο προμηθευτης να το ανεβασε μιας και ειδαν οτι φευγει. Προσφορα και ζητηση....
vasi Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πες στο τηλέφωνο ότι κόστιζε 51-52 ευρω το Σάββατο στο σαιτ, και ότι το βρίσκεις στους ανταγωνιστές του με την παλιά τιμή, κανε παζάρι !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.