Προς το περιεχόμενο

Να παρω καινουριο η να αναβαθμισω ?

fsbmaniac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα εχω ενα sony vaio fe 11s Πιστα και ασταματητα δουλευει 5 χρονια και κανα χρονο με windows 7 pro gr αυθεντικα .Δεν εχω κανενα παραπονο απο το λαπτοπ ανοιγει πολυ γρηγορα δεν κολλαει δεν ζεστενεται δεν δεν δεν... Αλλα η οθονη του μου φενεται μικρη πλεον ... και το μονο προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορει να παιξει σωστα τα 1080p video σε εξωτερικη οθονη (λογω cpu) μιας και gpu εχει 9600 με 256mb . Απο την αλλη σκεφτομαι μηπως πρεπει να παω σε καινουριο και σε μια βολτα που εκανα προς τεραστια εκπληξη μου διαπιστωσα οτι η ποιοτητα αντι να αναβαθμιζεται εχει πεσει πολυ woobly πλαστικα και οθονες που δεν υπαρχει περιπτωση να τις κοιταξω μετα απο τοσα χρονια με την οθονη dual -x black 3hς γενιας του vaio.Απο την αλλη τεραστια υπολογιστικη ισχυς με 700-800 ευρω . Θα ηθελα την γνωμη σας για καποιο λαπτοπ 16-17 ιντσες ΑΛΛΑ με πολυ καλη οθονη και πολυ καλο πληκτρολογιο. Απο την αλλη σκεφτομαι μηπως λυσω το προβλημα μου με αναβαθμιση επεξεργαστη (απο 1.8 σε 2.2 dual core centrino) λετε να καταφερω κατι ? Και ελεγα και εναν ssd vertex 3 για να αποκτησει παραπανω σπιρταδα το συστημα. Τα 720p τα παιζει εντελως smooth . Καποιος μου προτεινε να παρω απλα ενα wd live και να παιζω απο εκει οτι θελω απο 1080p...

Δημοσ.

αφου εχεις προβλημα την οθονη που την ¨νιωθεις¨ μικρη τοτε καλυτερα να πας σε νεο αν εχεις την δυνατοτητα βεβαια

Δημοσ.

Την αλλαγή του επεξεργαστή θα την έκανες εσύ ο ίδιος η θα απευθυνόσουν στην αντιπροσωπία; Αν η δεύτερη περίπτωση πόσα ζητάνε; Αξίζει το κόστος;

Ο ssd δεν θα ωφελούσε στην αναπαραγωγή βίντεο, οπότε στην θέση σου θα πήγαινα για νέο και θα πούλαγα το παλιό.

Δημοσ.

Εγω θα την κανω ηδη τον εχω βρει στο ebay και τον παρηγγειλα 38$ ... το εχω κανει βιδες πολλες φορες το vaio

Ναι ξερω οτι ο ssd θα με ωφελησει σε πολλα αλλα οχι στο video...

Ποσο να το πουλησω ? 100 ευρω δεν πιανει αλλα εμενα περα απο το βιντεο με υπερ καλυπτει .Αντε να βρω ιδια-καλυτεηρ οθονη-θερμοκρασιες-ψυξη-ποιοτητα πλαστικων και πληκτρολογιο τοσο καλο ...Θα δω τι θα κανω μολις δω τι κανει ο νεος cpu

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...