nikster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Eιμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο games για το PS3 και θελω την γνωμη σας αν εχετε παιξει καποιο αυτα να μου πειτε ποιο ειναι καλυτερο! Εμενα μου αρεσουν τρελα και τα δυο και ειναι δυσκολη αποφαση :/ ευχαριστω εκ των προτερων!!
Xristaras12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Eιμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο games για το PS3 και θελω την γνωμη σας αν εχετε παιξει καποιο αυτα να μου πειτε ποιο ειναι καλυτερο! Εμενα μου αρεσουν τρελα και τα δυο και ειναι δυσκολη αποφαση :/ ευχαριστω εκ των προτερων!! εχω και τα 2 παιχνιδια. Και τα 2 ειναι παιχνιδαρες με την διαφορα οτι το uncharted πραγματικα εχει απιστευτα γραφικα και ομορφη ιστορια το RDR ειναι του στυλ gta με πολυ μπιστολιδι Και τα 2 αξιζουν,εχω την εντυπωση ομως οτι το RDR εχει μεγαλυτερη διαρκεια απο το uncharted!+ στο RDR μπορεις να κανεις και free roaming αρα το παιχνιδι ουσιαστικα δεν τελειωνει..(gta style)
weber122 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 καλά ανέφερες 2 παιχνιδάρες. το read dead θέλει χρόνο ενώ το unchartes μπορείς να το τερματισεις σε 2 μέρες. και τα 2 παιχνίδια είναι must αλλά αν είχα να διαλέξω ένα, αυτό θα ήταν το read dead
Xristaras12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 το μονο αρνητικο που εχει το RDR ειναι ο μεγαλος χρονος loading(και το παιζω απο εσωτερικο δισκο να φανταστεις)
giorgos147 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 το μονο αρνητικο που εχει το RDR ειναι ο μεγαλος χρονος loading(και το παιζω απο εσωτερικο δισκο να φανταστεις) Από όσο θυμάμαι, γιατί πάνε και σχεδόν δύο χρόνια, δε με είχε ενοχλήσει σχεδόν καθόλου ο χρόνος Loading. Μόνο στην αρχή, όταν το φορτώνει είναι εκνευριστικό. Μετά, δε θυμάμαι να είναι ενοχλητικό. Πόσο μάλλον για σένα που το παίζεις και απευθείας από σκληρό. Πάντως, για μένα RDR και μόλις βρεις χρόνο πιάσε όλη τη τριλογία του Uncharted, σε περίπτωση που δεν έχεις παίξει και το πρώτο.
Xristaras12 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 για τις πιστες κλπ οχι δεν ειναι τοσο ενοχλητικο αλλα το αρχικο ναι...φανταζομαι οτι το δισκακι πρεπει να το σκιζει;;;
giorgos147 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 για τις πιστες κλπ οχι δεν ειναι τοσο ενοχλητικο αλλα το αρχικο ναι...φανταζομαι οτι το δισκακι πρεπει να το σκιζει;;; Ε, εντάξει, ναι. Αλλά αν σκεφτείς ότι από περιοχή σε περιοχή δεν έχει καμία Loading Screen, και ο χάρτης είναι τεράστιος, δε νομίζω να είναι τόσο ενοχλητικό.
king2009 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Τα χτυπάς και τα 2 αν μπορείς.το uncharted είναι μοναδικό στο είδος του αλλά το RDR είναι και αυτό κάτι προτότυπο(ξέρεις western και έτσι στυλ) οπότε και μετα 2 παιχνίδια θα αφιερώσεις αρκετές ώρες.Το uncharted έχει 12 ώρες gameplay στο hard αλλά αν δεν έχεις σπασμένο ps3 έχεις και το psn που ανεβαζει αρκετά την διάρκεια του.Το RDR αν θέλεις να κάνεις τα πάντα σε αποστολές και να το ψάξεις τις 20 ώρες τις έχεις άνετα+ το free roaming που περνάς την ώρα σου. Xristaras το rdr έχει ένα αρχείο μεγαλύτερο απο 4gb για αυτό μόνο εσωτερικό.Και το loading είναι σε λογικά πλαίσια εκτός το πρώτο που και αυτό πάλι μικρό χρόνο έχει.Το uncharted 2 επειδή το παίζω απο το disk έχει πολύ μεγαλύτερους χρόνους φόρτισης.
gherudos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Με το Uncharted 2 θα λιώσεις στο online multiplayer! Απλά κορυφαία εμπειρία...
grouspen Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 από προσωπική εμπειρία σου λέω και τα 2. παιχνίδια δεν αγοράζω συχνά αλλά αυτά τα 2 τα έχω αγορασμένα. είναι φοβερά και τα 2. το Uncharted πέρα από φοβερή ιστορία έχει και πολύ καλό multiplayer. το red dead έχει μεγάλη διαρκεια και αν βάλεις και το dlc undead nightmare παίρνεις +7-8 ώρες ακόμα. αν δυσκολεύεσαι λόγω χρημάτων βρήκα σε καλή τιμή το uncharted με μια γρήγορη αναζήτηση. για το red dead είναι γύρω στο 30αρι αλλά πήγαινε πχ σε κανένα μαγαζί με μεταχειρισμένα να το βρεις πολύ λιγότερα. Αυτά στα λέω γιατί δεν αξίζει να χάσεις κανένα από τα 2 παιχνίδια.
JohnVani18 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Πάρε για αρχή το Uncharted2 που είναι φούλ δράση και μετά το RDR που απαιτεί περισσότερο χρόνο. υγ : μια απο τα ίδια κι εγώ, τα έπαιξα και τα δύο (και τα δύο αξίζουν με το παραπάνω)
klainmaingr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Uncharted 2 γιατί είναι best game ever Φυσικά και το rdr είναι αξιόλογο αλλα για μένα τουλάχιστον δεν υπάρχει σύγκριση στα 2 παιχνίδια.
nikster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Απο οτι βλεπω πρεπει να εχουμε ισοπαλια Προς το παρον η πλαστιγγα κλεινει προς τον Κλεφτη λογω κοστους και λιγοτερου gameplay(εχουμε και διαβασμα ντε )αλλα μια ακομα ερωτηση στο multiplayer υπαρχει κοσμος στα δυο παιχνιδια ? επειδη ειναι σχετικα παλια το λεω!!!
Tilemaxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Uncharted 2, ίσως το καλύτερο παιχνίδι ever, η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το μέτριο (για εμένα) RDR.
Socratis_g Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 και τα 2.Βρίσκεις με 15-18 ευρώ το ένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.