strak Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μήπως γνωρίζετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε Apple iMac MC309GR,Apple iMac MC309Z/A και γενικά στις εκδοσεις MC309***??
x_vagos_x Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει να κάνει με τη γλώσσα πληκτρολογίου κυρίως. Γενικά η MC309 σειρά έχει ίδια χαρακτηριστικά throughout. Είναι το mid 2011 21.5" με i5 2.5GHz, 4GB, 500GB, 6750M.
strak Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Σ'ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν μπορω να πω οτι καταλαβα πληρως.Μήπως μπορεις να μου πεις πιο συγκεκριμενα? Προκειται να αγορασω το εν λογω μοντελο και ψαχνω να βρω απο πού. π.χ το public πουλαει την εκδοση 309χχχ στην ιδια τιμη που το πλαισιο πουλαει το 309yyy με δωρο εκτυπωτη. Χρειαζεται να προσεξω τις αυτές τις λεπτομερειες στις εκδοσεις??
lagoudakis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 οι διαφορες ειναι στο πληκτρολογιο,η μια εκδοση εχει ελληνικα και αγγλικα γραμματα και η αλλη αγγλικα
x_vagos_x Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Εσένα σε ενδιαφέρει το κομμάτι MC309 του κωδικού. Από 'κεί και πέρα οι διαφορές δεν είναι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά στο πληκτρολόγιο. Ενίοτε [κυρίως σε iMacs από το εξωτερικό] αυτό το xxx/yyy δηλώνει τη χώρα που διατίθεται. Π.χ. MC309LL/A είναι το τυπικό αμερικάνικο μοντέλο. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι σταθερά για όλα τα MC309xxx/yyy/www. Και είναι αυτά που σου παρέθεσα στο προηγούμενο post.
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μιας και υπάρχει ήδη Topic, δεν ανοίγω άλλο. Ένας φίλος θέλει να πάρει iMac και μαζί του θα ήθελα να πάρω και εγώ! Το τελευταίο μικρό μοντέλο σε Specs είναι το παρακάτω? http://www.multirama.gr/products/product?pid=0513049&catid=011100 Επίσης η οθόνη του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως monitor για PC? Εγώ του λέω πως ναι και έχουμε μία μικρή διαφωνία περί αυτού. Ευχαριστώ.
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ποιος ο λογος να παρεις εν ετει 2011 (και συντομα 2012) desktop μηχανημα με διπυρηνο επεξεργαστη και οχι τετραπυρηνο?
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εκείνος δεν ξέρω, αλλά γενικά δεν είναι απαιτητικός χρήστης. Εγώ από την άλλη είμαι, αλλά αυτό που θέλω είναι η εμπειρία του OSX περισσότερο + 27" κορυφαίο Monitor. Μία χαρά είμαι και με τα Seven βέβαια. Πιστεύω πως το OSX τρέχει μία χαρά σε αυτό το Hardware. Αργότερα με έναν SSD κιόλας τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Είναι η πιο καλή τιμή, σίγουρα δεν θα με χάλαγα ένας Quad Core.
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Γιατι δεν παιρνεις τοτε ενα mac mini + την 27" dell με ~600€ που ειναι ακομα καλυτερο μονιτορ? Θα εισαι και πιο ευελικτος, γιατι θα μπορει να συνδεθει και με pc/playstation/blueray κλπ + οτι αν παθει κατι το μηχανημα δεν θα κλαις και την οθονη. Θα σου μεινει για χρονια η καλυτερη οθονη και εχει και μεγαλυτερη εγγυηση. Πιστεύω πως το OSX τρέχει μία χαρά σε αυτό το Hardware. Αργότερα με έναν SSD κιόλας τα πράγματα θα ήταν ακόμα καλύτερα. Είναι η πιο καλή τιμή, σίγουρα δεν θα με χάλαγα ένας Quad Core. (αρχικα εχε υποψην σου οτι αυτο ειναι το προηγουμενο μοντελο και οχι αυτο που κυκλοφορει. Επισης δεν εχει thunderbolt, καλη καμερα και καλη καρτα γραφικων, οπως εχουν τα καινουρια) Μωρε μια χαρα θα τρεχει, δεν ειναι κανας αργος επεξεργαστης. Οπως και να εχει δεν εχει σχεση τοσο το λειτουργικο, οσο τι απαιτησεις εχεις και τι εφαρμογες θα τρεχεις. Σε windows 7 θα εβλεπες λιγο καλυτερες επιδοσεις/αντοχη στο χρονο στο ιδιο hardware, αλλα οι διαφορες ειναι μικρες.. Οπως και να εχει, εγω θα εδινα αλλα ~250€ (+15-20% παραπανω χρηματα δηλαδη) για να παρω το τετραπυρηνο μοντελο(εδω το τωρινο και εδω το προηγουμενο) αντι για το διπυρηνο. Μαλιστα θα ειχε και αισθητα πιο δυνατη καρτα γραφικων. Ειναι καπως να δινεις ~1350€ εν ετει 2011 και να παιρνεις διπυρηνο μηχανημα, με αργη καρτα γραφικων , μικρη αντοχη στο χρονο και 1 χρονο εγγυηση.
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 1) Δεν με ενδιαφέρει ο συνδυασμός Dell + Mac Mini. Πληρώνουμε που πληρώνουμε, ας το χαρούμε ολόκληρο. 2) Ναι, όπως προκύπτει έχεις δίκιο. Αξίζει τον κόπο τα λίγα παραπάνω λεφτά για το νέο μοντέλο. Πως γνωρίζεις ότι έχει παραπάνω εγγύηση? Και πόση? 3) Το κατάστημα όμως που βγάζει πρώτο είναι το e-Mac. Χμμμ... Μήπως είναι λίγο κακό αυτό? Δεν το ξέρω το μαγαζί.
haHa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 2) Ναι, όπως προκύπτει έχεις δίκιο. Αξίζει τον κόπο τα λίγα παραπάνω λεφτά για το νέο μοντέλο. Πως γνωρίζεις ότι έχει παραπάνω εγγύηση? Και πόση? 3) Το κατάστημα όμως που βγάζει πρώτο είναι το e-Mac. Χμμμ... Μήπως είναι λίγο κακό αυτό? Δεν το ξέρω το μαγαζί. 2) Δεν ειπα οτι εχει παραπανω εγγυηση. Ειπα οτι απλα μου φαινεται καπως να δωσει κανεις 1350€ εν ετει 2011 για διπυρηνο μηχανημα, με αργη καρτα γραφικων , μικρη αντοχη στο χρονο και 1 χρονο εγγυηση. Ας δωσει λιγα παραπανω και ας παρει τουλαχιστον τετραπυρηνο με καλυτερη καρτα γραφικων και μεγαλυτερη αντοχη στο χρονο. 3) Και τι σημασια εχει που δεν το ξερεις? Μπορεις να πληρωσεις με αντικαταβολη για να μην εχεις αγχος. Παντως εχει εξαιρετικες κριτικες απο αλλους χρηστες: http://www.skroutz.gr/m/1035/E-mac%20(Cyprus) Απο το multirama με τις τραγικες τιμες και εξυπηρετηση, θα προτιμουσα αυτο που μαλιστα ειδικευεται στα mac.
Heatspreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Μαλιστα... Εκανα μια ερευνα στο google και απο DVi καρτα γραφικων σε mini display port λενε οτι δεν γινεται να παιξει... Αυτο ειναι μεγαλο θεμα αν ισχυει... :/ Γνωριζει κανεις κατι γι' αυτο;
kebinB Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Μαλιστα... Εκανα μια ερευνα στο google και απο DVi καρτα γραφικων σε mini display port λενε οτι δεν γινεται να παιξει... Αυτο ειναι μεγαλο θεμα αν ισχυει... :/ Γνωριζει κανεις κατι γι' αυτο; τι εννοείς;
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2011 Αν κάποιος έχει ένα PC με DVI έξοδο, μπορεί να το συνδέσει με τον iMac? Το δικό μου PC συνδέεται, από Display Port σε mini Display port που έχει η κάρτα γραφικών μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.