agapi4 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Ίσως να είναι λίγο χαζή η απορία μου αλλά ... Ξεκίνησα ανασυγκρότηση δίσκου στο λαπτοπ μου, αλλά εδώ και 3 ώρες η εξέλιξη της διαδικασίας είναι 22%. Μπορώ κάπως να τον κλείσω αλλά όταν τον ξανανοίξω να ξεκινήσει από εκεί που σταμάτησε ... κι όχι από την αρχή;
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω,δε μπορείς!Θα ξεκινήσει από την αρχή! Ίσως το προσπεράσει πιο γρήγορα το μέρος που έχει κάνει ανασυγκρότηση,δεν είμαι 100% σίγουρος!
TheELF Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Οι αλλαγές που κάνει η ανασυγκρότηση είναι πραγματικού χρόνου μεταφέρει δηλαδή ένα ένα τα αρχεία,δεν γίνονται όλες οι αλλαγές μαζί στο τέλος,οπότε διέκοψε την διαδικασία εάν θέλεις σταμάτησε το πρόγραμμα δηλαδή και μετά σβήσε των Η/Υ,την επόμενη φορά που θα το τρέξεις δεν θα χρειάζεται να ασχοληθεί με τα αρχεία που ήδη έστρωσε.
agapi4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Τελικά προσπάθησα να μη απενεργοποιήσω το λαπτοπ για να είμαι σίγουρη & το άφησα ανοικτό κατά την μεταφορά. Όμως έκλεισε από μπαταρία. Ξεκίνησε από 0% ... δεν ξέρω αν αυτά που είχε κάνει ήδη τα πέρασε πιο γρήγορα Πάντως όλο το βράδυ έκανε ανασυγκρότηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.