Προς το περιεχόμενο

Τι θα γίνει με το πλαίσιο κλπ;

dragonver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω άν έχω ποστάρει στο σωστό μέρος πάντως θέλω να πάρω μια ψηφιακή αλλά όποια και να κοιτάξω μου λέει αναμένεται σύντομα... Για την vg-120 της olympus που ενδιαφέρομαι από Ιούλιο που την είχα σταμπάρει λέει ακόμη αναμένεται σύντομα! Το ίδιο και για τις μισές σχεδόν από τις ψηφιακές (μέχρι 150€ κοίταξα). Αλλά και στα e-shop.gr και public που δεν συναλλάσσομαι πολύ που έψαξε πολλά κομμάτια ήταν μη διαθέσιμα ή διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας. Τότε τι το λειτουργούν το μαγαζάκι; Ή μήπως έτσι αντιμετωπίζουν την κρίση; Με το να λένε ότι αναμένεται σύντομα και όταν το θέλουν πολλού παραγγέλνουν..

Δημοσ.

το πιο πιθανον τα εχουν ως κραχτες ετσι ωστε να παει ο κοσμος να δει αν υπαρχει με σκοπο να του λενε οτι οκ εχω αυτο που ειναι καλυτερο με λιγα παραπανω χρηματα!!!!!!!

Δημοσ.

Μου έχει τύχει και μένα στο Πλαίσιο αυτό. 2 φορές συγκεκριμένα που βρήκα προϊόντα σε πολύ καλή τιμή, ήταν εξαντλημένα και αναμένονταν σύντομα. Πήρα τηλ για να ρωτήσω πότε θα έρθουν και αμέσως προσπαθούσαν να με πείσουν να πάρω άλλα παρεμφερή, φυσικά ακριβότερα. Είναι συνηθισμένη τακτική και σε άλλα καταστήματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...