Προς το περιεχόμενο

Emulators' Corner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Innersense κανένα άλλο emulator εκτός από το ePSXe έχει 90%+ συμβατότητα όμως ;)

@Eddy_Gordo τίποτα αξιόλογο ακόμα

• Απαντ. 208
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
@Innersense κανένα άλλο emulator εκτός από το ePSXe έχει 90%+ συμβατότητα όμως ;)

@Eddy_Gordo τίποτα αξιόλογο ακόμα

pistevw oti to vgs me ta katallila patchakia exei akoma kaluteri sumvatotita ...

dior8wste me an kanw la8os ....

Δημοσ.

Το VGS ήταν ένα πολύ παλιό commercial emulator, το οποίο έκανε πολύ καλή δουλειά αλλά υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στα XP ακόμα και με το patch. Νομίζω ότι έκανε το καλύτερο emulation μέχρι στιγμής, είχε φοβερό dev team, την Connectix. Τώρα δουλεύουν στη Microsoft για το VirtualPC.

Δημοσ.

egw to exw valei sta xp m kai paizei mia hara padws ...

se 1024x768 einai mia hara.

8a protina na mpei san enalaktiki lusi afou einai polu euxristo kai dn apaitei kai bios ...

egw kai to epsxe gia games sta opoia leei na exeis kai ligo kalutera grafika ...

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

ρε παιδια θελω να ρωτησω,παω να κατεβασω τα mame απο το πρωτο ποστ του τhreαd αλλα πρεπει να εγγραφω και για να κατεβασψ πρεπει να γινω vip μελος δλδ να πληρωνω,

εδω και 2 μηνες ψαχνομαι για τα mame αλλα μαλλον ειμαι πολυ ασχετος και δεν μπορω να κανω τπτ

Δημοσ.

ενταξει τα κατεβασα αλλα οπως παντα μετα απο τοσο καιρο δν ξερω τι πρεπει να κανω για να λειτουργησει το mame,

μουρχετε να σπασω τον υπολογιστη κατι τετοιες στιγμες!

τι πρεπει να κανω τα βιοσ που κατεβαζω?

δεν ξερω ρε γμτο 2 μηνες με τα mame παλευω,θα παω να το αγορασω μου φαινεται

Δημοσ.
Μήπως ξέρει κανείς να μου πει (και να δώσει link ακόμα καλύτερα) για το ποιος emulator κάνει για το Daytona USA

Αν εννοείς το daytona για το saturn, μπορείς να δοκιμάσεις τον ssf.

Τον έχω χρησιμοποιήσει αρκετά και νομίζω ότι είναι πολύ καλός emulator για το saturn.

http://www7a.biglobe.ne.jp/~phantasy/ssf/files/SSF_008_alpha_R6.zip

Δημοσ.

Tekken 4 + 5 (ps2) εχει παίξει κάποιος με εξομοιωτή pc? Οσες φορές δοκίμασα διάφορα δεν είχα τύχη (πριν πολύ καιρό η τελευταία φορά)

........To θηρίο μου .........

cpu 2.4 ΗΤ

1gb ram

9600pro 128 mb

Δημοσ.

Οντως,και εγω αυτη την απορία εχω,μήπως γίνεται να φτιάξει κανείς κανα guide τελείως αναλυτικό για το πιο emulator να κατεβάσουμε,για πια παιχνίδια κλπ.Η τουλάχιστον πως ακριβώς να ψάξω αν πχ θέλω να παιξω ενα συγκεκριμένο παιχνίδι.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν μπορούμε να παίξουμε αξιοπρεπώς το Virtual Striker 2 με κάποιον emulator; Έχω δοκιμάσει με το mame αλλά δεν πήγαινε καθόλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...