Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση εξωτερικού πληκτρολογίου στο laptop

entre

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Θέλω να συνδέσω ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο στο laptop μου (προκειμένου να μπορώ να πληκτρολογώ σε μια ξένη γλώσσα).

Από ότι έχω ακούσει για να το κάνω αυτό, θα πρέπει πρώτα να καθορίσω τι είδους υποδοχή έχει το λάπτοπ. Τα παλιότερα λάπτοπ είχαν υποδοχή PS/2 ενώ τα πιο καινούργια έχουν υποδοχή USB.

Το δικό μου λάπτοπ το αγόρασα πριν δύο χρόνια και από ότι βλέπω έχει 4 υποδοχές USB.

Άρα συμπεραίνω ότι το δικό μου έχει υποδοχή USB για εξωτερικό πληκτρολόγιο. Είμαι στον σωστό δρόμο?

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση σας.

Δημοσ.

ναι στο σωστο δρομο εισαι..

Υπαρχουν και ανταπτορες απο PS/2 σε usb αλλα δεν στο συνιστω.Καλυτερα ενα πληκτρολογιο με φυσικη usb συνδεση.

Δημοσ.

ναι στο σωστο δρομο εισαι..

Υπαρχουν και ανταπτορες απο PS/2 σε usb αλλα δεν στο συνιστω.Καλυτερα ενα πληκτρολογιο με φυσικη usb συνδεση.

Αυτοι οι αντάπτορες κατα 99% ποτέ δε λειτουργούν.

Δημοσ.

Αυτοι οι αντάπτορες κατα 99% ποτέ δε λειτουργούν.

Εχω εναν και λειτουργει κανονικα, αλλα κοστιζει οσο ενα καινουριο πληκτρολογιο της microsoft.

@entre Το ιδιο εχω κανει και στο λαπτοπ μου, μιας και το χρησιμοποιω σαν desktop ουσιαστικα! :-D

Δημοσ.

Να αναφέρω ένα εύρος τιμών, για να ξέρουμε σε τι διαφορές κυμαινόμαστε.

Αυτοί οι αντάπτορες (PS2 σε USB) κοστίζουν απο 3 έως 5 ευρω, παραθέτω κάποιες επιλογές: Cherry Keyboard Adapter USB zu PS/2, Mcab Adapter USB 1.1 to PS/2 και Sharkoon USB-PS/2 Converter.

Η αγορά νέου πληκτρολογίου usb αρχίζει απο 7 ευρώ, με 10-15 ευρώ μπορείς να πάρεις ένα αξιόλογο.

Αυτές είναι οι διαφορές τιμής, η επιλογή δική σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...