Προς το περιεχόμενο

Syndicate Reboot

john2gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα με ψήνετε να το δοκιμάσω κι εγώ. :P

Κάαααποια στιγμή όμως.

Το παιχνίδι μοιάζει στο BF3 (με κάποιες επιπλέον δυνατότητες), και έχει και ωραίο story, δεν είναι απλά shoot everything that moves.

Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι συνδυασμός Crysis 2-Fear 3-Deus Ex ας πούμε..

Καλό ήταν για να το τερματίσεις μια φορά αλλά ως εκεί.

Και φυσικά πειρατικό, δεν το συζητώ καν για αγορά..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μερικές δηλώσεις του CEO για το παιχνίδι:

"Sales? What can I say? So many things depend on whether sales are good or not good. And it can always be better, right? You always want it to be better."

"Personally, I've never been satisfied with any games I've worked on. I never play my own games. I was brought into Starbreeze two and a half years ago, and the first year I worked on other things than on production. But what I saw coming out of this long production time, I'm proud of what we did at Starbreeze."

"I love the original! When I got into the industry way back, RTS and that kind of game were my kind of game. But you always wanna add your touch to it, you wanna make it your game even though it's built on a great franchise. So I think that's hard. Overall, we're happy."

Ο ίδιος δεν θεωρεί το παιχνίδι ΑΑΑ τίτλο.

(source)

Δημοσ.

Θα έπρεπε η Starbreeze να πάρει μαθήματα από την EIDOS Montreal που έφτιαξε το Deus Ex: Human Revolution

μείον τα boss fights φυσικά. εκεί να πάρουν μαθήματα από αλλού :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια! εχω αγορασει το syndicate.ολα καλα μεχρι το τελος της εγκαταστασης. και το gameplay αψογο. ΑΛΛΑ... οι αντιπαλοι και εκαστοτε οι συμμαχοι φαινονται σαν σωματα απο σπασμενα γυαλια... δοκιμασα update τους drivers της γραφικων, ηχου αλλα τιποτα... το θεμα το εχουν και αλλοι απο οτι ειδα σε forum αλλα ψαχνω εδω μηπως υπαρχει καποια λυση... το συστημα ειναι αυτο...

asus p5kse-epu, ati radeon hd3870, ddr2 kingston ram 1066 mhz, intel c2d 3.00ghz, ssd force3 corsair 60gb

καθε απαντηση και βοηθεια αποδεκτη...

Δημοσ.

Περίεργο χτες τελειωσα το game(πολύ μικρό) αλλα δεν είχα κάποιο πρόβλημα, μήπως άμα παίξεις λίγο με τις ρυθμίσεις του παιχνιδιού? Δοκίμασε να τα βάλεις όλα αντίθετα από ότι ήδη έχεις. Ελπίζω να βοηθήσει και από ότι βλέπω ούτε update patch δεν υπάρχει οποτε δεν πρέπει να είναι πρόβλημα του game.

Δημοσ.

λες ε; θα το προσπαθησω αλλα το βλεπω χλωμο... στο starbreeze παντως εχει ανοιξει σαν topic οπως και το γεγονος οτι δεν υποστηριζει αναλυση 1280x1024!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το τσίμπησα από το amazon.com ..13€

ωραίο φαίνεται,αλλά μου έχει σπάσει τα @@ που το HUD μου είναι λες και παίζω από το xbox..συνέχεια κάθομαι και πηγαίνω στο μενού με τα κουμπιά για να δω τί κουμπί κάνει τί,αφού η @@ τα εμφανίζει μέσα στο παιχνίδι με κουμπιά του x360 και δεν ξέρω τι να πατήσω ...Γίνεται να αλλάξει αυτή η ηλιθιότητα; Και κλασικά έχω cap στα 60fps...ούτε πάνω,ούτε κάτω!:mad:

Δημοσ.

Πριν φορτώσεις το παιχνίδι, αποσύνδεσε το joypad σου και θα σου εμφανίσει κανονικά τα κουμπιά του πληκτρολογίου.

Δημοσ.

60 fps cap είναι μια χαρά με vsync on.

Ναι δεν αντιλέγω,μπορώ να πειράξω το .ini ; Έκει δεν θα είναι τα settings;

Πάντως όμορφο παιχνίδι!Μου αρέσουν κάτι ιστορίες όπως αυτήν!

Πριν φορτώσεις το παιχνίδι, αποσύνδεσε το joypad σου και θα σου εμφανίσει κανονικά τα κουμπιά του πληκτρολογίου.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω πάνω κάποιο gamepad γιαυτό σκάλωσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...