Προς το περιεχόμενο

Μέλη με φωτογραφίες τους - Νο.2

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι το γένι με κάνει όπως οτν Βρούτο και ίσως με αγριεύει.Δεν ξέρω πολλοί μου είπιαν μιάζω με τον Χριστό,άτομα που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Άλλες:

nTMvD.jpg

cxLl9.jpg

iZJSd.jpg

f0BVT.jpg

uglG9.jpg

YrKij.jpg

Κοίτα επειδή γενικά σε έχω κόψει ειλικρινές άτομο και επειδή έχεις ξανα-αναφέρει πως είσαι πολύ ωραίος, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Σαν άντρας προς άντρα τώρα αυτά, ε; Μην πάει πουθενά το μυαλό σου. Ενώ δε μοιάζετε εμφανισιακά, μου θυμίζεις τον Hugh Jackman, σε φάση, από τη μία λίγο γυναικεία χαρακτηριστικά, παιδικά που λες κι εσύ, από την άλλη αρχιδίλα, αντρίλα, πως το λέμε. Να σε χαίρονται τα γκομενάκια που σε ψειρίζουν!!!

Κοίτα με το ύφος που το είπες φάνηκε σοβαρό.

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια το πρωί σε φόρουμ είχε κάποιος σε αβατάρ του μια φωτογραφία,είπα ποιος είναι αυτός μου μοίαζει και σε στυλ κοίταξα και ήταν ο Τσε.

Δημοσ.
Δεν ξέρω πολλοί μου είπιαν μιάζω με τον Χριστό,άτομα που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

uglG9.jpg

Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις με σατανιστή και συγκεκριμένα με οπαδό της διαβολικής μουσικής γνωστής ως ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ. 'Εχεις και αυτό το σατανικό θυμωμένο ύφος, φοράς και μαύρη μπλούζα.

Δημοσ.

Εξομολογήθου όσο είναι νωρίς,σου είπα μία φορά μου έμεινε άλλη μία.Μετά παραίτου(προς Τίτον 3:10).Διάλεξες μόνο σου το δρόμο του μελλοντικού σου πατέρα,αν δεν μετανοήσεις,διαβόλου.

Δημοσ.

Εξομολογήθου όσο είναι νωρίς,σου είπα μία φορά μου έμεινε άλλη μία.Μετά παραίτου(προς Τίτον 3:10).Διάλεξες μόνο σου το δρόμο του μελλοντικού σου πατέρα,αν δεν μετανοήσεις,διαβόλου.

Μετανόησα. Πριν 2 μήνες παντρεύτηκα αυτήν την κοπέλα με χριστιανική τελετή σε εκκλησία χοροστατούντος μητροπολίτη.

satan_loves_me_5410.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...