Προς το περιεχόμενο

cold cathode

basilis-keza

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον.....προσφατα εβαλα δυο λαμπακια ασπρα μεσα στον πυργο.εινα 10σμ το καθενα το ενα ειαι διπλα στον ανεμιστηρα του τροφοδοτικου και το αλλο κατω απο την καρτα γραφικων. λετε να παρουσιαστει προβλημα.πχ ανεβασμα θερμοκρασιας της γραφικων!μηπως να το αλλαξω θεση? τι προτεινετε? ευχαριστω

Δημοσ.

Πρωτον .. τι δουλειά έχει αυτο το ποστ μεσα στην κατηγορία προσφορες?? Μα καμία σχέση λέμε!!

Δευτερον.. Χωρίς μια κατατοπιστική φότο πως ακριβώς θες να καταλάβουμε τι έχεις κάνει!!

Τριτον.. Τα λαμπακια δεν υπάρχει καμια περιπτωση να αυξησουν την θερμοκρασία απο οτιδήποτε!!

Τεταρτον... Καλως ήρθες , αν και όχι με τον καλύτερο τρόπο!!

Δημοσ.

Όπως είπε και ο stm00192, θέμα θερμοκρασίας δεν θα έχεις.

Απλά καλό θα ήταν να ανέβαζες μια φώτο, όπως ειπώθηκε, για να βλέπαμε τί ακριβώς έχεις κάνει.

Μπορεί πχ η θέση των cathodes να εμποδίζει την ροή του αέρα με κάποιο τρόπο κλπ...

Δημοσ.

αν μπορεσω θα βαλω φοτο!δεν εμποδιζουν τιποτα τα λαμπακια απλα επειδη το ενα ειναι κατω απο την γραφικων ειπα μηπως την ενοχλησει σε τιποτα.συγνωμη αμα κανω λαθει στο φορουμ.. αλλα ειμαι καινουργιος τωρα μαθαινω! :unsure:

Δημοσ.

Όποια περιγραφή και να δώσεις, όσο καλή και να είναι, πάντα η φωτογραφία βοηθάει.

Για τέτοια θέματα είναι απαραίτητη.

Αν θες να γίνει περαιτέρω συζήτηση, ανέβασε μια φωτό και βλέπουμε...

Δημοσ.

οριστε και οι φοτο... νομιζω πως τις ανεβασα καλα αν οχι θα ξαναδωκιμασω διοτι τωρα μαθαινω πως λειτουργει το site...παραλιγω να το ξεχασω εχω δυο ανεμιστηρες 40αριδες πισω και κανεναν μπροστα μηπως να βαλω?...αν και μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες μου!

Δημοσ.

Αμα εσενα σου αρεσει το οπτικο αποτελεσμα δεν βλεπω καποιο λόγο να μην τα αφήσεις έτσι!!

Εγω προτιμώ τον πιο κρυφο φωτισμό να σου πω την αλήθεια!!

Δημοσ.

παραλιγω να το ξεχασω εχω δυο ανεμιστηρες 40αριδες πισω και κανεναν μπροστα μηπως να βαλω?...αν και μια χαρα ειναι οι θερμοκρασιες μου!

αν υπαρχει χωρος μπροστα βαλε και εκει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...