Προς το περιεχόμενο

Επικίνδυνοι οδηγοί...

giorkarapas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους

Θέλω να ανοίξω ένα θέμα για κάτι που μου συνέβη μέσα στη βδομάδα.

Με δύο λόγια οδηγώντας σε ένα δρόμο σχετικά στενό με προτεραιότητα, πετάχτηκε από ένα STOP μία &%&*($# με τρελή ταχύτητα για τόσο στενό δρόμο και για 2 δεύτερα δεν με έστειλε στο νοσοκομείο (μου βγήκε από αριστερά)... όταν την πρόλαβα με ύφος ενοχλημένο μου είπε " ε δεν το είδα τι να κάνω?"

Το ερώτημα τώρα είναι ότι τι μπορείς να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις? 2 δευτερόλεπτα νωρίτερα αν ήμουν στο συγκεκριμένο σημείο δεν ξέρω τι θα είχε γίνει

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Yo bro

Ελλαδα εισαι

You can do noooothin about it.

Οταν σε χτυπησει βεβαιως! :devil:

(ρε σεις μετρανε τα ποστ στο μπλαμπλα; or am i getting crazy; )

Δημοσ.

κατεβαίνεις τη βουτάς την κολλάς στο καπό μπρούμυτα της σκίζεις τις δαντέλες και γρυλίζοντας σαν ορκ της ρίχνεις ένα πισωκολλητό τραβώντας της τα μαλλιά και σκαμπιλίζοντας τα οπίσθιά της

Δημοσ.

E, οταν οι μισοι παιρνουν το διπλωμα με λαδι καλαματιανο, τι περιμενεις; Θα υπαρχουν πολλοι ασχετοι αναμεσα και δυστυχως αυτο φαινεται στους Ελληνικους δρομους. Σωστη εξεταση θελει.

Δημοσ.

κατεβαίνεις τη βουτάς την κολλάς στο καπό μπρούμυτα της σκίζεις τις δαντέλες και γρυλίζοντας σαν ορκ της ρίχνεις ένα πισωκολλητό τραβώντας της τα μαλλιά και σκαμπιλίζοντας τα οπίσθιά της

....και ήτανε και μπάζο ξέχασα να πω...

Δημοσ.

αχαχααχχααχχαχαχααχχ

....και ήτανε και μπάζο ξέχασα να πω...

sakoula_mple.jpg

Δημοσ.

Eπισης περι επικινδυνοτητας να σπασω τα ταμπου και να πω οτι τα περισσοτερα ατυχηματα τα προκαλουν αντρες. Εμεις ειμαστε πιο προσεκτικες οδηγοι και παμε πιο σιγα,κτλ.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση εάν οδηγεί άντρας ή γυναίκα. Με την μόλις 2 ετών εμπειρία μου στους δρόμους, έχω να δηλώσω πως οι χειρότεροι οδηγοί είναι εκείνοι που οδηγούν Audi.

Δημοσ.
Εμεις ειμαστε πιο προσεκτικες φοβισμένες οδηγοι και παμε πιο σιγα αγχωμένα, χεσμένα κτλ.

και αυτός είναι ο λόγος που σε γενικές γραμμές κάθε γυναίκα οδηγός είναι ένας ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση εάν οδηγεί άντρας ή γυναίκα. Με την μόλις 2 ετών εμπειρία μου στους δρόμους, έχω να δηλώσω πως οι χειρότεροι οδηγοί είναι εκείνοι που οδηγούν Audi.

με την σχεδόν 12 χρόνια εμπειρία σε 2 τροχούς...οι χειρότεροι οδηγοί μπορούν να είναι εκείνοι που οδηγούν οτιδήποτε.

Δημοσ.

μπα απλά φιλάμε τον κώλο μας όταν βλέπουμε γυναίκα :devil:

Δεν ξερω τι φιλατε και τι φυλατε :mrgreen: αλλα αφου πιανει τοσο εφαρμοστε το και με τους αντρες οδηγους. Αφου αυτοι προκαλουν τα πιο πολλα ατυχηματα. :-D

Δημοσ.

Δεν ξερω τι φιλατε και τι φυλατε :mrgreen: αλλα αφου πιανει τοσο εφαρμοστε το και με τους αντρες οδηγους. Αφου αυτοι προκαλουν τα πιο πολλα ατυχηματα. :-D

και έτσι η κίνηση θα ξεκινάει από την πόρτα μας :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...