trelomhxmhx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 κατευθείαν στο θέμα: εκλάπη το laptop πολύ κοντινού μου προσώπου (δεν θα πω το πως) ξέρετε αν υπάρχει καμιά πιάτσα κλεμμένων (όπως με τα ποδήλατα) που μπορώ να το βρω;
antbyron Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 κατευθείαν στο θέμα: εκλάπη το laptop πολύ κοντινού μου προσώπου (δεν θα πω το πως) ξέρετε αν υπάρχει καμιά πιάτσα κλεμμένων (όπως με τα ποδήλατα) που μπορώ να το βρω; γύρω από την ομόνοια πωλούνται είτε σε αλλαδαπούς στο δρόμο(μενάδρου, μοναστηράκι κλπ) είτε σε μαγαζιά, αλλά πιστεύω δεν αξίζει να ασχοληθείς! Σχεδόν απίθανο να το βρεις.
washcloud Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ ξέρω μια τέτοια πιάτσα στην Ξάνθη. Σου κάνει όμως..;
Giorgos09 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τουλαχιστον βαλε το θεμα σου στην σωστη ενοτητα. Και το λαπτοπ ξεχασε το. Αν μας πεις πως το κλεψαν μπορει να σου πουμε ιδεες.
trelomhxmhx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 μπορει απλα να θελει να αγορασει κανενα όχι κακεντρεχή φίλε μου δε θέλω να αγοράσω κανένα άλλο όπως υπονοείς όποιος θέλει του λέω με π.μ. πως εκλάπη και ποιο μοντέλο είναι
washcloud Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 και ποιο μοντέλο είναι...το κοντινό σου πρόσωπο εννοείς; Τέσπα ο χαβαλές έχει ενίοτε "νόημα". Στην παρούσα, υπαινίσσεται πως δεν έχουν και τόσο νόημα τα στοιχεία του αντικειμένου, παρά το σε ποιά περιοχή έγινε το σκηνικό. Και με πμ -ενώ μπορεί να καταλαβαίνω τους λόγους του- δύσκολα το βλέπω να βοηθιέσαι... Τεσπα, 2 ακόμα πράγματα : κοίτα μόνος να πάρεις πληροφορίες από την περιοχή που έγινε το σκηνικό (ρώτα όπου σου κάνει κλικ ότι μπορείς να πάρεις πληροφορίες, όπως καφετέριες/μπαράκια, ή ακόμα και...μπάτσους), κι αν και δεν βλέπω να γίνεται κάτι, εύχομαι τα καλύτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.