TwitterLover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Διαβασα στο FAQ οτι πρεπει να αλλαξεις λογαριασμο για εχεις ενα νεο ονομα. Δεν γινετε να κρατησω τον λογαριασμο που εχω και απλα να του αλλαξω το ονομα? Ειναι εντελως παραλογο! :S
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν γινεται για λογους database μαλλον, αλλα και για να αναγνωριζονται τα ατομα. Αν ειχαν το δικαιωμα ν' αλλαζουν nicknames, πιστεψε με θα γινοταν mega αλαλουμ εδω μεσα, οπως γινεται στα φορουμ που επιτρεπεται. Αφου ετσι λεει στο FAQ, πες μου εναν λογο για να εξαιρεθεις εσυ. Ζητα να σε κανουν ban ως TwitterLover και δημιουργησε νεο λογαριασμο.
dimitrisOS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 οχι δεν μπορεις και εγω τους ειπα οτι θα φτειξω νεο λογαριαμο και ευφρτιαξα το ονομα δεν σου το αλλαζουν αλλα γινετε παντως
TwitterLover Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν γινεται για λογους database μαλλον, αλλα και για να αναγνωριζονται τα ατομα. Αν ειχαν το δικαιωμα ν' αλλαζουν nicknames, πιστεψε με θα γινοταν mega αλαλουμ εδω μεσα, οπως γινεται στα φορουμ που επιτρεπεται. Αφου ετσι λεει στο FAQ, πες μου εναν λογο για να εξαιρεθεις εσυ. Ζητα να σε κανουν ban ως TwitterLover και δημιουργησε νεο λογαριασμο. Μιλουσα γενικα. Τελος παντων θα δω...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Η ερωτηση ηταν σε 1° ενικο, δεν ξερω τι γενικοτητα μπορει να κρυβει αυτο...
TwitterLover Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2011 Η ερωτηση ηταν σε 1° ενικο, δεν ξερω τι γενικοτητα μπορει να κρυβει αυτο... Gosh! Ηρεμησε!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 6η ερώτηση - απάντηση στο θέμα FAQ (Συχνές ερωτήσεις) - Πριν ανοίξετε νέο θέμα, δείτε πρώτα ΕΔΩ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.