Haldol Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 γρια ταξιτζου απο χωριο της κρητης. Στο Ηράκλειο πάντως, έχω πετύχει μία και μόνο ταρίφαινα η οποία οδηγεί δαιμονισμένα καλά.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό τον καιρό εγώ είμαι ο χειρότερος οδηγός. Οδηγώ με λάστιχα 5ετίας...
akisk Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Χειρότεροι οδηγοί; Οι αγαπημένοι μου συνδυασμοί: Γυναίκα-κινητό-κραγιον-σμαρτ-SUV. Ειδικά με το SUV,σόου... Γέρος-τρακτερ-τρακτεράκι-jogακι-αγροτικό-οτιδήποτε σε ρόδες. Τουρίστας-λαζογερμανος-bmw M 316-slk-tt Ταρίφας, κάθε είδους. Τους μισώ και κλείνοντας τους όποτε μπορώ,νιώθιω μια ικανοποίηση. (ασχολίαστο!) Επίσης,κάθε είδους μικρό σφηνοειδές αυτ/το με άλογα.Κι ας έχω και τέτοιο. Εννοείς αυτά που έχουν ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ; :mrgreen: Άρα να προσθέσουμε και έναν ακόμα συνδυασμό. "Πιλότος" με rallye σε ελληνική στροφοδιαδρομή. :mrgreen:
Haldol Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 4 εγω,αλλα πιανουν πολυ καλα Τριετίας τα δικά μου, αλλά σε κάθε στροφή κοιτάω στο δίπλα κάθισμα μήπως κάθεται κάνας τύπος με δρεπάνι και μανδύα. Seriously, το τι στρίγκλισμα ρίχνουν τα λάστιχα και στην πιο μικρή στροφή ακόμα και με μικρή ταχύτητα, ή στο οποιοδήποτε φρενάρισμα για στάση, ή στην οποιαδήποτε άνω του «ψόφιου» επιπέδου επιτάχυσνη, απλά δε περιγράφεται. Να βρω λεφτά να τ' αλλάξω πριν το νέος έτος διότι...
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εκτός θέματος είμαστε, αλλά το σφύριγμα δεν νομίζω να είναι ένδειξη για την κατάσταση. Ελαφρύ σφύριγμα ακούω μετά από πίεση, και όταν έχει καύσωνα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εκτός θέματος είμαστε, αλλά το σφύριγμα δεν νομίζω να είναι ένδειξη για την κατάσταση. Ελαφρύ σφύριγμα ακούω μετά από πίεση, και όταν έχει καύσωνα. Εγω που καθε φορα που περναω τα 60 χιλιομετρα ακουω ζιιιιιιιι απο τα λαστιχα τι να πω?χαχα,που λεφτα για λαστιχα στις μερες μας Οι γυναικες σαφως και ειναι κυνδινος θανατος. Καταλαβαινεις τις γυναικες απο τα εξεις[οταν εχω φιλους και οδηγω ετσι περναει η ωρα μεσα στο αμαξι,τραγικο το ξερω..] 550 μανουβρες για να παρκαρουν ενω εχουν χωρο περιπου 8 μετρα Ποτε δεν κρατανε σταθερη πορεια στον δρομο,παντα θα γερνουν πορς τα δεξια μετα αρισερα και συνεχομενα ζιγκ ζαγκ στην λωριδα τους εχεις προταιρεοτητα και επειδη ειναι στο στενο και δεν βλεπουν αν ερχεσαι ,βγαζουν το μισο αμαξι εξω ,οπου κανεις ο ιδιος ζιγκ ζαγκ στο τελος για να μην τρακαρεις ξεκινανε το αυτοκινητο και κλωτσαει[εχουν ξεχασει το χειροφρενο παραλιγο να τους σβησει η μηχανη γαιτι δεν ξερουν ουτε τον συπλεκτη να πατανε] οταν ειναι να σστριψουν στο στενο,τα φλας [δεξια η αριστερα]θα τα αναψουν ενω στριβουν ,με αποτελεσμα να μην γνωριζεις αν θα στριψουν και κυνδινο να πεσεις πανω τους[εσυ ομως θα φταις μετα γαιτι δεν κρατας αποστασεις,λολ] και αλλα πολλα. Δεν λεω οτι εμεις δεν κανουμε λαθοι,αλλα γαι να δεις τα παραπανω σε ανδρα ,μονο αν ειναι αρχαριος[1-2 χρονια ]θα τα κανει,οι γυναικες συνεχως... Επιππλεον δεν λεω οτι ειανι ολλες οι γυνακεις ετσι,απλα το 50% ειναι.. Εχθες εβλεπα μια ,με σμαρτακι και κενο 7 μετρων περιπου και να κανει 100 μανουβρες να το βαλει [τελικα το εβαλε με 2 μετρα αποσταση απο το πεζοδρομιο]..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω που καθε φορα που περναω τα 60 χιλιομετρα ακουω ζιιιιιιιι απο τα λαστιχα Ευθυγράμμιση έχεις κάνει;
skipperas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 συνήθως αυτό το στρίγκλισμα που λέτε,δεν ακούγεται σε καινούργια λάστιχα και κάτω από πίεση ?? γιατί και τα δικά μου είναι έτοιμα για αλλαγή και δεν έχω ακούσει τίποτα!
hexenlord Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Τι γινεται εδω περα ρε σεις???? Γυρισα πατριδα για λιγο και χτες το βραδυ τα ειδα ολα. 1)9.30 μμ με νοικιασμενο αμαξι εγω, ΚΟΠΑΝΟΣ πεφτει πανω μου απο πισω. 21 χρονων, μου λεει πατησα συμπλεκτη και φρενο ταυτοχρονα. Ε, και τι να κανω εγω ρε φιλε που τωρα τις μερες που μου απομενουν πρεπει να τρεχω στις ασφαλειες για χαρτια, αντικατασταση ΙΧ κτλ. Δινω τοπο στην οργη... 2) Γυριζω απο κεντρο, στην ανοδο κηφισιας. 3.30μμ στο ρευμα καθοδου αστυνομιες-κακο-κοσμος, δυο ΙΧ εχουν γινει σπαραλια. πρεπει να του τη φορεσε απο πισω με 70χλμ και πεταχτηκαν και οι δυο εκατερωθεν των μπαρων αντιστοιχα. Δε φαινοταν καποιος να εχει χτυπησει παντως. 3) 2 χλμ πιο πανω, 3.35μμ, εκει στo golden hall, ενα αμαξι με καποιο αλλο και μια μηχανη να εχουν γινει κιμας με συντριμια και στις δυο λωριδες!!!!!!! Μιλαμε για crash mode στο burnout. αλλα οταν περνουσα απο κοντα τιποτα δεν με ειχε προετοιμασει γιάυτο που θα εβλεπα: Μια νεαρη κοπελα, ηταν δεν ηταν 25, ξαπλωμενη ανασκελα στην ασφαλτο, αιματα παντου, ακινητη, ενας τυπος να κλαιει, ενας μπατσος να φωναζει "μην την μετακινειτε"..... Δλδ για ονομα. ΥΓ. αν καποιος γνωριζει το τελευαταιο περιστατικο ας μας πει τουλαχιστον οτι σωθηκε η γυναικα.
Tenshi Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Έλληνας τα έχει παίξει...Δέν είναι το θέμα αν είναι κακός οδηγός ή παρορμητικός σάν συμπεριφορά.Πλέον λείπει ο πιο σημαντικός συντελεστής,η αυτοσυγκέντρωση.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 μου λεει πατησα συμπλεκτη και φρενο ταυτοχρονα. Και είχε αυτόματο;
Ntinaras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Και είχε αυτόματο; ειχε Mac icar που εχουν ενα πεταλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.