Προς το περιεχόμενο

Στησιμο Gaming PC

GREGOR78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδες,

θα ηθελα τη βοηθεια σας για ενα gaming pc ( το ξερω δεν σας το εχει ζητησει κανεις αλλος αυτο για αυτο και ειμαι ο πρωτος που το ζηταει :rolleyes: )

για να σας βοηθησω στις συνθεσεις που θα μου προτεινετε να σας πω τα εξης:

- ο υπολογιστης θα εχει χρηση μονο για games και ειδικα για τα νεα fps αλλα και sports που θα βγουν σε λιγο καιρο

- θα ειναι συνδεμενος σε hdtv με αναλυση 1920 * 1080 οποτε δε θελω οθονη

- σκληροι δισκοι-ποντικια-ηχεια-πληκτρλογια υπαρχουν οποτε μην τα συμπεριλαβετε στις συνθεσεις σας

- το budget ειναι 500 το πολυ 550 ευρο μονο για τον πυργο που θελω να μου κανετε συνθεση

- δεν εχω προτίμησει καποιο μαγαζι αλλωστε θα γινουν παραγγελια ολα καθως ειμαι απο επαρχια

- η συναρμολογηση θα γινει απο γνωστο

- θα ηθελα τουλαχιστον να εχει διαρκεια ζωης ( για games ) 3-4 χρονια

ελπιζω να σας βοηθησα οσο περισσοτερο μπορουσα

σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων

Δημοσ.

Καλημερα παιδες,

- ο υπολογιστης θα εχει χρηση μονο για games και ειδικα για τα νεα fps αλλα και sports που θα βγουν σε λιγο καιρο

- θα ειναι συνδεμενος σε hdtv με αναλυση 1920 * 1080 οποτε δε θελω οθονη

- [b

- το budget ειναι 500 το πολυ 550 ευρο

- θα ηθελα τουλαχιστον να εχει διαρκεια ζωης ( για games ) 3-4 χρονια

Καλημέρα φίλε μου, μήπως να κοιτούσες για καμμιά κονσόλα;

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου, μήπως να κοιτούσες για καμμιά κονσόλα;

φιλε μου εχεις δικιο αλλα αν βαλεις τα λεφτα για μια κονσολα και 3-4 παιχνιδια που θα παρεις μεσα στο χρονο πιστευω εχεις κανει αποσβεση τα λεφτα που θα δωσεις για ενα pc και εκτος απο αυτο θα εχεις και περισσοτερες δυνατοτητες μελλοντικα αξιοποιησεις του pc σε αντιθεση με την κονσολα.

οποτε εχω την εντυπωση οτι δεν μπορουμε να συγκρινουμε ενα pc μαζι με μια κονσολα

Δημοσ.

Λοιπόν:

Link

Link

Link

Link

Link

Σύνολο είναι περίπου 630€ αλλά αφού θέλεις διάρκεια ζωής 3-4 χρόνια έβαλα την AMD6950

Επίσης μπορείς να πας και σε AMD σύνθεση με λιγότερα χρήματα...

Δημοσ.

δυστυχως δεν μπορω να ξεφυγω πανω απο 500-550 ευρο για τον πυργο

θα περιμενω και αλλες προτασεις παντως

Δημοσ.

φιλε rafail1994 μου αρεσει η σνθεση σου

βλεπω ομως οτι εχεις βαλει σκληρο δισκο μεσα οποτε θα τον βγαλω καθως δεν θελω δισκο μεσα στη συνθεση ( εχω ηδη 2 και καθοντε 1,5 tb και 320 giga )

οποτε το ποσο βγαινει στα 530 ευρο περιπου και με ενα dvd rw παει στα 550.

μεχρι στιγμης ειναι μια πολυ καλη προταση θα περιμενω λιγο ακομα και αν δεν βρεθει και κατι αλλο τοτε μαλλον θα παω στη συνθεση σου φιλε μου

Δημοσ.

case : AeroCool StrikeX Middle Tower no PSU Black

vga : nVidia GeForce GTX 560 OC 1GB DDR5 PCI-E Dual DVI Mini-HDMI (Gigabyte)

PSU : Corsair Power Supply 600W ATX 24 pin CX V2 CMPSU-600CXV2 Active-PFC Retail

MEMORY : Kingston Hyper X Blu 4GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (Kit 2 x 2048)

MOBO : Gigabyte Socket AM3 GA-880GM-USB3 Vga GLan Audio Raid

PROCESSOR : AMD Phenom II X6 1090T 3.2 GHz Six Core Socket AM3 125W Box Black Edition

ΤΙΜΕΣ

CASE :62,73

VGA : 173,16

PSU : 76,31

MEMORY : 28,55

MOBO : 79,95

PROCESSOR : 155,08

ΣΥΝΟΛΟ => 575,78

το συστημα θα σε βγαλει ανετα δυο χρονια με τερμα ολα τα γραφικα (πιστευω δηλαδη...) οπως και να το κανουμε για 4 χρονια με φουλ ολα δεν γινεται αλλα για 4 χρονια θα παιζεις ολα τα απιχνιδια ! εβαλα 6πηρυνο γιατι οι 4πηρυνοι ειναι πλεον ξεπερασμενοι και τα περισσοτερα παιχνιδια (ειπες fps p.x. βαττλεφιελδ) απαιτουν καλους επεξεργαστες ! ξεφυγα για 25,78 ευρω αλλα πιστευω πως αξιζει !

Δημοσ.

φιλε μου xlapatsas4000

πολυ δυνατο μηχανημα ισως αμα βρω κουτι πιο φτηνο να πεσω στα επιπεδα που θελω

ακριβως τετοια fps παιζω

ας κρατησει 2-3 χρονια και μετα βλεπουμε μαλλον θα παιζω σε χαμηλοτερες αναλυσεις αναλογα τι θα εχει βγει μεχρι τοτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...