saya Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.ygeiaonline.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=506:-a-&catid=85:2008-12-15-16-59-35 Εκει που λεει οτι πεθαινουν περισσοτεροι αντρες σε τροχαια παρα γυναικες. Τελος παντων ειναι γνωστο.
Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Στα της μάρκας, δεν ξέρω γιατί, αλλά τις περισσότερες φορές που θα δω σμαρτάκι μπροστά η πίσω μου, θα κάνει μαλακία (νο οφένς κορίτσιγιαπισί). Έχουν πάρει πια τα πρωτεία και από τα σαξόραλλα. Στα πιο σεξιστικά, ύμφωνα με την δική μου εμπειρία, οι μόνες περιπτώσεις που γυναίκα είναι πιο επικίνδυνη από άντρα είναι αν α) οδηγεί σμαρτάκι ή β) οδηγεί suv. Στα υπόλοιπα τα ίδια σκατά είμαστε. Και δεν έχει τόσο να κάνει με το λάδωμα. Είναι περισσότερο θέμα σεβασμού και νοοτροπίας. Αυτός που λάδωσε και δεν ξέρει να οδηγεί, τι σκατά θα καταστρέψει δυο-τρία αμάξια αλλά θα μάθει. Αυτός όμως που βγαίνει στον δρόμο πιστεύοντας πως του ανήκει, ε δεν μαθαίνει ποτέ. διαφωνω. αυτος που λαδωσε,το εκανε γιατι εχει διεφθαρμενο μυαλο σταρχιδιστη. "ας οδηγαω εγω και οι αλλοι ας πανε να χεστουνε"
saya Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Πιος κινδυνεύει περισσότερο να σκοτωθεί δηλαδή; Αυτός που τρέχει με 160 μόνος του στην εθνική ή αυτός που τρέχει με 80 στην Βουλιαγμένης; Που υπάρχουν περισσότεροι επικίνδυνοι παράγοντες; Μην μου αποπροσανατολιζεις την συζητηση με ακυρες ερωτησεις για να οδηγησεις το συμπερασμα εκει που θες με πονηρια.Φιλικη γενικη συμβουλη,μην χρησιμοποιεις πονηρια σε γυναικες δεν ειναι καλη ιδεα .Ειμαστε πιο πονηρες απο την φυση μας.Δεν θα ρωτησω τριτη φορα για αυτο που ειπες για την γαδα. Θα ερθει καποιος και θα με μαλωνει οτι επαναλαμβανομαι . Λες καο φταιω εγω.
akpe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μην μου αποπροσανατολιζεις την συζητηση με ακυρες ερωτησεις για να οδηγησεις το συμπερασμα εκει που θες με πονηρια.Φιλικη γενικη συμβουλη,μην χρησιμοποιεις πονηρια σε γυναικες δεν ειναι καλη ιδεα .Ειμαστε πιο πονηρες απο την φυση μας.Δεν θα ρωτησω τριτη φορα για αυτο που ειπες για την γαδα. Θα ερθει καποιος και θα με μαλωνει οτι επαναλαμβανομαι . Λες καο φταιω εγω. Κι όμως, σου απάντησα Ερμ, ποιά επαρχία; Μέσα σε αστικά κέντρα λέμε! Το οποίο (μαζί με τα περι ταχύτητας) βγήκε από το εν λόγω ντοκυμαντέρ αλλά βγαίνει και εύκολα βάσει κοινής λογικής. Περισσότερα αμάξια, άνθρωποι, διασταυρώσεις, φανάρια, στοπ και τα ρέστα. Θέλεις την ακριβή φρασεολογία του παρουσιαστή δηλαδή; Δεν την θυμάμαι, έχουν περάσει και καναδυο χρόνια. Κάτι along the lines of "σύμφωνα με στοιχεία της τροχαίας/υπουργείου τα περισσότερα θανατηφόρα τροχαία συμβαίνουν μέσα στην πόλη, με μικρή ταχύτητα και σε κοντινές αποστάσεις." Και για να μην μπερδευτείς πάλι, όταν λέμε μικρή ταχύτητα δεν εννοούμε 30. Εννοούμε (φαντάζομαι) μέσα στο όριο.
YiN Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ntinara η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ξέρουν να οδηγούν έχουν δυστυχώς μάθει αφού πήραν το δίπλωμα κι όχι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων (και χωρίς λάδωμα). Σε αυτό δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά το σύστημα εκπαίδευσης και εξέτασης. Πέραν αυτού, συνήθως αυτός που κόβεται αν δεν λαδώσει θα κοπεί επειδή δε λάδωσε κι όχι επειδή είναι ανίκανος ντε και καλά. Δεν δικαιολογώ την πράξη, αντίθετα το θεωρώ μεγάλη μαλακία και προσωπικά δεν το είχα κάνει. ΑΛΛΑ ξέροντας διάφορες περιπτώσεις θα πω ότι πολλοί καταφεύγουν εκεί γιατί τελικά τους βγαίνει πιο ακριβό το να μην το κάνουν.
saya Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ενταξει δεν συνιστα μονο η ταχυτητα επικινδυνη οδηγηση. Που παλι το 1/3 ειναι υψηλο ποσοστο.Αυτες οι αντικανονικες προσπερασεις παναγια μου.Εκει που καθεσαι βλεπεις ξαφνικα εναν που παει να σε προσπερασει ξυστα και κανεις τον σταυρο σου. γενικα η επιπολαιη οδηγηση ειναι αιτια για πολλα ατυχηματα , ελυγμοι,γρηγορη οδηγηση, οδηγηση υπο την επηρρεια αλκοολ.
akpe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εμ αυτό λεω! Σκηνικό πριν κανα μήνα στον επαρχιακό προς Μάνη, λίγο πρίν τους Βουτιάνους (ίσως ΤΟ πιο επικίνδυνο σημείο στην νότια πελοππόνησο). Προσπέραση από την -εξωτερική- επάνω σε τυφλή στροφή, ο τυπάς πέρασε ηλεκτρόνια ξυστά από διερχόμενο όχημα. Και καλά, αυτός στους όρχεις του η ζωή του, ο άλλος αν τον σκότωνε τι του έφταγε;
PavelX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εκει που καθεσαι βλεπεις ξαφνικα εναν που παει να σε προσπερασει ξυστα και κανεις τον σταυρο σου. δηλαδή αφήνεις το τιμόνι;
Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Ntinara η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων που ξέρουν να οδηγούν έχουν δυστυχώς μάθει αφού πήραν το δίπλωμα κι όχι κατά τη διάρκεια των μαθημάτων (και χωρίς λάδωμα). Σε αυτό δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά το σύστημα εκπαίδευσης και εξέτασης. Πέραν αυτού, συνήθως αυτός που κόβεται αν δεν λαδώσει θα κοπεί επειδή δε λάδωσε κι όχι επειδή είναι ανίκανος ντε και καλά. Δεν δικαιολογώ την πράξη, αντίθετα το θεωρώ μεγάλη μαλακία και προσωπικά δεν το είχα κάνει. ΑΛΛΑ ξέροντας διάφορες περιπτώσεις θα πω ότι πολλοί καταφεύγουν εκεί γιατί τελικά τους βγαίνει πιο ακριβό το να μην το κάνουν. ασχετα με το αν μαθαινει να οδηγαει,μιλαω για την νοοτροπια. αυτος με σαπια νοοτροπια θα γινει σαπιος οδηγος ασχετα αν ξερει να το στριβει στο πεταλο με τις παντες.
PavelX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 αυτος με σαπια νοοτροπια θα γινει σαπιος οδηγος ασχετα αν ξερει να το στριβει στο πεταλο με τις παντες. και ακόμη χειρότερα, αυτός ο σάπιος έχει στο αυτοκίνητό του ολόκληρη την οικογένειά του.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχει σχέση εάν οδηγεί άντρας ή γυναίκα. Με την μόλις 2 ετών εμπειρία μου στους δρόμους, έχω να δηλώσω πως οι χειρότεροι οδηγοί είναι εκείνοι που οδηγούν Audi. Παλιά αυτή τη γνώμη είχα για τους οδηγούς Alfa Romeo 33. (in before the lock)
giorkarapas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σου. α) αν εισαι σε δυο τροχους: Να φορας κρανος. β) αν εισαι σε 4 τροχους: Να φορας ζονη. ΥΓ: 3 Χρονια ντελιβερας ειμαι, εχω δει αρκετα πραματα live.. πάντα ζώνη. όμως τι να σου κάνει αυτή όταν θα έμπαινε το άλλο αμάξι από την πόρτα του οδηγού (εμένα δηλαδή) και θα έβγαινε από την πόρτα του συνοδηγού???
kanesaxo Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Χειρότεροι οδηγοί; Είναι συνδυασμός φύλων/ηλικιών/οχημάτων κατ'εμέ. Τουλάχιστο απο τη 10ετή εμπειρία μου (και με καγκουράμαξο/και με νεκροφοράμαξο). Οι αγαπημένοι μου συνδυασμοί: Γυναίκα-κινητό-κραγιον-σμαρτ-SUV. Ειδικά με το SUV,σόου... Γέρος-τρακτερ-τρακτεράκι-jogακι-αγροτικό-οτιδήποτε σε ρόδες. Τουρίστας-λαζογερμανος-bmw M 316-slk-tt Ταρίφας, κάθε είδους. Τους μισώ και κλείνοντας τους όποτε μπορώ,νιώθιω μια ικανοποίηση. (ασχολίαστο!) Επίσης,κάθε είδους μικρό σφηνοειδές αυτ/το με άλογα.Κι ας έχω και τέτοιο. Επίσης,συνήθως τα ατυχήματα γίνονται ενός πόλης και όχι εκτός.Απλά αυτά που θα γίνουν εκτός,συνήθως είναι δυστυχήματα,λόγω μεγάλων ταχυτήτων. Απο την εμπειρία μου πάλι, έχω συναντήσει και 2 γυναίκες οι οποίες πραγματικά το πηγαίνουν το αυτ/το... Υ.Γ. οσο για το αν ειναι κακός ή καλός οδηγός ένας που έμαθε να οδηγεί σε σχολή οδηγών (ας γελάσω) ή αν πλήρωσε ή οχι για το δίπλωμα είναι τεράστια κουβέντα. Η σχολή οδηγών, μας μαθαίνει να ΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ένα αυτ/το. Επρεπε να λέγετε σχολή χειριστών αυτ/του κατ'εμέ. Μαθαίνεις να οδηγείς καθημερινά,απο τις εμπειρίες που αποκομίζεις, πάντα στα πλαίσια του κοκ. Και να τον υπερβαίνεις εκεί που δεν έχει νόημα.
Narayan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Οι ελληνικοί δρόμοι θα ήταν πολύ ασφαλέστεροι, αν οι γυναίκες αποδεχόντουσαν επιτέλους πως δεν θα έχουν ποτέ την απαιτούμενη επιδεξιότητα και συντονισμό ματιού-χεριού για να οδηγήσουν. Οι περισσότεροι άνδρες που έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί σε τροχαίο, το έχουν κάνει προσπαθώντας να αποφύγουν γυναίκα οδηγό. Χι, χι, είναι αστείο επειδή είναι αλήθεια.
Ntinaras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 συνδυασμος χειροτερου οδηγου γρια ταξιτζου απο χωριο της κρητης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.