chek2fire Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Και εγώ το ίδιο με αυτά τα game που ανάφερεις γιαυτό αν δεν δούμε το τελικό αποτέλεσμα ας μην βιαζόμαστε να κρίνουμε τον τίτλο. Σαν θέμα πάντως που είναι όντος cyberpunk εμένα με τραβάει.
jim22479 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Cyberpunk εννοεις προφανως. Να μοιαζει με το πρωτοτυπο δεν υπηρχε περιπτωση. Τετοια παιχνιδια απλα δεν βγαινουν πια. Το syndicate κυκλοφορησε το 93 με ενα expansion το 94. Οι νεοι gamers δεν εχουν καν ακουσει γι αυτο και οι παλιοι που το παιζαν σε 386 και amiga με δισκετες μονο απο περιεργεια θα του ριχναν δευτερη ματια λογω του ονοματος. Βεβαια και αυτο μαλλον εχει την αξια του αφου εμενα τουλαχιστον μου τραβηξε το βλεμμα. Μερικες φορες η συνταγη πετυχαινει. Τα Fallout 3 και New Vegas τα ευχαριστηθηκα σχεδον οσο τα 2 πρωτα. Θα δουμε τι αξιζει και αυτο. στο τελευταιο φιλε μου δεν συμφωνω. Για μενα το Φολαουτ 3 και το αλλο , το Νιου Βεγκας ηταν μια αηδια σε ολα τα επιπεδα!!!!! Τα Fallouts τα αγαπησαμε γιατι ηταν αυτα που ητανε, παιχνιδια στρατηγικης/rpg/turn based( αν και αργοτερα στο tactics αν ηθελες το εβαζες σε real time) Πιστευω πως αν φτιαχνανε ενα νεο Fallout tactics με τα σημερινα δεδομενα θα εκανε παταγο!! Αλλα οσο αφορα και το Syndicate , αν το φτιαχνανε βαση της σημερινης τεχνολογιας θα μιλαγαμε για το κατι αλλο!! Θα επιμεριζε ακομα και το Skyrim και την αλλη αηδια που περιμενουν ολοι - το Diablo 3 ... Αλλα οπως ειχε πει και ο "θειος" καποτε : " ...αυτους τους οπαδους εχουμε... " Για αυτο παμε κατα διαολου...
doommaster Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μερικες φορες η συνταγη πετυχαινει. Τα Fallout 3 και New Vegas τα ευχαριστηθηκα σχεδον οσο τα 2 πρωτα. Θα δουμε τι αξιζει και αυτο. +100
JohnVani18 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WhRFWVWSFuA
kostacurtas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8IMWusRsFJw
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ενδιαφερον σαν shooter, αδιαφορο σαν Syndicate.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Για κάποιο λόγο το coop trailer μου θύμησε λίγο... Clive Barker's Jericho.
kostacurtas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Check out the official launch trailer for Syndicate, in stores starting 2/21! http://www.youtube.com/watch?v=5v_ZpfZBAiw
chek2fire Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις κυκλοφόρησε το game και από τις πρώτες κριτικές που διαβάζω όλοι λένε ότι μοιάζει αρκετά με το deus ex και ότι δεν είναι κάκο game. Το έχει δοκιμάσει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
zvarthangalos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Κανείς δεν το δοκίμασε το παιχνίδι λένε πως είναι καλό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Έπαιξα λίγο, καλούτσικο φαίνεται σαν Shooter να περάσει η ώρα, αλλά κατά τα άλλα Console Port(Χειρισμός, etc) του κερατά.. Και οπτικά έχει πρόβλημα.. http://www.rage3d.com/board/showpost.php?p=1336851248&postcount=107
teobot Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Οντως οπτικα ειναι ενοχλητικο.Πολυ φως ρε παιδακι μου. Κατα τα αλλα ενδιαφερων αλλα μεχρι εκει. Το σεναριο προβλεπομενο με την αλλαγη στρατοπεδου απο ενα σημειο κ μετα. Κ οπως ειπε κ καποιος πιο πανω, απλα κοιτας κ hackαρεις πραγματα. Καμια σχεση με deus ex. Γενικα θα ελεγα μετριο...οχι κακο
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μόλις το τερμάτισα, έχει πολλά παρόμοια με το Crysis 2. Μέτριο προς καλό μου φάνηκε.
Heatspreader Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Έχει Video Cutscenes, κλπ; Είναι Linear ή όχι;
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Από Cutscenes πολύ λίγα πράγματα, Linear του κερατά κλασικά όπως όλα τα κονσολοπαίχνιδα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα