Προς το περιεχόμενο

Sidefx Houdini-To ξερει κανεις;

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο 2 βδομαδες αρχισα να ασχολουμαι με το προγραμμα που αναφερεται στο τιτλο του θεματος.Προκειται για σχεδιαστικο προγραμμα κατι περιπου σαν το 3dstudio max.Θελω να το χρησιμοποιησω για κατι συγκεκριμενο που φτιαχνω.Βασικα -προς το παρον τουλαχιστον- ενδιαφερομαι να σχεδιασω 3-4 συγκεκριμενα πραγματα.Το θεμα ειναι οτι οπως φανταζεστε κοιτωντας το προγραμμα αντικριζεις ενα χαωδης μενου, που μονος σου ειναι απιθανο να το μαθεις (τουλαχιστον σε ικανοποιητικο βαθμο).Απευθυνθηκα σε σχολες εκμαθησης ηλ.υπολογιστων για να μου βρουν δασκαλο που να ξερει το houdini,αλλα μου ειπαν οτι ειναι μαλλον απιθανο το να βρεθει καποιος.Η μοναδικη μου ελπιδα λοιπον, ειναι τα διαφορα tutorials που βρισκονται στο διαδικτυο και φυσικα τα forums σχετικα με το εν λογω προγραμμα.Ομως πολλες φορες ακομα κι αυτα δεν ειναι αρκετα στο να σε βοηθησουν.Τα tutorials αφηνουν πολλα κενα η δεν υπαρχουν γι αυτο ακριβως που θελεις,και στα forums δε παιρνεις ουτε μια απαντηση (μου συνεβη προσφατα).Γι αυτο σκεφτηκα να θεσω το ερωτημα εδω (ποτε δε ξερεις).Αληθεια θα μπορουσατε να σκεφτειτε καποιον τροπο που να με κανει να μαθω το houdini;

Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

καταρχας αν μπορεις πες μας περιπου τι θελεις να σχεδιασεις διοτι το "ενδιαφερομαι να σχεδιασω 3-4 συγκεκριμενα πραγματα" δεν μας βοηθαει και πολυ! επισης ριξε μια ματια στα videακια εδω

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση Dbzakias2.Για να μη σε μπερδεψω και για να παρουμε τα πραγματα ενα-ενα το πρωτο που με ενδιαφερει να σχεδιασω ειναι μια πλημμυρα

Αυτο ακριβως που φαινεται στο βιντεο.Εδω επιτρεψτε μου να μπω σε λεπτομερειες αν και το forum δεν ειναι για το houdini αλλα απλα θελω να σας δωσω να καταλαβετε τι εννοω.Με μεγαλη προσπαθεια βρηκα το πως μπορεις να κανεις ποσοτητα νερου να χυνεται στο εδαφος αλλα το συνεχιζει να "κυλαει" στο εδαφος καθως και το χρωματισμο το νερου για να μοιαζει αληθινο δε το χω βρει.Αυτα για τωρα

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση Dbzakias2.Για να μη σε μπερδεψω και για να παρουμε τα πραγματα ενα-ενα το πρωτο που με ενδιαφερει να σχεδιασω ειναι μια πλημμυρα

Αυτο ακριβως που φαινεται στο βιντεο.Εδω επιτρεψτε μου να μπω σε λεπτομερειες αν και το forum δεν ειναι για το houdini αλλα απλα θελω να σας δωσω να καταλαβετε τι εννοω.Με μεγαλη προσπαθεια βρηκα το πως μπορεις να κανεις ποσοτητα νερου να χυνεται στο εδαφος αλλα το συνεχιζει να "κυλαει" στο εδαφος καθως και το χρωματισμο το νερου για να μοιαζει αληθινο δε το χω βρει.Αυτα για τωρα

Ευχαριστω πολυ!

αν το καταφερεις μεσω μονο αυτου του προγράμματος ελα να σου δωσω νομπελ! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...