arsenal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ο κυριος Πρωθυπουργός ανακοίνωσε την εναρξη ερευων για πετρέλαιο σε περιοχες και θετω δυο ερωτήματα 1)τι περιμεναν τόσο καιρο? 2)αν όντως υπάρχουν τέραστιες ποσοτητες πετρελαίου σε εκείνες τις περιοχές ?δεν θα μας φέρει εκατομμύρια ισως και δισεκατομμύρια ευρώ?
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Περιμεναν την καταλληλη στιγμή για να εκχωρήσουν οσο-οσο σε ξένες εταιρίες. Ακουγεται ότι υπάρχουν υψηλα κοιτάσματα πετρελαίου πάντως. Αντε λίγα χρόνια εμειναν που θα έχουμε καθαρες θαλασσες, μετά δεν θα έχει λόγο κανένας μας να μεινει.
arsenal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Οντως ακούγεται πολύ εντονα κατι τετοιο καπου ειχα διαβασει παλια σε άρθρο για δισεκατομμύρια ευρώ οτι κρύβονται καπου σε αυτη την περιφέρεια της θάλασσας που αναφέρει.
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 1)τι περιμεναν τόσο καιρο? 2)αν όντως υπάρχουν τέραστιες ποσοτητες πετρελαίου σε εκείνες τις περιοχές ?δεν θα μας φέρει εκατομμύρια ισως και δισεκατομμύρια ευρώ? 1) το καλοκαιρι 2) εννοεις θα ΤΟΥΣ φερει εκατομμυρια!
SpY Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ήμουν και εγώ εδώ Απαγορευονται πολιτικά post
Tenshi Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δέν θα έλεγα οτι είναι αμιγώς πολιτικό post.Ο Op παρουσιάζει την απορία του και σωστά κάνει,οπότε σιγά την διαφορά αν όπου πρωθυπουργός βάλουμε G.A.P ή Μπάμπης ο Σουγιάς. Σε γενικές γραμμές θα συμφωνήσω με τον Dbzakias2.Και στην Μποτσουάνα βγάζουν χρυσό και διαμάντια,άλλα η πείνα πείνα...
Aplostra Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Κηρύττεις την εξόρυξη πετρελαίου και φυσικου αερίου,αφου εχεις πουλήσει τις ΔΕΠΑ και ΕΛΠΕ. Εννοείται,ολοι θα γίνουμε πλούσιοι και η χώρα θα ξεχρεώσει.
arxaggelos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Show-me-the-money! Να το παραγγείλω δηλαδή με clima και δερμάτινα καθίσματα;
Pablo_Hasan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος G.A.P. = Gay And Proud ?
thanocaster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ανακοίνωσε την έναρξη ερευνών, όχι την έναρξη εξώρυξης... Πάντως, επειδή εγώ είμαι ξύπνιος και βλέπω πολύ μπροστά, ήδη σήμερα παρείγγειλα ένα τεράστιο πορτοφόλι, να χωράει όλα τα εκατομμύρια που θα κερδίσω από το πετρέλαιο!
SlackulatoR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί κάτι μου λέει ότι από αυτά τα λεφτά δεν θα πάρουμε φράγκο εμείς; Γιατί μην μου πείτε πως αν γίνουν οι εξορύξεις και χεστεί η Ελλάδα στο χρήμα τότε θα έχουμε μεγαλύτερους μισθούς και @@ριές. Στην ξεχρέωση των δανείων θα πάνε. Και τα απομεινάρια στα όρνεα. Οι εξορύξεις έπρεπε να έχουν γίνει το 70 που δεν χρωστούσαμε δραχμή.
Tilemaxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Όποιος περιμένει προσωπικό όφελος απο πιθανή εξώρυξη είναι τουλάχιστον αφελής. Λές και οι Ιρακινοί ή οι Αφγανοί είναι χεσμένοι στο τάλιρο.
Chrisxxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Προσωπικο οφελος έχεις αν ερθουν χρηματα και δεν έχεις αναγκη το ΔΝΤ.. Δεν ειναι απαραιτητο να ερθουν στην τσεπη μας λεφτά αρκει το κρατος να μπορει να ορθοποδήσει..
SlackulatoR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Χωρίς έρευνα και ανάπτυξη δεν θα πάει ποτέ μπροστά η χώρα. Την βάλανε στην Ευρώπη για να την μαδήσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.