raxanas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας.Ενδιαφερομαι να αγοράσω μια 26αρα full hd led τηλεόραση για το φοιτητικό μου σπιτι.Σκέφτομαι την LG 26LV5500.Έχετε να μ προτείνετε κάποια άλλη;Μεγαλητερες ιντσες δεν χωράει να αγοράσω.Ευχαριστω
george_sok Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δες γενικα εδω. Μια χαρα φαινεται η τιβι που λες. Επισης, εναλλακτικα: LG 26LE5500 26" Sony Bravia KDL-26EX320 26" Δες και μεσα στο φορουμ αντιστοιχα θεματα, πχ http://www.insomnia.gr/topic/418315-sony-kdl26ex320-led-full-hd/
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Στις 26 ιντσες δεν υπαρχει λογος να προτιμησεις full hd ουτε και LED. Εκτος αν την προοριζεις και για pc monitor οποτε αλλαζει το θεμα. Κοιτα για καμια απλη LCD που θα σε καλυψει 100% και τη διαφορα φατη σε σουβλακια η σε κανενα καλυτερο εξαρτημα για το pc σου.
Ntinaras Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 τι οθονη εχεις στο Pc? το φοιτητικο σπιτι που ειναι?εχει καλυψη απο τα ψηφιακα?
raxanas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Πατρα μένω.Την οθόνη για το PS3 την θέλω κυρίως.Εγω την διαφορα LED με LCD την βλέπω.Oπως και Full HD αλλα δεν νομιζω να ισχυει σε τοσο μικρη διασταση αλλα θα ηθελα να ειναι.Δεν εχω σταθερο.Εχω ενα Alienware m17x-r3.Υπαρχει κατι καλυτερο η οικονομικοτερο σε led και fhd?
cyberrobot Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω αυτή http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42U30E-Plasma-TV-42.htm για ταινίες μέσω υπολογιστή και τηλεόραση. Την έχει κανείς, έχει κανείς καμιά καλύτερη ιδέα;
raxanas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω αυτή http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Panasonic-TX-P42U30E-Plasma-TV-42.htm για ταινίες μέσω υπολογιστή και τηλεόραση. Την έχει κανείς, έχει κανείς καμιά καλύτερη ιδέα; Φιλε καλυτερα θα ειναι να μην "χωνεσε" στο τοπικ καποιου.Εαν θες βοηθεια φτιαξε δικο σου τοπικ.Ευχαριστώ
epir21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει δίκιο ο raxanas ειναι σπαστικό.. Εγώ θα σου πρότινα να πάς σε απλή lcd fhd και μεγαλύτερες ίντες αφού την θες για ps3.. Εγώ για το φοιτικό μου θα πάρω την LG32Lk450.. Ψάξε και αυτή την περίπτωση(μεγαλύτερες ίντσες αν χωραει,οχι led) Υ.Γ:Και εγώ Πάτρα θα είμαι απο φέτος..: )
raxanas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δυστηχως λογω περιορισμενου χώρου μονο μεχρι 26 μπορώ.Ειχα ενα κουπονι απο προηγουμενη αγορα και την παρειγκειλα τελικα στα 300.Nice φιλε μου.Πατρα ωραια πόλη.Εχουμε καταληψη δυστηχως :/
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πατρα μένω.Την οθόνη για το PS3 την θέλω κυρίως.Εγω την διαφορα LED με LCD την βλέπω.Oπως και Full HD αλλα δεν νομιζω να ισχυει σε τοσο μικρη διασταση αλλα θα ηθελα να ειναι.Δεν εχω σταθερο.Εχω ενα Alienware m17x-r3.Υπαρχει κατι καλυτερο η οικονομικοτερο σε led και fhd? Mπορεις να μας πεις τι διαφορα βλεπεις απο LED σε LCD?
raxanas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εκτος απο καταναλωση βεβαια.Δεν μπορω να το εξηγησω αλλα κατα 99% καταλαβαινω εαν μια τηλεοραση ειναι LED απο μια LCD ως προς την εικονα παντα.Μου φαινονται πιο ζωντανα και ζωηρα κ φωτεινα τα χρώματα.Βεβαια μπορει αναλογα και την ποιοτητα της τηλεορασης αλλα εγω προτιμω led γιατι εχω παιξει ps3 σε led και lcd και ηταν πιο απολαυστικη εμπειρια.Τι να πω μπορει να ειναι στο κεφαλι μου αλλα δεν ξερω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μαλλον ειναι ιδεα σου, εκτος αν επεσες σε συγκεκριμενα μοντελα με Χ ρυθμισεις που ευνοουσαν την οθονη LED στην οποια επαιξες. Ειτε LED ειτε LCD, αυτι που παιζει το ρολο στα χρωματα και την απεικονιση γενικοτερα ειναι το πανελ που φοραει η εκαστοτε οθονη. Οταν μιλαμε για LED/LCD απλα ενοουμε τον οπισθιο φωτισμο της οθονης. Με λιγα λογια για λαμπες. Oσο διαφορετικα βλεπεις τα χρωματα μιας γλαστρας/ενος πινακα μεσα στο σπιτι σου αν αυτα φωτιζονται μια απο κανονικες λαμπες και μια απο LED, τοσο διαφορετικα βλεπεις και τα χρωματα μεταξυ μιας LCD και μιας LED. Αγοραζοντας LCD γλυτωνεις μερικα ευρω απτην τσεπη σου που θα τα πληρωνες για το λογοτυπο "LED" και φυσικα εχεις το option να πας σε μια οθονη με καλυτερο πανελ απο τις LED της ιδιας κατηγοριας τιμων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.