Προς το περιεχόμενο

Διαγραφή αρχείων

chris-77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στη δουλειά χρησιμοποιώ ένα laptop που μου έχουν δανήσει. Κατά διαστήματα βρίσκω λίγο χρόνο να μπω σε κάποιες σελίδες (π.χ. facebook, emails, ...). Φαντάζομαι κάθε φορά καταγράφονται οι κινήσεις μου κάπου στον υπολογιστή. Ως τώρα ξέρω να διαγράφω μόνο το ιστορικό των browsers που χρησιμοποιώ (Firefox & IE), καθώς και τα αρχεία από τον φάκελο Prefetch. Ξέρετε ποια άλλα αρχεία θα ήταν καλό να διαγράφω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Στη δουλειά χρησιμοποιώ ένα laptop που μου έχουν δανήσει. Κατά διαστήματα βρίσκω λίγο χρόνο να μπω σε κάποιες σελίδες (π.χ. facebook, emails, ...). Φαντάζομαι κάθε φορά καταγράφονται οι κινήσεις μου κάπου στον υπολογιστή. Ως τώρα ξέρω να διαγράφω μόνο το ιστορικό των browsers που χρησιμοποιώ (Firefox & IE), καθώς και τα αρχεία από τον φάκελο Prefetch. Ξέρετε ποια άλλα αρχεία θα ήταν καλό να διαγράφω?

Ευχαριστώ!

http://www.insomnia.gr/topic/419564-πώς-διαγράφω-αρχεία-καταγραφής-κινήσεων/

Δημοσ.

Βασικά όλοι οι browsers έχουν επιλογή να διαγράφουν τα πάντα από ιστορικό, cookies, κωδικούς κτλ όταν τους κλείνεις.

Αν έχεις το avast μπορείς να ορίσεις να ανοίγει ο browser σε sandbox και όταν κλείνεις το πρόγραμμα να μην μένει τίποτα απολύτως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...