Προς το περιεχόμενο

Aπορίες σχετικά με το Adobe After Effects

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... τελείωσα ενα σχέδιο απο ένα tutorial και τώρα αυτό που έχω φταίξει πως μπορώ να το κάνω βίντεο???

Και δεύτερων ηχητικά εφέ πως μπορώ να κάνω??(θέλω ένα εύκολο πρόγραμμα)

Δημοσ.

1. Αν θυμάμαι καλά το af χρησιμοποιεί export modules που μπορείς να τις επεξεργαστείς όπως θέλεις.

Σημαντικό ρόλο παίζει ο codec και το bitrate που θα ορίσεις.

2. Τι εννοείς "να κάνεις ηχητικά εφέ"; Θέλεις να δημιουργήσεις καινούργια από το τίποτα ή να προσθέσεις έτοιμα στο project;

Για να κάνεις από το μηδέν χρειάζεσαι κάποιο είδος sampler ή sound synth αλλά καλύτερα να ψάξεις για έτοιμα γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο και απλό να παίζεις με samplings, sound phases, modulations κτλ.

Μπορείς να ηχογραφήσεις διάφορους ήχους και να τους αλλάξεις τα πέταλα στο cool edit pro.

Δημοσ.

1. Αν θυμάμαι καλά το af χρησιμοποιεί export modules που μπορείς να τις επεξεργαστείς όπως θέλεις.

Σημαντικό ρόλο παίζει ο codec και το bitrate που θα ορίσεις.

2. Τι εννοείς "να κάνεις ηχητικά εφέ"; Θέλεις να δημιουργήσεις καινούργια από το τίποτα ή να προσθέσεις έτοιμα στο project;

Για να κάνεις από το μηδέν χρειάζεσαι κάποιο είδος sampler ή sound synth αλλά καλύτερα να ψάξεις για έτοιμα γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο και απλό να παίζεις με samplings, sound phases, modulations κτλ.

Μπορείς να ηχογραφήσεις διάφορους ήχους και να τους αλλάξεις τα πέταλα στο cool edit pro.

1. Γιατί μου βγάζει αυτο το πράσινο X???

2.Που μπορώ να βρω ηχητικά εφέ???

post-175011-0-94586800-1315839298_thumb.jpg

Δημοσ.

1. Στο εμφανίζει πάντα; Βγαίνει και στο τελικό αποτέλεσμα; Μήπως είναι κάποιο marker από τα layers;

Δεν έχω ασχοληθεί με τις καινούργιες εκδόσεις του ae και δεν ξέρω το Interface του.

Έλεγξε και στο μενού view μήπως είναι κάποιο βοήθημα του προγράμματος.

2. Στο google (http://www.google.gr/#hl=el&sugexp=gsis%2Ci18n%3Dtrue&cp=8&gs_id=1s&xhr=t&q=sound+effects&pf=p&sclient=psy&source=hp&pbx=1&oq=sound+ef&aq=0&aqi=g5&aql=&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=4d3472f4417eef78&biw=1167&bih=579)

Δημοσ.

Πήγαινε σε h264/x264 και mkv για container και ανάλυση 1080p ή 720p.

To bitrate είναι σχετικό, όσο πιο ψηλό τόσο καλύτερη ποιότητα εικόνας αλλά και τόσο μεγαλύτερο το τελικό αρχείο.

Μετά από κάποιο σημείο και μετά όμως η διαφορές είναι δύσκολο να εντοπιστούν, πιστεύω ότι γύρω στα 9000-10000Kbps είναι υπέρ αρκετά.

Δημοσ.

Εκείνο το (Χ) που αναφέρεις είναι guide που σου δείχνει το range το cc_particle_world που έχεις βάλει πάνω στο layer. Σε βοηθά δλδ να δεις προς τα πού κινούνται τα particles , τέτοια guides έχουν πολλά εφέ και σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται στο τελικό export του video.

Για να προσθέσεις οτιδήποτε ηχητικό εφέ απλά το φορτώνεις μέσα στο sequence και το βάζεις στην timeline σου. (εκεί που έχεις και τα υπόλοιπα layers)

Αν έχεις όρεξη και μεράκι να ασχοληθείς με το AE ξεκίνα να παρακολουθείς όσο πιο πολλά tutorials μπορείς . Ξεκίνα από εδώ

Δημοσ.

Το (Χ) στο export φαινόταν αλλά το έφτιαξα και όρεξη εχω πάρα πολύ...grin.png... έχω ώμος μια απορία...σε αυτότο tutorial πως μπορώ να το κάνω να ξεκινάει απο πίσω πρως τα μπροστά??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...