giorkarapas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους Θέλω να ανοίξω ένα θέμα για κάτι που μου συνέβη μέσα στη βδομάδα. Με δύο λόγια οδηγώντας σε ένα δρόμο σχετικά στενό με προτεραιότητα, πετάχτηκε από ένα STOP μία &%&*($# με τρελή ταχύτητα για τόσο στενό δρόμο και για 2 δεύτερα δεν με έστειλε στο νοσοκομείο (μου βγήκε από αριστερά)... όταν την πρόλαβα με ύφος ενοχλημένο μου είπε " ε δεν το είδα τι να κάνω?" Το ερώτημα τώρα είναι ότι τι μπορείς να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις? 2 δευτερόλεπτα νωρίτερα αν ήμουν στο συγκεκριμένο σημείο δεν ξέρω τι θα είχε γίνει
UpToDate_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Yo bro Ελλαδα εισαι You can do noooothin about it. Οταν σε χτυπησει βεβαιως! (ρε σεις μετρανε τα ποστ στο μπλαμπλα; or am i getting crazy; )
freedubus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 κατεβαίνεις τη βουτάς την κολλάς στο καπό μπρούμυτα της σκίζεις τις δαντέλες και γρυλίζοντας σαν ορκ της ρίχνεις ένα πισωκολλητό τραβώντας της τα μαλλιά και σκαμπιλίζοντας τα οπίσθιά της
saya Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 E, οταν οι μισοι παιρνουν το διπλωμα με λαδι καλαματιανο, τι περιμενεις; Θα υπαρχουν πολλοι ασχετοι αναμεσα και δυστυχως αυτο φαινεται στους Ελληνικους δρομους. Σωστη εξεταση θελει.
giorkarapas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 κατεβαίνεις τη βουτάς την κολλάς στο καπό μπρούμυτα της σκίζεις τις δαντέλες και γρυλίζοντας σαν ορκ της ρίχνεις ένα πισωκολλητό τραβώντας της τα μαλλιά και σκαμπιλίζοντας τα οπίσθιά της ....και ήτανε και μπάζο ξέχασα να πω...
UpToDate_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 κατεβαίνεις τη βουτάς την κολλάς στο καπό μπρούμυτα της σκίζεις τις δαντέλες και γρυλίζοντας σαν ορκ της ρίχνεις ένα πισωκολλητό τραβώντας της τα μαλλιά και σκαμπιλίζοντας τα οπίσθιά της αχαχααχχααχχαχαχααχχ ....και ήτανε και μπάζο ξέχασα να πω...
giorkarapas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 αχαχααχχααχχαχαχααχχ χαχαχαχα, χοντρό μπάζο να προσθέσω
saya Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Eπισης περι επικινδυνοτητας να σπασω τα ταμπου και να πω οτι τα περισσοτερα ατυχηματα τα προκαλουν αντρες. Εμεις ειμαστε πιο προσεκτικες οδηγοι και παμε πιο σιγα,κτλ.
Dark_son20 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 μπα απλά φιλάμε φυλάμε τον κώλο μας όταν βλέπουμε γυναίκα
PavelX Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχει σχέση εάν οδηγεί άντρας ή γυναίκα. Με την μόλις 2 ετών εμπειρία μου στους δρόμους, έχω να δηλώσω πως οι χειρότεροι οδηγοί είναι εκείνοι που οδηγούν Audi.
freedubus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εμεις ειμαστε πιο προσεκτικες φοβισμένες οδηγοι και παμε πιο σιγα αγχωμένα, χεσμένα κτλ. και αυτός είναι ο λόγος που σε γενικές γραμμές κάθε γυναίκα οδηγός είναι ένας ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ
Dark_son20 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχει σχέση εάν οδηγεί άντρας ή γυναίκα. Με την μόλις 2 ετών εμπειρία μου στους δρόμους, έχω να δηλώσω πως οι χειρότεροι οδηγοί είναι εκείνοι που οδηγούν Audi. με την σχεδόν 12 χρόνια εμπειρία σε 2 τροχούς...οι χειρότεροι οδηγοί μπορούν να είναι εκείνοι που οδηγούν οτιδήποτε.
saya Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 μπα απλά φιλάμε τον κώλο μας όταν βλέπουμε γυναίκα Δεν ξερω τι φιλατε και τι φυλατε αλλα αφου πιανει τοσο εφαρμοστε το και με τους αντρες οδηγους. Αφου αυτοι προκαλουν τα πιο πολλα ατυχηματα.
Dark_son20 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν ξερω τι φιλατε και τι φυλατε αλλα αφου πιανει τοσο εφαρμοστε το και με τους αντρες οδηγους. Αφου αυτοι προκαλουν τα πιο πολλα ατυχηματα. και έτσι η κίνηση θα ξεκινάει από την πόρτα μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.