Προς το περιεχόμενο

Επιλογη οθονης

Junior22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!θα ηθελα να μου προτεινετε monitors για gaming κυριως.εχω δυνατη καρτα γραφικων και θελω να την συνδυσαω με μια εξισου καλη οθονη..τα λεφτα που διαθετω ειναι 200.βεβαια αν κατι κανει λιγο παραπανω δεν χαλασε ο κοσμος..ευχαριστω :-)

Δημοσ.

το καταστημα που βρισκεται?η μηπως ηλεκτρονικη παραγγελια?επειδη δεν εχω αγορασει κατι απο το συγκεκριμενο site μηπως μπορεις να μου πεις αν ειναι ακιο εμπιστοσυνης?

Δημοσ.

παρτην τωρα που ειναι νωρις γιατι θα τελειωσουν παλι,

οσο για το καταστημα ειναι αψογη σε ολα τους,εχω παρει 2 οθονες ενα netbook και μια

μητρικη απο εκει και ποτε δεν ειχα προβλημα!

Δημοσ.

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι καλύτερη αυτη η DELL που ουτε LED ειναι , με 8ms καθυστερηση , μικρή αντίθεση απο μια οθόνη σαν αυτη εδω πχ (http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/Samsung-Monitor-LED-23-S23A350H-S23A350H.htm) και LED και 2ms και 5000000:1 και με HDMI (αυτο δεν ειναι βασικο μια και εχει το pc εξοδο HDMI???)

Να με συγχωρείτε αλλα δεν γνωρίζω πολλά απο οθόνες και αυτες τις μέρες θέλω να κάνω αγορα μιας 23''-24΄΄ οθόνης για το pc στα 200 ευρω περίπου, και έχω πελαγώσει

Εχω μπερδευτεί με την πληθώρα Οθωνών

Αυτο που ζητάω απο οθόνη ειναι τα γνωστα οσο καλύτερη ποιοτητα εικονας γίνετε στα λεφτά αυτα

Ας με βοηθήσει κάπως να επιλέξω μια και ας μου πει και το γιατι αν ειναι ευκολο!

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί είναι καλύτερη αυτη η DELL που ουτε LED ειναι , με 8ms καθυστερηση , μικρή αντίθεση απο μια οθόνη σαν αυτη εδω πχ (http://www.plaisio.g...0H-S23A350H.htm) και LED και 2ms και 5000000:1 και με HDMI (αυτο δεν ειναι βασικο μια και εχει το pc εξοδο HDMI???)

Να με συγχωρείτε αλλα δεν γνωρίζω πολλά απο οθόνες και αυτες τις μέρες θέλω να κάνω αγορα μιας 23''-24΄΄ οθόνης για το pc στα 200 ευρω περίπου, και έχω πελαγώσει

Εχω μπερδευτεί με την πληθώρα Οθωνών

Αυτο που ζητάω απο οθόνη ειναι τα γνωστα οσο καλύτερη ποιοτητα εικονας γίνετε στα λεφτά αυτα

Ας με βοηθήσει κάπως να επιλέξω μια και ας μου πει και το γιατι αν ειναι ευκολο!

Ευχαριστώ!!!

Ρωτα την kamen1983 Να σου πει που τα εχει πει 100000000 φορες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...