insomniaK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα μου μοιάζει με αυτόν, που μου ναι λίγο πιο κολλητός από τον τζιμάκο.
Andreas2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι το γένι με κάνει όπως οτν Βρούτο και ίσως με αγριεύει.Δεν ξέρω πολλοί μου είπιαν μιάζω με τον Χριστό,άτομα που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Άλλες: Κοίτα επειδή γενικά σε έχω κόψει ειλικρινές άτομο και επειδή έχεις ξανα-αναφέρει πως είσαι πολύ ωραίος, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Σαν άντρας προς άντρα τώρα αυτά, ε; Μην πάει πουθενά το μυαλό σου. Ενώ δε μοιάζετε εμφανισιακά, μου θυμίζεις τον Hugh Jackman, σε φάση, από τη μία λίγο γυναικεία χαρακτηριστικά, παιδικά που λες κι εσύ, από την άλλη αρχιδίλα, αντρίλα, πως το λέμε. Να σε χαίρονται τα γκομενάκια που σε ψειρίζουν!!! Κοίτα με το ύφος που το είπες φάνηκε σοβαρό.
leftermann Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 η 4η γαμάει. ωχ ωχ, η 3η, σορρυ, λάθος μέτρημα. αλλά και η 1η είναι πολύ καλή.
Andreas2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Για να πω την αλήθεια το πρωί σε φόρουμ είχε κάποιος σε αβατάρ του μια φωτογραφία,είπα ποιος είναι αυτός μου μοίαζει και σε στυλ κοίταξα και ήταν ο Τσε.
leftermann Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 σε φάση "ποιός είναι αυτός ο τυπάς, ίδιος ο Αντρέας είναι", ε;
Mirlogria Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ανδρέα βλέπω έλυσες και το πρόβλημα με τα μούσια σου!Εύγε!Στην πούδρα είσαι!
Sellers Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 βενζινάδικα που μου δίνουν δωρεάν κουπόνια ενώ έβαλα λιγότερη βενζίνη Ανοίγει πόρτες η ομορφιά τελικά.
freedubus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξέρω πολλοί μου είπιαν μιάζω με τον Χριστό,άτομα που δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους. Εγώ νομίζω οτι μοιάζεις με σατανιστή και συγκεκριμένα με οπαδό της διαβολικής μουσικής γνωστής ως ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ. 'Εχεις και αυτό το σατανικό θυμωμένο ύφος, φοράς και μαύρη μπλούζα.
Andreas2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εξομολογήθου όσο είναι νωρίς,σου είπα μία φορά μου έμεινε άλλη μία.Μετά παραίτου(προς Τίτον 3:10).Διάλεξες μόνο σου το δρόμο του μελλοντικού σου πατέρα,αν δεν μετανοήσεις,διαβόλου.
Andreas2 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Να είσαστε καλά με κάνετε και γελάω,ειδικά στο άλλο με την pavlinara,έφτυσα στο pc από τα γέλια.
freedubus Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εξομολογήθου όσο είναι νωρίς,σου είπα μία φορά μου έμεινε άλλη μία.Μετά παραίτου(προς Τίτον 3:10).Διάλεξες μόνο σου το δρόμο του μελλοντικού σου πατέρα,αν δεν μετανοήσεις,διαβόλου. Μετανόησα. Πριν 2 μήνες παντρεύτηκα αυτήν την κοπέλα με χριστιανική τελετή σε εκκλησία χοροστατούντος μητροπολίτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.