Kokkinolemis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα παίδες, Έχω ένα lap-top TOSHIBA SATTELITE A210-127(Xp SP3)με το οποίο έχω το εξής πρόβλημα, όταν ανοίγω την ασύρματη κάρτα δικτύου και εντοπίζω το δικό μου δίκτυο, ενώ στην αρχή συνδεόταν κανονικά (αυτόματα αφού την πρώτη φορά είχα δώσει τους κωδικούς και τους αποθήκευσα), τώρα ψάχνει για δίκτυα εντοπίζει το δικό μου και λέει σύνδεση ανεπιτυχείς και βγάζει το κλασικό θαυμαστικό στο εικονίδιο του δικτύου στην οθόνη κάτω δεξιά. Αυτό που έκανα είναι να σβήσω από το pc όλα τα δίκτυο που είχα συνδεθεί κάποτε ανάμεσα σε αυτά και του δικού μου και έκανα νέα αναζήτηση, όταν εντόπισα το δικό μου πάτησα να συνδεθεί και αντί να μου βγάλει το εικονίδιο που μου ζητάει τον κωδικό του ασύρματου δικτύου κάνει προσπάθεια να συνδεθεί και μετά από λίγο λέει ότι συνδέθηκε αλλά δίπλα από το εικονίδιο δικτύου λέει ότι είναι χωρείς σύνδεση στο δίκτυο...Οπότε και δεν συνδέομαι στο Internet ασύρματα… Ενώ άμα δοκιμάσω να συνδεθώ σε άλλο ασύρματο δίκτυο μου ζητάει κανονικά τον κωδικό πρόσβασης. Η σύνδεσή μου στο internet λειτουργεί κανονικά το δοκίμασα σε άλλο Pc και ενσύρματα και ασύρματα. Κάποιος που ξέρει τι παίζει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
filip123go Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεξί κλικ πάνω στο όνομα του δικτύου σου (κατω δεξια όταν σου βγάζει να διαλέξεις δίκτυο) ιδιότητες και από εκεί μπορείς να περάσεις το κλειδί που έχεις ορίσει..! Είσαι σε λάθος section :rolleyes:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.