Προς το περιεχόμενο

Έναρξη ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αέριο

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ετσι! εγω ειμαι ο Γιαννης :D

πες τώρα,περιμένεις επίσημο έγγραφο με σφραγίδα υπουργού ξέρω γω ότι αεροπλάνο δικό μας παραβίασε το τούρκικο FIR;

lol δλδ

Δημοσ.

αν θες ναχεις το δικιο με το μερος σου ειδικα την στιγμη που κανεις και αντιλογο.. τοτε ναι υποχρεουσε να παραθεσεις στοιχεια. αλλιως μπορουμε να καθομαστε εδω με τις ωρες να γραφει ο καθενας τις φαντασιωσεις του..

Αληθεια πως την εχεις σχηματισμενη αυτου του ειδους την αποδειξη στο μυαλο σου; Οπως λεει κι o gnsx περιμενεις κανενα απισημο εγγραφο απο υπουργειο που να πιστοποιει κατι;

Δημοσ.

Και τα πετρέλαια να βρεθούν και η εξόρυξη να αρχίσει, με το πρόσχημα και καλά του χρέους θα τα πουλήσουν και αυτά κοψοχρονιάς (εγώ λέω ότι απλά θα τα παραδώσουμε, ούτε καν θα τα πουλήσουμε) και μετά θα καθόμαστε να τσακωνόμαστε με τους Τούρκους σε ξένο αχυρώνα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχουν οι παραβιάσεις εναερίων χώρων εκατέροθεν, με τις κραυγαλέες αμφισβητήσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, το μηδενικό σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, τη συμπεριφορά "πειρατή" στην ευρύτερη περιοχή, στον ανύπαρκτο σεβασμό σε διεθνείς συμφωνίες, τις απειλές πολέμου αν εκμεταλευτούμε τον τόπο μας, την εισβολή και κατοχή στη Κύπρο και πόσα άλλα από πλευράς Τουρκίας.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχουν οι παραβιάσεις εναερίων χώρων εκατέροθεν, με τις κραυγαλέες αμφισβητήσεις των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, το μηδενικό σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, τη συμπεριφορά "πειρατή" στην ευρύτερη περιοχή, στον ανύπαρκτο σεβασμό σε διεθνείς συμφωνίες, τις απειλές πολέμου αν εκμεταλευτούμε τον τόπο μας, την εισβολή και κατοχή στη Κύπρο και πόσα άλλα από πλευράς Τουρκίας.

Καμμια σχεση δεν εχουν, απλα μια offtopic απαντηση εκανα εγω σε μηνυμα του Silverage και ξεκινησε το γαϊτανακι.

Δημοσ.

Καμμια σχεση δεν εχουν, απλα μια offtopic απαντηση εκανα εγω σε μηνυμα του Silverage και ξεκινησε το γαϊτανακι.

Είναι κακώς διατυπωμένη η πρόταση του Silverage, αλλά μιλάει για παρενοχλήσεις στις έρευνες, κάτι που ουδέποτε κάναμε, γιατί αν το κάναμε, τώρα εσύ κι εγώ θα φορούσαμε χακί.

Τώρα τα υπόλοιπα παιχνιδάκια με touch n go και τα σχετικά είναι να είχαμε να λέγαμε. Σημασία έχει ότι με τους κωλοτουρκαλάδες δεν υπάρχει σημείο συνεννόησης και καλώς τακιμιάσαμε με τους Εβραίους, μπας και δούμε χαίρι και μας αφήσουν στην ησυχία μας.

Αυτά να τα βλέπουν τα αμερικανάκια που τους άφησαν να επεκτείνουν το Οθωμανικό τόξο σε όλες τις βόρειες γειτονικές χώρες σχεδόν και έχουμε ανοίξει μέτωπα με Αλβανούς, Κοσοβάρους, Σκοπιανούς και Κροάτες και αν γίνει κανένα μπαμ δεν θα ξέρουμε από που θα μας έρθει.

Ο εχθρός του εχθρού μου είναι δυο φορές φίλος μου.

Δημοσ.

Το θέμα είναι, ότι η Τουρκία και ο νεοσουλτάνος της είδαν ότι η Κύπρος με τις πλάτες του Ισραήλ και της Αμερικής δεν υποχωρεί από τις απειλές τους, και τώρα στρέφονται στον αδύναμο κρίκο της υπόθεσης, που είναι η Ελλάδα...

Σίγουρα τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα.

Δημοσ.

αποδειξε το με στοιχεια.

Μιας και επιμενεις, πρωτα αποδεικνυει αυτος που ξεκινα την κουβεντα, οποτε ζητα πρωτα απο αυτον στον οποιο απαντησα να αποδειξει με στοιχεια, και μετα βλεπουμε για μενα. Η μηπως εκει δε θες στοιχεια διοτι ειναι κατι αυταποδεκτο;

Δημοσ.

Μιας και επιμενεις, πρωτα αποδεικνυει αυτος που ξεκινα την κουβεντα, οποτε ζητα πρωτα απο αυτον στον οποιο απαντησα να αποδειξει με στοιχεια, και μετα βλεπουμε για μενα. Η μηπως εκει δε θες στοιχεια διοτι ειναι κατι αυταποδεκτο;

Κατά καιρούς σε δημοσιεύματα, ειδήσεις, εφημερίδες αναφέρουν για τις παραβιάσεις, αριθμό παραβιάσεων, ώρα, σημείο. Αν δεν ενημερώνεσαι και δεν ασχολείσαι με το θέμα σιγά μην κάτσει ο άλλος τώρα να ψάξει στοιχεία για να αποδείξει σε σένα τι;

Το αν κάνουμε και εμείς τα ίδια πρέπει να το αποδείξεις για τον απλό λόγο ότι δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Το "Με την αντιστοιχη που εισερχονται σε εμας τα τουρκικα." είναι άποψη και θα πρέπει να στηρίξεις αυτή την άποψη με επιχειρήματα, όχι απλά για να διαφωνείς.

http://www.geetha.mil.gr/index.asp?a_id=2735

αποδείξεις για τον μήνα Αύγουστο

Δημοσ.

Κατά καιρούς σε δημοσιεύματα, ειδήσεις, εφημερίδες αναφέρουν για τις παραβιάσεις, αριθμό παραβιάσεων, ώρα, σημείο. Αν δεν ενημερώνεσαι και δεν ασχολείσαι με το θέμα σιγά μην κάτσει ο άλλος τώρα να ψάξει στοιχεία για να αποδείξει σε σένα τι;

Το αν κάνουμε και εμείς τα ίδια πρέπει να το αποδείξεις για τον απλό λόγο ότι δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο. Το "Με την αντιστοιχη που εισερχονται σε εμας τα τουρκικα." είναι άποψη και θα πρέπει να στηρίξεις αυτή την άποψη με επιχειρήματα, όχι απλά για να διαφωνείς.

Λογικο δεν ειναι, ελληνικα site να γραψουν μονο για τα υπερ της ελλαδας; Σκεφτεσαι να βγει το ταδε σιτε και να πει, την ταδε ωρα και μερα το ταδε (συγκεκριμενο) αεροσκαφος εφτασε μεχρι την Μικρα Ασια; Θα πεσουν κεφαλια την αλλη μερα. Αν μπεις στα τουρκικα sites θα δεις κατι αντιστοιχο απο την αναποδη μερια. Δε μου λεει κατι.

Δεν αμφισβητισα ουτε μια φορα τις παραβιασεις εναντιων των ελληνων, αλλα οχι και να μου ζητανε κυβερνητικες εντολες και αποδειξεις για τις ελληνικες.

Στρατο πηγαμε ολοι( ; ). Οποιος μου πει οτι στη θητεια του δεν εγινε καποιο απλο περιστατικο (οχι θερμο επεισοδιο) ειτε με πλοιο ειτε με αεροπλανο, παραβιασης των συνορων της Τουρκιας, για μενα ειναι ψευτης.

Δημοσ.
Αν μπεις στα τουρκικα sites θα δεις κατι αντιστοιχο απο την αναποδη μερια.

Τα τουρκικα sites θεωρουν οτι ολο το Αιγαιο ειναι τουρκικο.επομενως και απο την Μυκονο να περασει ενα ελληνικο πολεμικο πλοιο,αυτοι θα πουν οτι περασε απο τουρκικα νερα.

κατι αντιστοιχο δεν νομιζω να γινεται απο τα ελληνικα ΜΜΕ,τουλαχιστον οι τουρκικες παραβιασεις που αναφερουν γινονται παντα μεσα στον ελληνικο χωρο.

αν αυτο ειναι το καλυτερο επιχειρημα που διαθετεις νεοελληνα,λυπαμαι αλλα FAIL.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...